Igjen er huset så stille

Ensomhet-alene

 

Så har man noen timer alene. Jeg har sendt sønnen min tilbake til Stavanger og min datter er på jobb. Mannen min ligger syk med influensa og det er stille i huset. Litt for stille. Setter på litt rolig og god musikk, koker meg en kopp te og finner roen.

Det er vondt å måtte snakke med ungene om dette, men samtidig nødvendig. Jeg maler ikke fanden på veggen, vi er positivet og vi har brukt helgen godt. Vi har spist god mat, vi har ledd mye og vært sammen så mye vi kan. Klart jeg ville vi skulle være sammen hele tiden, men det kan vi ikke. Livet må gå videre, det er viktig for meg. Alle må gjøre det de kan for at vi skal ha det så normalt som mulig, så får vi heller gråte sammen dersom det blir nødvendig.

Kler meg i varme klær og går meg en tur tror jeg. Det pleier å virke 🙂

Categories: Livet mitt | 4 kommentarer

Innleggsnavigasjon

4 thoughts on “Igjen er huset så stille

 1. Bare legger igjen en klem til deg jeg med ønsker om en god uke. Håper du får de svarene du trenger slik at du kan brette opp armene og banke shiten ut utysket! ❤

  • Skal ringe legen igjen i dag slik at han kan mase på sykehuset. Jeg blir utrolig stresset kjenner jeg sover minimalt om natten, det er jo ikke bra

 2. Kjære lille venn.
  En tur er godt. Og så kan man kanskje finne litt ro i naturen.
  Sender noen klemmer som kan gå sammen med deg.
  Mormorklem 🙂

  • Liker å være ute, det gir meg både energi og ro. Jeg tar alltid med meg dine klemmer kjære mormor. Brrrr kaldt i dag, må finne frem varme klær.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: