Til minne om mamma 01.12.02

1001162_479485488805702_130690776_nFineste mamman min ❤ 11 år siden kreften tok deg vekk fra oss bare 59 år gammel. Herregud som tiden har gått!

Spesielt siden jeg selv ble syk har jeg tenkt mye på deg, hvor mye du skånet oss barna for, mye hvor du led i stillhet. Det gjør vondt langt inn i sjelen å tenke på.

Jeg vet du følger med, jeg kjenner parfymen din titt og ofte. Jeg vet du er stolt av dine fire barnebarnengler. Vi savner deg ufattlig mye.

Jeg er så stolt av deg! Vi har så mange gode minner, spesielt i fra julen, med gaveverksted og bakeverksted, koselig kvelder med lesing av eventyr, kakako en kald vinterkveld, turer med båten, reiser til Hydrohyttene på Frøystul, ja minnene er mange og utrolig gode.

Savner deg mamman min ❤

 

Categories: Livet mitt | 4 kommentarer

Innleggsnavigasjon

4 thoughts on “Til minne om mamma 01.12.02

  1. På en slik dag er det alltid vanskelig , men hendig har du vært , som har hatt det trykt og godt.Men sorgen vil alltid være der Rita , for det vet jeg .Men i din situasjon som du er i nå virker alt så mye verre å sorgen også .Klokka nærmer seg 02:00 , så jeg sier sov søtt å jeg tenker på deg , , klem ;)))))

    • Du må ikke sitte oppe så sent vetu Ingjerd 🙂 I dag er alt mye bedre. Det er selve dagen som er litt tung å komme seg igjennom. stor klem

  2. Kjære lille venn
    Det vil du alltid gjøre. Tanker til deg i dag, noen ekstra 🙂
    Mormorklemmer 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: