Pepperkaker og litt annet

1426549_557431164344467_1114541136_n Er de ikke flotte??? Min datter er så heldig at hun har en fantastisk jentegjeng rundt seg . 10 herlige 17 åringer som gjør alt de kan for å ha det moro 🙂 De samles stadig til baking, matlaging, tar seg en fest, de støtter hverandre, de ler og gråter sammen og de er 100 % til stede for hverandre.

09. august 2014 setter de nesen mot Mallorca på sin aller første sydentur uten oss foreldre. Gjett om de gleder seg????????? Jeg er så glad hun har disse jentene rundt seg, spesielt i denne tiden.

Og som bilde over viser så var dem i går samlet til pepperkakebakekveld 🙂 Jeg er sikker på det var mye latter og moro der de holdt på. Herlig ikke sant?

Selv inntar jeg frokosten. Nei det er ikke Baileys, selv om jeg skulle ønske det. Det er erneringsdrikk. 400 kalorier og 20 gram protein. Jeg må ha i meg minst en slik om dagen fordi jeg får ikke lov å gå ned i vekt. Jeg gjør så godt jeg kan, og vekten raser ikke nedover, det går sakte bare. Men jeg har heldigvis noe å ta av 🙂

20131202_085354 (2)

 

Ellers er ikke formen så gal egentlig. Jeg har begynt å lese noen bøker som handler om å tenke seg frisk. Altså styrken i tankene vi har. Jeg har lært meg å meditiere. Det er ganske deilig faktisk 🙂 Sovner som en stein jeg. Det er kreftleger i USA som har forsket på dette med tankene og hvor mye de kan ha å si. De fant ut at om man tenkte seg en tilstand hvor man var på sitt beste og så for seg at man krympet svulstsen så viste det seg i mange tilfelle at det stemte.

Noen tror sikkert jeg er gal som tenker sånn men samma det. Alt som kan hjelpe er verdt et forsøk tenker jeg. Og jeg blir ihvertfall ikke verre enn jeg er 🙂

Ha en god dag alle ❤

Categories: Livet mitt | Stikkord: , , , , | 5 kommentarer

Innleggsnavigasjon

5 thoughts on “Pepperkaker og litt annet

 1. Jeg er så glad på dine vegne at datteren din har så fin vennegjeng rundt seg .Du tar det hele så flott syntes jeg , og beundrer deg for det .En fin dag til deg Rita , , klem ;))))))

  • De er helt skjønne alle sammen. Aldri noe surr og tull. Mye latter og mye moro med den gjengen der 🙂 🙂 Jeg har mine stunder Ingjerd, men har funnet ut at jeg bare må prøve å holde hodet over vannet og ta en dag av gangen. Glede meg over de små tingene. Stor klem kjære deg 🙂

   • Ja jeg også gleder meg over de små tingene ? det er det som gjør livet vert å leve .Men har en snill mann og 2 døtre Mona kjenner jo nesten alle da .Men hun yngste har alltid gått stilt i dørene .I morgen eller i dag den 3 var vel dagen du skulle noe spesielt Ønsker deg lykke til , å en god nattklem fra Ingjerd :))))

 2. Kjære lille venn
  Alt som kan hjelpe MÅ tas i bruk og man er ikke bare kropp, Så det så.

  Fikk du lov å smake??? De så gode ut i alle fall. Godt hun har en god jentegjeng rundt seg.

  Mormorklemmer 🙂

  • Jada vi fikk lov å smake, men de er så fine så vi må vente litt syns jeg 🙂 Skal kose oss til lørdagen fant vi ut 🙂 Godt du skjønner meg mormor. Ja, jeg mener også at alle midler må tas i bruk.

   Ritaklem ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: