Skjebnedagen er her

Ja, i dag skjer det. Kl. 1000 legges jeg inn i Skien og da starter det som kan bli min største nedtur eller opptur, alt avhengig av resultatene på prøvene mine blir. Jeg er faktisk ganske rolig. Enten har jeg ikke skjønt hva som skjer, eller så vet jeg inni meg at dette går bra.

Jeg bruker faktisk mer energi på min mann som går rundt og er helt utafor. Men jeg kjenner meg igjen fra da mamma var syk. Det er lettere å være syk enn pårørende. Vi har jo vært igjennom dette før så han er redd, skikkelig redd. Han tenker vel som så at med alt jeg har vært igjennom så får det være måte på til å være «heldig». Stakkars mann. Jeg vet ikke hva mer jeg kan gjøre for han egentlig.

Jeg har overlevd sykdom før og jeg skal gjøre det igjen. Ja det skal jeg!

Stay strong!!

Silya skal synge meg igjennom. Hun har til og med sendt meg en hilsen 🙂 ❤

Categories: Livet mitt | 7 kommentarer

Innleggsnavigasjon

7 thoughts on “Skjebnedagen er her

 1. Hmmm hva skal man si? 1510 fikk jeg endelig tatt ct. Legen jeg snakket med var ikke av den hyggelig typen, like klok, lite uvitende nå som når jeg kom……………jaja. Vi får håpe på en bedre dag i morgen.

  • Men blir du liggende der frem til du har fått svar på alt, til og med dato for operasjon?

   • Åhneida, jeg har vært hjemme i natt og skal opp igjen i dag. Hva som skjer i dag vet ihvertfall ikke jeg. Så blir jeg sendt hjem og må vente her hjemme på endelige svar og på operasjonsdag.
    Legen som la meg inn så ut som en mafiaboss fra Kosovo, sur sint og ikke hyggelig. Skulle ikke hatt en slik jobb når du oppfører deg sånn. Mulig jeg er litt overfølsom, men gubben likte ikke fyren han heller. Hva skal du med en lege du ikke skjønner hva sier og blir irritert når du ber han gjenta?? glad jeg skal til Oslo jeg.

 2. Masse lykke til. Sener masse gode tanker oppover til Skien i dag!

 3. Klart du skal.
  Klemmer er sendt til deg og til han som er fryktelig urolig 🙂
  Mormorklem 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: