Forbanna kyniske juksemaker!!!

1358496936060_263

Se godt på denne mannen. Tidenes største kyniske juksemaker, Lance Armstrong. Mannen som forbløffet en hel sykkelverden da han år etter år vant sammenlagtseieren i Tour De France. Mannen som gjorde det ingen trodde var mulig, mannen alle så opp til. Kong Lance, mannen som fikk kreft og kom tilbake igjen og vant igjen. Mannen alle ønsket å være og alle ønsker å bli like god som Lance.

Jeg tror ikke det er så mange som ønsker det lenger. Nå vil han fremstå som juksemaker og løgner, en sviker for idretten sin, en drittsekk fordi han har bedyret sin uskyld i alle år, nektet for å ha brukt noe form for ureglementert stoff. Slått tilbake mot de som vitnet mot ham og kalt de løgnere, han har ødelagt vennskap pga sin egen egoistiske vinning.

Jeg selv har sett flere av TDF rittene hvor han vant og i starten tenkte jeg bare at han var så god, men i årene i ettetid, og spesielt etter at man ble bedre og bedre kjent med sporten så forstod man at dette ikke er mulig uten å ty til ulovlige midler. Det går rett og slett ikke an.

Når bomben smalt, så smalt den egentlig ikke så høyt, fordi mange visste, mange hadde sagt ifra, men ingen ble trodd. Nå blir de trodd. Heldigvis for dem. Lance ble intervjuet av Oprah i går og jeg så noe av det og jeg er ikke imponert. Man kan jo bare lure på hvor mye penger han har fått for å innrømme dette, fordi han forteller ikke alt, det gjenstår mye og jeg er spent på hva nattens intervju vil bringe.

Han burde lagt alle kortene på bordet, sagt det som det er, hvem stod bak, hvem organiserte dette, hvem av toppene visste? Istedenfor sitter han og er ganske så arrogant, smilende og ser alldeles ikke ut som noen angrende synder, det er helt sikkert.

Lance Armstrong……….man burde bare glemme deg, fordi du er ikke verdt det. For meg vil du aldri være noen helt, for meg er du en usympatisk, arrogant, egoistisk mann som ikke fortjener noe mer oppmerksomhet. Det er synd at du nå helt sikkert mottar masse penger og masse støtte, men da putter jeg de folkene i samme bås som deg……….

 

19.01.

Etter nattens fortsettelse av intervjuet er jeg enda mer pissed! Makan til mann. Ikke bare har han sparket folk som lå nede, ødelagt ekteskap og vennskap, sparket hit og dit han har også misbrukt tilliten til sin sønn, løyet for barna i alle år og jeg lurer på hva det gjør med en 13 åring som oppdager at pappa, hans største idol er en forbanna løgner??

Lance ble blank i øya, men han påvirker ikke meg. Spill for galleriet, du er ferdig Lance, du er så ferdig som du kan bli.

Og du påstår at du ikke skal straffes med livstidsutestengelse??????Kiss my ass!!

Categories: Sykkel, Uncategorized | Stikkord: , , , | 15 kommentarer

Innleggsnavigasjon

15 thoughts on “Forbanna kyniske juksemaker!!!

 1. Igjen tusen tusen takk for din kunnskap og at du deler den 🙂 du er fantastisk og jeg er glad du er på bedringens vei kjære gode du.

  Jeg håper fortsatt, og jeg må tro, at de som sykler nå er rene. Jeg er så glad i sporten og det gjør vondt når noen skitner den til på denne måten som Lance har gjort.

  Jeg ser at han har løyet hos Oprah, noe som ikke forunder meg, jeg lurer også på hvor mye han har fått betalt for å ikke si sannheten? Nok til at han gliser hele veien til banken virker det som. Han burde lagt seg dønn flat, kommet med alle navn og sagt hvem som gav tillatelse og ordre til hva, om ikke vil vi kanskje aldri finne det ut.

  Jeg blir lei meg av alle stygge kommentarer rundt bla Hushovd nå fordi han har trukket seg fra rittet i Argentina. Da skriver folk : Jasså du er redd for dopingjegerne, du er like skyldig som andre, hvorfor skal vi tro på Thor og Edvald, ingen som sykler er dopfrie osv osv….. Mulig jeg er en smule naiv, men jeg tror faktisk både Thor og Edvald er dopfrie, og inntil motsatt evnt. skulle bli bevist så velger jeg å tro på dem. Så det så….

  Takk igjen kjære Ragnhild for dine flotte kommentarer. Du er en klok kvinne.

 2. Men jeg både tror og håper at vi kan se positivt og optimistisk på fremtiden.
  Doping er for de aller fleste ikke akseptabelt lenger i sykkelsporten, og midlene til å avsløre dopere er blitt mye, mye bedre.

  Det er veldig gledelig at ingen av fjorårets topp ti i Tdf noen gang har vært tatt i doping eller er blitt beskyldt/mistenkt for dop. 🙂

  • Jeg vil bare tilføye at alle Tdf-vinnerne fra 1985 til 1995 var rene, i alle fall ut fra det dopingjegerne vet, og en av dem, Miguel Indurain, vant fem tdf på rad, fra 1991-1995.

   Det er altså LØGN fra Lance Armstrong når han i Oprah-intervjuet sier at det på midten av nittitallet var umulig å vinne tdf uten å være dopet, og en stygg og farlig løgn, for det mistenkeliggjør de som vant touren på ærlig vis.

   At det senere ,i den mørke perioden fram til 2006, .ble umulig å vinne uten dop, er jo Lance SELV hovedskyldig i!

   Nei, nå får vi bare håpe at vi snart får hele sannheten fra UCI, selv om det kanskje kommer til å svi hardt for noen UCI-pamper, slik at vi kan legge denne bedrøvelige og fryktelige historien bak oss og se fremover, og slik at rene toppsyklister skal slippe å oppleve mistanker om doping!

 3. Jeg er glad jeg fant nybloggen din. Kjempefin blogg, og nå har jeg bokmerket den sånn at jeg alltid finner den igjen. 🙂

  Og off topic: Har forresten ligget i en fryktelig hardnakket og langarig influensa siden jul, er fremdeles sengeliggende, men likevel bedre nå med mye lavere feber, så nå ser jeg optimistisk fremover og regner med å bli frisk snart.

  Ønsker deg og dine en super helg, kjære Rita! 🙂

  • Uff har du vært så syk?????????????? Derfor det har vært så stille hos deg da ….. glad du er på beina igjen kjære deg. Trenger deg og dine kloke betraktninger vet du 🙂

   • Ja, derfor har det vært stille fra meg. Kommentarene her på bloggen hos deg er det første jeg har skrevet siden jeg ble syk. Så nå er jeg i klar bedring.
    Klem til deg, Rita. 🙂

 4. Flott artikkel, Rita!

  Helt enig med deg.

  Nei, det var ingen overraskelse at Armstrong hadde dopet seg til seirene sine, pengene, statusen og berømmelsen. Det har jo vært kjent lenge, og da man så ham i fjellene i glansdop-perioden, tenkte man av og til sitt i sitt stille sinn.

  Det er også skremmende at praktisk talt hele US Portal-laget var dopet, først og fremst for å være hjelperyttere for Lance Armstrong under Tdf, en så omfattende og «sofistikert» jukseadferd som inkluderte ryttere, ledere, trenere, leger i så mange år. Alt for at Lance skulle vinne, for det var jo Armstrong selv som var den reelle sjefen på laget. US Portal var rett og slett verdens «beste» superspesialister på dop!

  Jeg har sett flere hevde at omtrent alle i toppen dopet seg på denne tiden, og at det skulle unnskylde Armstrongs årelange doping og manipulering av andre. Men det er argumenter som overhodet ikke holder.
  Selv om altfor mange dopet seg i denne perioden, unnskylder det på ingen måte de umoralske handlingene til Armstrong og laget hans. Lance Armstrong var jo den ledende doperen, «foregangsmannen» når det gjaldt å bruke farlige og illegale substanser, og jeg tror at hans dopingkarriere fristet andre til å prøve det samme. Han var et ekstremt dårlig forbilde for andre syklister som var villig til å gjøre det meste for å kunne bli like god.
  Han ( og hans dopmedarbeidere, særlig doplegene) bærer et svært tungt ansvar for det dårlige ryktet sykkelsporten dessverre fikk i denne tiden, og som fremdeles hefter ved sporten, noe som er veldig urettferdig for alle toppsyklistene som er rene – og i dag tror jeg de aller fleste er rene. Det har foregått en gledelig holdningsendring i sykkelsporten de siste årene. Men Armstrongjukset har kastet en mørk skygge over den flotte sporten, og det er vanskelig å tilgi.

  Og som du også sier: Like ille er den måten han har behandlet andre på, og her skiller han seg kolossalt ut fra andre dopingmistenkte. Ikke bare har han benektet og løyet i over 15 år, også under ed, men han har også trakassert ufattelig mange mennesker offentlig, hengt dem ut, og brukt haugevis av pengene han urettmessig har tjent til å saksøke mennesker som turde å fortelle om hans systematiske og utspekulerte doping.

  Han har satt mennesker som fortalte sannheten i offentlig gapestokk og saksøkt dem for løgn. Det er en så stygg og hjerteløs adferd at jeg ikke finner ord!

  Enig i at han fremsto veldig usympatisk og superegoistisk under Oprah- intervjuet.
  Han innrømmet jo heller ikke noe mer enn det som allerede var kjent.
  Han hadde nok sammen med advokatene sine en slags taktisk plan, men jeg tror de fleste mener at han mislyktes.

  Han har ingen troverdighet igjen! INGEN!

  Jeg håper at UCI klarer å få så mange kort som mulig på bordet nå, slik at tilliten til sykkelsporten kan bli gjenopprettet, og at vi i fremtiden kan følge den fascinerende sykkelsporten som vi er så glad i i forvissing om at rytterne er rene, og at folk som prøver å dope seg, blir tatt!

  • Som alltid skrive du opplysende og gode innlegg 🙂 Tusen takk Ragnhild!!! Jeg tror vel dette savner sidestykket i historien, tror ikke du??? Det er jo helt vilt jo mer man tenker på det.

   • Ja, jeg tror også det savner sidestykke i historien, og er sikker på at det savner sidestykke i sykkelhistorien.

    (Det var jo mye organisert doping i mange idrettsgrener i bl.a gamle Øst-Tyskland som vi ikke kjenner omfanget av, men som vi får et ganske godt innblikk i i DDR-museet i Berlin, der jeg var sist høst.)

    Og så er det forferdelig å tenke på at Lance sannsynligvis har rett i at det var umulig å vinne Tdf uten å være dopa i disse årene, fra midt på nittitallet til 2005. Men HVEM hadde skylda for det? Jo, det var jo NETTOPP Lance og hans medskyldige SELV!!

    Det var HAN som satte i gang dopingindustirien på høygir, som presset lagkamerater til å dope seg, og som var hovedårsaken til at det ble så akseptabelt å dope seg som det ble da, i en tid der man ikke hadde de muligheter som finnes nå til å avsløre EPO.
    Og det var jo han, sjefsdoperen himself som vant!

    Det blir villere og villere jo mer man tenker på det. Ufattelig at en mann og hans voldsomme seiersvilje kan gjøre SÅ mye skade!

    «Forbanna kyniske juksemaker» – ja, det var treffende sagt, midt i blinken, det er akkurat det han var!

    Og jeg synes han er akkurat like kynisk den dag i dag, til tross for Oprah-intervjuet. Han hadde nok planlagt på forhånd hva han skulle innrømme, men også hva han IKKE skulle si.

 5. Åh kjørte han feil? Uffda, men ja vi heier uansett 🙂

 6. Mormor

  Hr. Armstrong er ikke verdt en dritt. Ikke min tid og mine tanker.
  Jeg tror har fortjener å bli glemt og det er sjelden jeg sier slikt om noen.
  Det han er lei for, er kort og godt at det hele ble rullet opp og han kjent skyldig. Ikke noe annet.
  Klemmer på 🙂

  • Og jeg er så enig. Hadde han ikke hatt sitt comeback så ville han vel også mest sannsynlig ha sluppet unna………….nei vi driter i hele gubben 🙂

 7. Nina Elisabeth

  Syns ikke synd på mannen i det hele tatt. Og de tårevåte øynene betyr nada oppi dette.
  Værste er at folk forsvarer ham med at han var den beste til å dope seg. Jaha, så da er det liksom greit da.

  Bu*fucking*hu…. Enkelte mennesker blir man kvalm av.

  • Helt enig. Denne mannen må man jo bare slutte å tenke på. Han er et null, en ynkelig tulling og de tårene der kunne jeg også presset fram..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: