Jeg lurer på hva jeg har gjort for noe galt?

Jeg kommer fra legen, har vært å tatt gastroskopi pga mistanke om mavesår………det var ikke det. Det var noe mye mye verre……..nå må jeg samle meg litt for dette var jeg ikke forberedt på…………..

Categories: Livet mitt | 10 kommentarer

Innleggsnavigasjon

10 thoughts on “Jeg lurer på hva jeg har gjort for noe galt?

 1. Reidun Holme

  uff dette er helt forferdelig og jeg sitter her og griner og har så ufattelig vondt av deg, dette fortjener du absolutt ikke i det hele tatt.. ❤
  men at du har det motet du har og aldri gir opp samme hvor gale det er er helt beundringsverdig ❤ du er bare helt unik, det er derfor dette er så forbanna urettferdig..
  Og ja nå har du lov å både grine og være redd og gjøre det som er best for deg ❤
  Mammaen din var også en sterk person som sa de rette tingene til rett tid, og jeg ser at du har mye etter henne ❤ Dette MÅ bare gå bra ❤ tenker på både deg og Finn, Marte-Helen og ikke minst Thomas som ikke er hjemme hos deg nå. sender deg masse gode tanker hele tiden og håper på det beste ❤ sender nå deg en sekk med masse klemmer som du kan ta av når du har bruk for de ❤

  • Tusen hjertelig takk kjære vennen 🙂 men du må ikke gråte, du har da grått nok kjære deg. Sånn, nå tørker du tårene jenta mi og så sende du meg et av dine nydelig smil i stedenfor 🙂 DET gjør meg godt vet du. Ja mamma var sterk, jeg har litt å lære av henne. Jeg har allerede forsynt meg av sekken med klemmer, tusen takk ❤

 2. Reidun Holme

  åh herre min kjære Rita er det mulig.. stakkars deg… har du ikke hatt nok nå vennen ❤ dette er jo helt forferdelig, dette fortjener du ikke i det hele tatt.. ❤ tårene mine renner her nå når jeg leste dette.. men du er ei tøff dame som jeg har stor tro på vil komme ut av dette på best mulig måte .. og husk jeg er kjempeglad i deg gullet ❤

  • Ja, du kan jo begynne å lure min venn. Hva har man gjort galt i livet tro? Men heldigvis så var deg meg og ikke noen jeg er glad i. Det hadde vært mer vondt. Så sitter jeg her og venter på tlf fra sykehuset, de har lovet meg at det skal gå fort. Savner Thomas nå gitt, stakkars ungen min, sitter i Stavanger alene…..klemmer i retur jenta mi

 3. Jeg har fått en svulst i magen så stor som en plomme, og den er ondardet gitt….. jeg var ikke forberedt på dette, ikke i det hele tatt. MEN jeg får si som min mamma sa, man får ikke mer enn man kan bære. Og heldigvis er det jeg og ikke de jeg er glad i som har fått dette. Jeg er litt sliten nå kjenner jeg…..

 4. Men kjære bestis, skal du slite med enda mer nå… 😦
  Men som mormor sier; du har jo ikke gjort noe galt Rita. Uansett så er det ikke din feil. Men jeg skjønner at du tenker tanken. Jeg gjør det selv når alt går på tverke.
  Klemmer deg så inderlig varmt jeg bare kan.

 5. Reidun Holme

  åh skjønne Rita min venn ❤ hva er det nå som har skjedd med deg ❤ kem

 6. Kjære lille venn.
  Huff da.
  Men du har jo ikke gjort noe galt!
  Klemmer og sender varme tanker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: