Det er en skandale!!!

 

Som noen kanskje har fått med seg, er jeg over middels interessert i sykling og etter å ha sett Milano-Sanremo rittet i går er jeg fly forbanna!!!  Nå får virkelig Edvald Boasson-Hagen merke hvordan det er å sykle med en verdensmester på laget. I går, med 10 mil igjen å sykle, kunne alle se at Cavendish hadde problemer. Han begynte å henge med hodet, lage grimaser og så rett og slett kjørt ut. Da regnet jo de fleste med at nå kjører de for Edvald. Men neida!!!! De lar 5 – FEM – hjelperyttere ligge rundt Cav for å forsøke å få han opp til feltet igjen uten å lykkes. De sakket mer og mer akterut mens Edvald lå i hovedfeltet og var sprek som fy. Hvem hadde han til å hjelpe seg??? Jo 1 rytter, som i tillegg ikke akkurat er kjent for å være den beste til å manøvrere seg i feltet.

Det var ikke bare jeg som satt lamslått å så på dette. Vi var flere, og på diverse nettsteder haglet kommentarene inn om hva er det som skjer????

Det gikk jo som det måtte gå, Edvald hadde ikke nubbesjangs når det ene laget etter det andre begynte å kjøre for fullt. Og Cav??? Hva har han egentlig sagt til sin sjef og sine hjelperyttere??? Ingen ting?? Burde han ikke si at kjør for Edvald, slik han gjorde for noen dager siden?? Eller ble han skremt av styrken til Edvald og ikke unner han å vinne??

Nå får vi aldri vite hva som kunne skjedd, men det jeg TROR ville skjedd er at Edvald hadde tatt seieren hjem om han hadde fått den hjelpen jeg mener han så indelig fortjener. Team Sky : Dere må ta selvkritikk for dette, dette var skikkelig ræva taktisk og skal dere vinne ritt kan dere ikke sats alt på 1 kort, dvs Cav. Han sliter med lange ritt, det var alle og mange sa på forhånd at dette ville bli i tøffeste laget for han, men lyttet dere??? Neida.

Jeg håper at dere ved en senere anledning gjør klokere disponeringer og at Edvald vil få sine muligheter, om ikke håper jeg han forsvinner når kontrakten går ut om 2 år, fordi da fortjener dere ikke å ha han på laget deres.

http://www.procycling.no/article3358371.ece

Categories: Sykkel | Stikkord: , , , | 8 kommentarer

Innleggsnavigasjon

8 thoughts on “Det er en skandale!!!

 1. Helt enig med deg, Rita!
  Skylagets taktikk (eller mangel på taktikk) i Milano-Sanremo var en gigant-tabbe, og nesten helt ubegripelig. Da det ble klart for alle og en hver at Cav var sjanseløs, burde selvsagt alle hans fem hjelperyttere blitt sendt fremover i feltet for å hjelpe den eneste som hadde vinnersjanser, nemlig Edvald Boasson Hagen.

  Jeg regner med, – håper i alle fall – at de har hatt en seriøs evaluering i ettertid, slik at slike taktikkbommerter ikke gjentar seg.
  Med bare en hjelperytter var EBH sjanseløs.

  Nå gleder jeg meg veldig både til Ronde van Vlanderen og Paris -Roubaix.

  Jeg holder nok Fabian Cancellara som knapp favoritt i begge disse rittene, forutsatt at han ikke merker noe etter veltene i E3 Harelbeke og at han har beholdt formen, men RSNT har ikke satt opp et max-lag rundt Fabian. Tom Boonen får nok bedre hjelp fra lagkameratene i OmegaPharmaQuickStep, tror jeg.

  Dessuten KAN jo Edvald gjøre det godt i begge rittene, men om han allerede i år er i stand til å vinne, tviler jeg på. Selv om det hadde vært fantastisk morsomt.
  Thor Hushovd og BMC har hittil i sesongen vært en skuffelse. Hushovd har jo vært syk, men det virker som om laget generelt har problemer.
  Spent på om Thor har funnet formen i tide til de store vårklassikerne.

  Vi som er over middels sykkelinteresserte har i alle fall mange spennende ritt foran oss. 🙂

  Jeg har lett etter bloggen din, men så fant jeg den gjennom en kommentar hos Viljen, så nå skal jeg bokmerke den.

  Ønsker deg og dine en god påskeferie!

  • Hei Ragnhild 🙂 Så fint du fant meg 🙂

   Ja dette er og blir helt på trynet for å si det forsiktig. Jeg er drit lei Cav og Sky sine disposisjoner og den mannen er jo så himla overfladisk at det henger ikke på greip 😦 hva ville han vært uten dyktige opptrekkere og hjelperyttere??? Ingen verdens ting. Håper EBH finner seg en annen klubb når den tid kommer.

   Hva skal man si om BMC??? Litt driti ut kanskje??? Man kan ikke bare satse på TDF og tro at man blir imponert av det. De har jo DEN stjernerekka!!! Kanskje det er det som er feilen?? De er rett og slett for mange gode og når ingen får det til blir det jo ramaskrik. Vi får heie på Thor, men jeg er enig med deg. Cancellara blir farlig, men greit nok. Han virker som en sympatisk fyr så det går fint 🙂 Blir det ikke en nordmann så gjerne han 🙂

   Måtte påsken bli god for deg.

   Masse klemmer!!

 2. Liten mormorklem til en liten venn

 3. Dette har sin enkle forklaring skjønner’u! Nemlig det at Cavendish har et «større navn» enn EBH, da blir det slike sinnsyke tilstander 😦 Du finner akkurat den samme idiotien i andre idretter også dessverre ❗ Om vi liker det? NOPE! Men hva kan vi gjøre med det? Pent lite er jeg redd 😦

  • Ja, det der vet jeg jo Bjørnen, men jeg liker det ikke og jeg syns faktisk at Edvald fortjener bedre 🙂

 4. Jeg var hoppende hakkende gal og tenke at nå må de da se at Evald trenger backing, men nei da.
  At de ikke ser hva de har til disposisjon? Byråkrathoder.
  Hakkapellitta ganger miljon, så mormor da.
  Usj. Cav er ikke noe på lange distanser, det er da vel en kjent sak?? Har noen mistet hodet sitt?

  Sender en fortørnet mormorklem.

  • Regnet med vi var enige her ja. Jeg fikk nesten hjertestans jeg Mormor så forbanna var jeg. Og snille Edvald, han sier jo ingen ting. FEM hjeperyttere hadde Cav rundt seg. Hva skulle han med dem?? Han var jo på søndagstur for pokker!!!!! Hadde de kjørt for Edvald ville han vunnet, jeg er ganske så sikker. Om de ikke skjerper seg så kommer jeg til å ringe han derre direktøren jeg og si han noen sannhetens ord. JA, det skal jeg for tenk…

   Vi får klemme hverandre nå tror jeg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: