Hurra for sønnen min !

Flyfoto Gullfaks C

 

Torsdag morgen satt han se på helikopteret med nesen mot Gullfaks C. Sin aller, aller første tur offshore. Han ringte på kvelden og sa at det var helt rått å se plattformen i soloppgangen 🙂

Han har vært målbevisst og utrolig dyktig denne ungen min. Mammahjertet banker hardt og er veldig stolt 🙂

Jeg hørte smilet i stemmen når han ringte i går 🙂 «Mamma de har så god mat her, jeg kan spise hva jeg vil og hvor mye jeg vil, vi kan hente brus i kjøleskapet, jeg kan trene jeg kan gå på kino og i tillegg får jeg betalt!!! Blir ikke bedre enn dette mamma » 🙂

Du har fortjent det Thomas, du har virkelig fortjent det. Dette har ikke kommet gratis, dette er hardt arbeid og tro på seg selv. Gratulerer!

Categories: Barna mine | 6 kommentarer

Innleggsnavigasjon

6 thoughts on “Hurra for sønnen min !

  1. Ingenting er så godt i et mors hjerte , når en vet at barna trives å har det bra .Det ser ut som du har en målbevisst sønn som vet hva han vil , og tar det på alvor .Lykke til med sønnen der ute på plattformen å en godnatta klem til deg Rita ;))))

    • Ja, mammahjertet er noe spesielt, det merker man helt klart. Han bare bestemte seg i 10 . klasse at dette ville han og se hvor han er nå 🙂 Han kommer til å dra litt rundt på skolene i distriktet her bare han får landet litt og inspirere folk til å yte sitt beste, sette seg mål og jobbe målrettet mot målet. Gode tanker ❤

  2. Gratulerer til gutten din. Beste følelsen i verden når barna får til det de ønsker. Ingenting slår den følelsen! 🙂

  3. Blir med på gratulasjonen 🙂
    Klem og hils til en grepa kar 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: