Kjære alle dere der ute

TUSEN TUSEN TAKK for at dere finnes ❤

imagesca7axso2

En spesiell takk til min kjære Finn som stiller opp, som er til stede, som får meg til å le, som selv har sine tunge dager, som tenker sitt, ikke glem han oppi alt dette! Som min gode venn Calle sa, ingen spurte hvordan han hadde det og han hadde det jævlig! Og det skjønner jeg godt.

Til mine nydelig barn, ikke lett å ha en mamma som er syk. Tusen takk for vennlige ord og gode tanker og at dere er glad i meg ❤

Til resten av min familie, lillesøster, tantebarna,til mine tanter og onkler,  til mine fantastiske søskenbarn. Dere ringer og dere sender melding, jeg er så glad for all omtanken fra dere. Jeg setter pris på alle ord og alle tanker og svarer jeg ikke med engang er det bare fordi jeg ikke orker, ikke fordi jeg ikke bryr meg ❤

Til venner der ute. Til Lise og Tom i Tønsberg, jeg elsker dere ! Takk for alt dere er for meg og for at dere får meg til å føle meg vel 🙂  Takk til verdens mest fantastiske sjef, som ivaretar meg og som støtter meg i mine valg, som lytter og som kommer med gode råd. Til min snille negldesigner Vibeke som ringer og tar meg med på kafe, til kollegaer som stikker innom på en kaffekopp, som sender sms og mailer for å høre hvordan jeg har det. Til Heidi, Siri, Anniken som sier at de hopper når jeg sier hopp 🙂  Til Ellen og Petter, gode naboer , Reidun som selv har hatt sitt.

Til facebookvenner, folk jeg aldri har møtt, men som sender sine gode tanker og ønsker til meg.

Og til alle andre som bare er der når jeg trenger dere. Dere er helt fantastiske og jeg ville ikke klart meg uten dere. Det er først i kriser man kjenner hvor viktig det er å ha noen rundt deg som ønsker deg alt godt.

Jeg håper ikke jeg har hoppet over noen. Til alle dere: Jeg er så glad i dere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TUSEN TUSEN TAKK!

 

282_326

 

Categories: Livet mitt | 6 kommentarer

Innleggsnavigasjon

6 thoughts on “Kjære alle dere der ute

 1. karl martin stange

  …..hei Rita!
  Nå sitter jeg her på sengekanten min, og DER skal jeg si deg det har i løpet av de årene jeg nå har kjempet, har vert mange» samtaler» med meg selv, haha! Jeg får gode og akkurat de svarene jeg vil ha, de er positive og veldig snille med meg, slipper INGEN innpå meg der som ikke har snille kommentarer……
  Jeg skal si deg vennen min, JEG tror jeg har holdt kreften godt på avstand med den positive siden min, og hvordan jeg tenker….merker at har jeg vert positiv, hatt de GODE vennene innpå meg, så er jeg liksom på et spor som tar meg vidre til de fine opplevelsene jeg får…..de små nære ting som bygger meg opp Og selv i smerter har jeg klart å takle det å beholde gleden……veldig rart!
  Jeg forstår ikke helt hvor langt du er i behandlingen din nå, men er du på cellegift nå om dagen? Du vet jeg har jo ikke sett deg på mange år Rita, så på bildet er du jo som en tenåring, FLOTT! som rakkern, og nydelig hår, men vet jo ikke om du jukser, haha…det eneste jeg så inderlig ønsker er at du får «driten»ut av systemet….
  Jeg har fått beskjed at jeg aldri kan bli bra, men man kan lære seg å leve med kreft, og det skal jeg sannerlig si jeg gjør…..jeg har parkert tankene mine på et flott sted foreløpig, og jeg skriver daglig mine ønsker på himmelen ute under
  åpen himmel. Prøver å stikke meg bort men noen ser meg, og to har smilt og kommet bort til meg, og en klem har jeg fått, haha…
  Velger å tro at du har hatt en brukbar dag vennen min, og at du får mengder og masser av KUN det beste….Rita! DET fortjener DU…..
  Jeg er veldig trøtt i kveld, du kjenner til det, ikke sant! Det er så mye jeg ville gjort for deg hadde situasjonen vert annerledes, men vet du hva? Vi satser på et kaffetreff ute på et koselig sted engang, så kan jeg hilse på dere begge to om dere en gang har lyst, og er dere i nærheten av meg, jeg bor på skrå over gaten til Tønsberg sykehus, ja så kom endelig innom….gode samtaler er en god medisin med en medreisende, ikke sant da!
  Sove godt klemmer er på vei…..hei hei….

  • Vakre skjønne snille Calle 🙂 Jeg vet kun om et menneske jeg kan sammenligne deg med og det er mamma. Du og henne er like der. Ingen lar seg knekke, prøver å tenke positivt, kutter ut folk som ikke gir deg noe godt. Jeg har lært mye av dere to og jeg lærer hver dag 🙂

   Bildet av meg er et gammelt bilde Calle, dessverre 🙂 Jeg ser nok ikke sånn ut nå nei. Men de fleste tror jeg er yngre enn mine 51 selv om jeg ikke helt ser det selv. Jeg hater å bli tatt bilder av, men har bestemt meg at nå må jeg bare begynne. Dette er en del av livet mitt.

   Jeg starter cellegift til mandagen og skal ha tre kurer før operasjon og tre etter. Jeg har stor tro på at dette skal gå bra og når jeg er ferdig med dette så skal jeg ta meg en tur til deg om du vil det, ja det vil du jo 🙂 Jeg skal nok finne deg. Godt du bor rett ved sykehuset, er du fornøyd med behandlingen du får nå??? Jeg er veldig fornøyd med legen jeg nå har fått når det gjelder cellegift, men før det er jeg ikke fornøyd.

   Jeg har ikke noe god kjemi med legen min på Ullevål heller, men håper det bedrer seg. Jeg må tross alt stole på den mannen.

   Jeg beundrer deg Calle og du er min store helt.

   Varm klem

 2. Kjære lille venn
  Så godt at du har gode tanker rundt deg.
  Sender noen av mine og en pose klemmer 🙂

 3. Godt å høre at så mange støtter deg , det er godt i den tiden du er inne i nå , , med cellegift å det
  hele .Ønsker deg en fortsatt fin dag og kveld , , klem ;))))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: