Rolige dager, mye tanker

Helgen har vært rolig, dvs lørdag tok vi en tur til Kristiansand og Ikea. Jeg liker egentlig ikke Ikea, men jeg tenkte at jeg måtte ha nok lys til jul. Jeg fikk en sånn utrolig teit tanke, jeg måtte ha nok lys til jul. Tenk om jeg ikke rakk å kjøpe lys!

Så jeg endte opp med 800 telys og 30 kubbelys. Vil tro det vil holde en stund….

Ble utrolig sliten etter turen, så kvelden ble kort. Måtte ta en morfin før jeg la meg i ni tiden. Sovnet som en stein og hadde merkelig drømmer, men sov ganske godt gjennom natten.

Fredag kom en av mine beste venner hit, hun er jo klin gærn så det ble mye befriende latter utover kvelden. Herlig!

Mamma til min en av min sønns beste venner ringte meg i kveld. Hun hadde lest her. Det var godt å snakket med henne. Hun er fin 🙂 snill, varm og omtenksom. Kom noen tårer, det pleier det når noen viser meg omsorg. Gjør godt at noen bryr seg om meg.

Ikke hatt så mye smerter fordi jeg går jo på morfin, men veldig trøtt og mye vondt i hodet. Nå er det snart natta kjenner jeg.

Tenker mye på ungene. Blir godt å være alle samlet til jul. Da skal vi være en familie igjen. Ta vare på hverandre og ha det fint. Lurer på når jeg blir operert. Ringer og maser i morgen tenkte jeg.

Categories: Livet mitt | 4 kommentarer

Innleggsnavigasjon

4 thoughts on “Rolige dager, mye tanker

  1. Reidun Holme

    Kjære kjære Rita ❤ jeg tenker på deg hver dag, og vet hvor tøft du og dine har det nå.. uansett om dette ikke hadde spredd seg så er det en stor belastning for deg og ikke minst de som står deg nærmest. Folk må ikke tro at alt er så bra med deg fordet. det er tross alt en alvorlig og omfattende operasjon du skal igjennom. Det er jo nå du trenger støtte og folk som bryr seg. så husk at jeg er kjempeglad i deg og så fort jeg nå får en sjanse så tar jeg turen over.. bare for å holde rundt deg og si at dette skal gå bra ❤ stor klem fra meg er sendt til deg over fjellet ❤

  2. Kjære lille venn.
    Godnattklem 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: