Åh puster lettet ut her

Ingen spredning. Hører du :  INGEN SPREDNING!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gjett om de ordene gjorde godt? Det var som om 10000 kg lettet fra skuldrene mine. Jeg ble SÅ glad!! Jeg vet at min situasjon ville vært så mye mye verre om det hadde vært spredning.

Ikke for det, jeg har en stor operasjon foran meg. De kommer til å fjerne deler av magesekken, det blir kanskje cellegift og mange uker med rekonvalisent. Kanskje et helt år snakket de om, så det er ikke småtterier jeg skal igjennom. Men jeg klarer alt jeg bare det ikke er spredning!!!

Legen i dag var superduper og kreftkoordinatoren min Anne Lene, er bare en stor og herlig engel ❤ Nå må jeg vente i ca 2 uker før jeg blir operert på Ullevål.

Det er rart å tenke på at jeg har kreft…………men snart skal dritten ut av kroppen…

Categories: Livet mitt | 9 kommentarer

Innleggsnavigasjon

9 thoughts on “Åh puster lettet ut her

 1. Jeg har i dag lest de andre bloggpostene dine etter at du fikk kreft , og de gjorde et dypt inntrykk på meg.

  (Jeg abonnerer jo på bloggen din, men gmail har gjort forandringer slik at epostene blir delt i kategoriene «primære», «sosiale» og «reklame», og jeg har helt glemt å sjekke noe annet enn «primære» mens jeg har vært bortreist, men i dag kom jeg på at hvis det er nye eposter fra bloggen din, ligger de i kategorien «sosiale».

  Dette er jo en bagatell når jeg tenker på hva du har vært gjennom, og behandlingen du nå snart skal få og som skal gjøre deg frisk, men jeg vil bare forklare hvorfor jeg ikke har kommentert de andre innleggene etter at du fikk kreftdiagnosen.

  Mange varme klemmer fra Ragnhild.<3

 2. Kjære Rita,

  Jeg er så ufattelig glad for at du ikke har spredning!

  Det er jo en enorm forskjell på en svulst på ett bestemt sted som kan opereres bort og fjernes for alltid og på det å bli frisk når kreften har spredt seg.

  Virkelig godt å få vite at du nå kommer til å bli frisk igjen, for når det ikke er spredning, er prognosene veldig gode.

  Det var utrolig godt at du fikk riktig diagnose tidsnok!

  Likevel kan det jo ikke underslås at du har en hard og tøff tid foran deg, med en stor operasjon og med cellegift.
  Og de to ukene med ventetid vil nok også falle lang.

  Det krever sin kvinne.

  Men du har vist en styrke og et pågangsmot som forteller meg at som dine dager er, slik vil din styrke være.

  Du vil klare dette, Rita, selv om du har mange krevende måneder foran deg, med operasjon, cellegift , rekonvalesens, regelmessige B12-sprøyter etter operasjonen, og kontroller for å følge med om du får nok næring i deg etter operasjonen.

  Men både B12—sprøyten som du kanskje får 2 – 4 ganger i året og ernæringskontrollen(e) er jo der for å sikre at du får den næringen som du behøver for å bli helt frisk og rask igjen.

  Jeg mener at Ullevål er landets beste sykehus på de fleste typer kreft, og jeg er glad for at det er der du skal bli operert.!

  Lykke til, kjære Rita! ❤

  Du har virkelig gjennomgått veldig mye vondt i år.

  Jeg tenker på deg og krysser alle fingre for at du skal få en så god rekonvalesenstid som overhodet mulig, og at du snart blir helt frisk!

  • Ja det at det ikke er spredning er flott, samtidig som de sier at de aldri gir 100% garanti for at man blir helt frisk, det tør dem ikke, MEN prognosene mine nå er jo helt klart noe helt annet. Hadde jeg hatt spredning ville jeg faktisk ikke blitt like mye prioritert, det høres jo grusomt ut for de som har det, men sånn er det nå engang. De blir prioritert i forhold til sjangen å overleve og meg kan de operere, de kunne de ikke gjort dersom det var spredning.

   Ullevål er best på dette, ingen tvil. Skien får ikke engang lov å operere denne typen kreft og jeg er superduperglad for at det er de beste som tar hånd om meg 🙂

   Du trenger ikke forklare noe du kjære Ranghild, du passer da alltid godt på meg 🙂

   Og du har fått med deg hva jeg må igjennom, kloke deg som alltid.

   Klems

   • Nei. 100 % garanti tør de vel ikke gi til noen, men når du ikke har spredning, så er sjansene for at du skal bli helt frisk veldig store.

    Jo, det høres grusomt ut for dem som har spredning, men samtidig er det viktig å prioritere dem som de kan helbrede med operasjon, og du er heldigvis en av dem.:)

    De som ikke kan helbredes, får jo livsforlengende behandling og lindrende behandling, så de blir også tatt vare på selv om de dessverre ikke kan opereres fordi kreften har spredd seg for mye.

    Den første mannen min døde av tykktarmskreft, men det var fordi kreften allerede hadde spredd seg til lever og skjelett da han fikk diagnosen, og da var det for sent.

    (Tykktarmskreft uten spredning har veldig gode prognoser.)

    Likevel fikk han en god lindrende behandling og ble tatt godt vare på frem til sin død.

    HELDIGVIS fikk du en tidlig diagnose!

    Nei, Skien og flere andre sykehus har for liten erfaring med slike kreftoperasjoner, men på Ullevål har de den aller beste spisskompetansen i hele Norge.

    Jeg er veldig glad for at du blir operert på Ullevål. 🙂

 3. Så bra. Dette var virkelig en god nyhet. Ikke bare har du fått svar, men du vet at du blir frisk. Åh så godt å lese! 🙂

 4. Kjære lille venn
  FOR en god nyhet
  Ingen dans på roser i den nærmeste fremtid, men det er en fremtid i vente, litt lenger frem, en god en. 🙂
  Mormorklemmer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: