Jeg er heldig!

Jeg er kjempeheldig! Jeg har mine fire rundt meg, jeg har tanter, onkler, kusiner og fettere som bryr seg, som vil meg godt, som stiller opp når jeg ber dem om det,  jeg har venner som bryr seg, som vil komme på besøk, så sender blomster, som ringer, jeg har folk få face og her på bloggen jeg aldri har møtt som bryr seg. Klart jeg er heldig!! Det er ikke alle som har noen som bryr seg.

Så tusen tusen takk alle dere som bryr dere om meg! Jeg lover at det varmer mitt hjertet og det hjelper meg på veien. Jeg er glad i dere alle sammen ❤

Categories: Livet mitt | Stikkord: , , , | 4 kommentarer

Innleggsnavigasjon

4 thoughts on “Jeg er heldig!

  1. Nina Elisabeth

    Tenker på deg og krysser fingre og tær for at det går bra. Fint å kunne ha familien rundt seg i stunder som dette.
    Stor klem 🙂

  2. Reidun Holme

    Så godt at Thomas kunne komme hjem nå så er dere samlet alle 4 ❤ og ja du er heldig som har alle som bryr seg og er glad i deg rundt deg, både venner og familie ❤ det er det ikke alle som har…og dette er en styrke du trenger nå kjære deg ❤ jeg skulle så ønske jeg bodde nærmere men jeg vil gjerne ta en tur over når du føler deg klar for det 🙂 må bare få holde rundt deg vennen ❤ stor klem er sendt over fjellet og jeg sendte også en sekk med masse positive tanker og noen smil, selv om det er vanskelig å smile i en sånn situasjon.. forsyn deg når du trenger det ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: