Det er ikke mulig………

387374-10-1258938862224Jeg drog til Ullevål sykehus i dag for å få dato for operasjon…………det fikk jeg ikke. I stedenfor fikk jeg dette:

Hadde time til gastro kl. 1000 den fikk jeg kl. 1100 men glad jeg denne dagen ble dopet ned. Så var det inn til blodprøver, mange blodprøver, flere glass med blodet mitt skulle de ha.

Så var det å vente igjen. 2 timer. Snakket med ei dama som skal lære meg så spise riktig, husker ikke alt hun sa, godt jeg har det skrevet ned. Det ble andre ting jeg måtte lytte mer til.

Siste post var legen. Han sier: Svulsten din er som er krater og det er spredning til noen lymfekjertler. Det betyr at vi må fylle magen din med gass for å se om den er elastisk. I tillegg må vi ta en lapraskopi av deg på mandagen fordi det er mulig det er spredning til buken. Altså bukhinnen. Er det det så er det ingen ting vi kan gjøre annet enn å gjøre tiden din så smertefri som mulig.

Er det ikke spredning så fjerner vi hele magesekken din og kobler den direkte på tynntarmen. Du vil få cellegift både før og etter og det blir operasjon i januar engang.

Jeg stirret på han som om han var et monster. Hva sa du sa du????????? Hva faen er det du sitter å sier? I Skien sa de at det ikke var spredning!!!!!!!!!!!!!!! Ja, det burde de ikke sagt……………..nei det burde de ikke, men de sa det! Faen i svarte helvete, er dere klar over hva dere gjør med meg? Er det spredning så er jeg ferdig? Som i død liksom? Ja hva snakker vi av tid da da? Det vet man ikke, det spørs på hvor godt man responderer på cellegiften…………..

Kyss meg i ræva, kyss meg faen i meg langt inn i det brun……….

UNNSKYLD språkbruken. Men jeg er dødsliten. Vi reiste kl. 0600 og kom hjem nå. Jeg er utslitt. Jeg skal ikke dø enda. ikke pokker om jeg skal. Det kan dere drite i!

Men fytti som jeg gråter…………………

 

Categories: Livet mitt | Stikkord: , , , , , , | 12 kommentarer

Innleggsnavigasjon

12 thoughts on “Det er ikke mulig………

 1. Oggi

  » Ikke gråt, for andre gråter for deg
  Vær svak, for andre er sterk for deg

  Når tiden er inne, er du sterk igjen… og kan gråte.»

 2. Ingun

  Stor klem Rita, en kjempestor klem!

 3. Kjære snille gode Rita. Dette var ufattelig trist å lese, og jeg kan ikke engang forestille meg hva du går gjennom nå. Først uvissheten, så langt på vei en bekreftelse på at du kommer til å bli bra…åsså dette? Kjenner på sinne og skuffelsen din nå!

  Men du må ikke gi opp kjære deg. Les godt gjennom kommentaren til Ragnhild. Virker som hun har god greie på det hun prater om. Jeg har ikke greie på dette overhodet!

  Sender masse gode tanker og varme klemmer din vei. ❤

  • Ragnhild kan sine saker 🙂 og som jeg sier over her, bare det nå ikke er spredning slik de er redde for er alt det andre jeg må igjennom helt greit for meg. Takk til dere alle for klemmer og tanker og gode ord.
   Det blir nok flere opp og nedturer, jeg har bare ikke vært forberedt på dem, men nå er jeg. Klem

 4. Kjære gode Rita!

  Dette var fryktelig vondt.

  Jeg føler så sterkt med deg, og vet nesten ikke hva jeg skal si.

  Jeg gråter med deg og er både sint og trist.

  Veldig mange pasienter med magekreft, omtrent halvparten, tror jeg, må fjerne hele magesekken, men blir likevel helt friske.

  Men du må jo venne deg til et annet liv, med små og hyppige måltider, og du går en tøff og krevende tid i møte.

  Det er jo forferdelig at de feilinformerte deg i Skien, men de har ikke den kompetansen de har på Ullevål.

  Jeg hadde misforstått, og trodde det var på Ullevål du fikk beskjed om at det ikke var spredning.

  Selv om du må ha cellegift både før og etter operasjonen og selv om det er både plagsomt og ubehagelig, så er det jo for å øke å få fjernet spredningen til lymfekjertlene.

  Du skal ikke dø, du skal bli frisk!

  På Ullevål er du i de beste hender her i Norge, det forskes mye på kreft, stadig flere blir friske selv om de må fjerne hele magesekken, og det kommer hele tiden nye metoder som helbreder.

  Jeg krysser alt jeg har av fingre for deg, og sender deg alt jeg kan av styrke og mot, både til deg, Finn og de skjønne barna dine!

  Varme og gode klemmer fra Ragnhild. ❤

  • Ja om det «bare» er å fjerne magesekken skal jeg vært superglad. Det skal jeg fikse og det bekymrer meg lite. Det blir tøft ja, men uansett den kampen skal jeg vinne fordi den er rettferdig. Men er det spredning slik de er redd for………..da er jeg ferdig. Da snakker vi bare tid, jeg orker ikke engang å tenke tanken kjenner jeg. Jeg er forbanna på dem i Skien og med rette. Dette var IKKE greit! Setter nesen innover igjen i morgen halv seks. Da er det å sjekke om magesekken har «stivnet» . Jeg håper ikke den har det, da er vi et steg nærmere «bare» operasjon. Klemmer

 5. Reidun Holme

  Åh…. Rita vennen nå stri-gråter jeg også her.. Dette er jo helt forferdelig.. ER DET FAEN MEG MULIG !!!!!!! Hva i svarte h….. holder de på med i Skien da ????? Jeg er så tom for ord nå… ❤ og jeg som har tenkt på deg i hele dag og gledet meg til å få lese "gode" nyheter her idag om når du skulle opereres og bli frisk igjen ❤ Og det var jo derfor du reiste inn der i dag for å få samme beskjeden… også kommer dette… NEI, NEI OG NEI… dette skulle du ikke få… kjenner det koker her jeg er trist og samtidig fly forbanna…. sender deg en kjempestor sekk med styrke og ikke gi opp som du må dele med Finn og ungene ❤ Jeg er sååååå ufattelig glad i deg ❤

  • Ja, dette var ikke det jeg hadde håpet heller kjære venn. Jeg fikk meg en smell i går, det er sikkert. Vi får krysse det som krysses kan. Klem

 6. Kjæreste lille venn.
  Feilinformasjon?, ouuch.
  Dette var ille. Hva kan jeg skrive? Ord blir tomme og innholdsløse, men ikke filler’n om du skal dø, IKKE.
  Gråter med.
  En sekk med mormorklemmer. 🙂

  • Feilinformasjon så det holder. Nei, jeg vil ikke dø jeg heller og jeg mobiliserer alt jeg eier og har for å holde meg på beina. Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: