Endelig ringte det noen……

De har ringt fra Telemark sykehus. Hva skal man si? De hadde faktisk glemt meg…….igjen?! Hva er det med meg? Det var på et morgenmøte i dag at en lege spurte om noen hadde snakket med meg, men det var det jo ikke.

Damen som ringte denne gangen var helt fantastisk! Hun var lei seg og lovet å gjøre alt for at ting nå skulle gå fort. I morgen får jeg en dato for videre undersøkelser. Avhengig av dem så får jeg vite hvor og når jeg skal opereres. Det skjer ihvertfall noe!!!

Hun sa at det var ikke farlig om jeg måtte vente noen dager, hun roet meg og det var godt at endelig noen tok kontakt med meg.

Vært en møkkadag, men bedre nå…………

Categories: Livet mitt | 4 kommentarer

Innleggsnavigasjon

4 thoughts on “Endelig ringte det noen……

  1. Kjære lille venn
    Endelig.
    Holder tomler og krysser det som krysses kan for at det skal gå glattere nå-
    Mormorklem 🙂

  2. Så bra at du har fått en bekreftelse på at det faktisk skjer noe.Nå må du bare slappe av og samle krefter! ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: