En dag full av følelser

20131209_161320

Sov ingen ting i natt. Spent på hva dagen ville bringe. Møtte til blodprøver halv åtte og kl. 0800 var vi igang. Masse informasjon som jeg må lese meg opp på etterpå. Som dere ser kan jeg start starte mitt eget apotek. Her er cellegift, morfin, tabletter mot kvalme, tabletter for å komme seg på do, eller stoppe diare om jeg skulle få det. Her er tabletter mot magesyre, så jeg har det meste. Resten skal jeg hente i morgen. Må få meg et medisinskap. Kan jo ikk eha det liggende å slenge rundt sånn heller.

Min cellekur består av tre deler. To deler får jeg intravenøst, en del i form av tabletter to ganger daglig. Jeg har holdt på til 1445 i dag. Hele tiden har noe dryppet inn i årene mine. Cellegift, eller cellegodt som jeg kaller det 🙂 Jeg vil jo at dette skal være noe positivt derfor har jeg funnet opp et nytt navn.

Etter hver pose cellegodt må man ha to liter saltvann for å skylle nyrene så dere kan tro jeg tisset ofte. Jeg fikk eget rom i dag, tror det var fordi jeg var ny fordi i storsalen som de kaller det så satt det jo folk med verre skjebner enn meg. På rekke og rad satt de med stativene sine, noen mer syke enn andre og noen mer flintskallet enn andre.

Det var da det skjedde. Jeg ble helt skjelven og begynte å fryse og tårene kom i strie strømmer. Da kjente jeg virkelig på hva jeg er i starten av og sykdommen ble med ett så utrolig virkelig for meg, fordi frem til nå så har jeg jo ikke følt meg så syk!! Glad jeg hadde eget rom for da kunne jeg gråte fritt og trøst fikk jeg av min hvite engel Rita. Ja sykepleieren min heter det 🙂

20131209_083509

Så nå sitter jeg her. Totalt utmattet, sliten, trøtt, oppblåst, gråtete, lei meg, sint.

Jeg vet at jeg må igjennom dette og det er ingen vei utenom, men i dag har jeg det som jeg har det, imorgen er det helt sikkert bedre.

Jeg er veldig takknemlig for all støtte jeg får men vær så snill å slutt å kalle meg for sterk! Jeg er ikke sterkere enn noen andre og jeg gjør bare ting alle andre ville gjort. Jeg også er sårbar og tåler ikke alt. Dere tillater meg ikke å vise svakheter dersom dere hele tiden sier jeg er så sterk. Man kan jo diskutere hva sterk er, men det orker jeg ikke. Vær så snill, la meg bare få lov å være Rita. Det er alt jeg orker akkurat nå.

Categories: Livet mitt | 25 kommentarer

Innleggsnavigasjon

25 thoughts on “En dag full av følelser

 1. Oggi

  «Den eneste motet som teller, er det som får deg fra det ene øyeblikket til det neste.»

 2. Takk for at jeg ble tipset om dette da! Selv om det var fryktelig trist med sykdom. Et dumt ord det også forresten. Syk-dom? Det får da være nok at man er syk eller? Kjære min Gud som jeg føler med deg her. Kast tallerkner i veggen om det hjelper. Her kommenterer jeg visst med min andre bloggadresse,så da fikk du den også, men du vet å finne meg på bloghog også vel? Sender deg en diger klem og gode tanker. Vi holder kontakt, vær trygg!!!!! 🙂

 3. Leyla

  Kjære Rita.

  Jeg fant bloggen din inne hos Ragnhild på Bloghog da jeg tittet innom der.
  Bare vit at det sitter ei her ute i skauen som tenker og har tenkt veldig mye på deg. Jeg har møtt deg og du er bare god, og du er et menneske, som føler, gråter, ler (veldig hjertelig 🙂 og du har tonnevis med empati. Du har lov til å gråte, hyle og skrike ut, du gjør det som DU føler, og det å si at noen er sterk i en slik situasjon som deg tenker nok ikke over hvilken kamp du kjemper. Men kampen vinner du, fordi du er en som VIL. Jeg sender deg mange gode og varme klemmer og ønsker deg alt godt.

  • Leyla ❤ skjønneste deg 🙂 Tenk at du fant meg igjen . Ordene dine varmer som alltid du nydelige menneske. Tusen takk for ordene dine min nydelig venn. De varmer som alltid. Vi snakkes. Jeg er ikke særlig i form i dag nemlig 😦

 4. karl martin stange

  …..Hei, kjenner meg igjen, jeg ble også så «lei» av å alltid være så flink….for egentlig var jeg eller ER jeg heller noe flink….jeg er frarøvet hele min identitet og MÅ bare følge oppskriften…for f….
  Soveklemmer ifra enda en kjemper…..

  • Du kjenner nok dette mer på kroppen enn meg, urefferdigheten har jo herjet med deg siden du ble syk. Dette er ikke noen konkurranse om hvem som er sterkest. Jeg tror alle finner sin egen styrke på den ene eller andre måten og finner det som passer best for den det gjelder. Jeg har aldri sett på meg selv som sterk. Men jeg lar meg ikke falle sammen som en klut, fordi jeg vet at det vil IKKE hjelpe meg. Men for meg er ikke det å være sterk, for meg er det å finne en måte å overleve på.

   Varme klemmer til en annen fighter ❤

 5. Reidun Holme

  hei gullet mitt ❤ jeg føler så med deg og alt du må gå igjennom nå… og jeg er helt enig at å være sterk i en sånn situasjon er ikke lett, det var det alle sa til meg også ang. pappa. men det er ikke det en trenger.. en må få lov å være trist og lei seg… grine og vise følelser. Du fortjener ikke dette i det hele tatt, er det noen som skulle få nyte livet så er det du vennen ❤ du har hatt nok de siste årene. tenker masse på deg og jeg ønsker bare å gi deg en skikkelig god knuse-klem ❤ skulle bare ønske at det var noe jeg kunne gjøre for deg ❤ jeg er ikke kristen men jeg ber for deg hver eneste kveld ❤ og jeg tenker masse på både Finn og de herlige ungene dine som har det sikkert like tøft ❤ men husk at jeg er kjempeglad i deg Rita, og så fort du føler deg klar for det så tar jeg meg en tur over til deg ❤ mange gode klemmer er sendt til deg fra meg med Haukeliekspressen over fjellet ❤

  • Jeg merker at du og flere tenker på meg og det gjør jo så godt. Og jeg er glad at noen også tenker på de rundt meg. Man må ikke glemme mine nærmeste. De trenger like mye omsorg, om ikke mer, enn meg. Så dersom noen føler for det så send dem gjerne en melding i innboksen så blir de glad for støtte 🙂

   Døren min er åpen alltid den Reidun ❤ stor klem

 6. Gullegodt navn du har funnet opp Rita .Ikke mer å si om det. Ønsker deg en god natt søvn , å en klem fra meg Rita ;))

 7. Kjære lille venn.
  Gråt når du må, hyl når du kan og smil gjennom tårer om du orker.
  Klag når du vil, vær ikke alltid snill og kast sko om det hjelper.
  Husk bare at du er et menneske og vær det. 🙂
  Mormorklemmer

  • Ja jeg skal gjøre alt det mormor og om noen tror jeg skriver her så er det ikke for å få sympati eller at alle skal syns synd på meg, men fordi jeg ønsker å dokumentere en del av livet mitt. Det er en grunn til at jeg ikke skriver noe om dette på facebook.
   Klemmene dine minner om min mormor sine 🙂

 8. Sterkt å lese, og du formidler så godt. Får tårer i øynene her jeg sitter.

  «Totalt utmattet, sliten, trøtt, oppblåst, gråtete, lei meg, sint.», ja det er ikke til å undres over.

  Du er bare Rita, og det er ikke bare, bare……

  Jeg er sikker på at «cellegodt» er et nyord, et genialt nyord.
  Språkrådet, som samler nyord hvert år, skulle jo fått det. 🙂

  Varme klemmer til deg, Rita! ❤

 9. Sender over en sekk med de gode tankene og en gedigen klem i kvelden!
  …det går noen tanker din vei i blandt, og i kveld går det mange….

  • Å snilleste, godeste deg 🙂 Jeg har savnet deg. Millioner av ganger, men noen sa at ingen ville vite av meg, derfor forsvant jeg……glad du fant meg, for da kan jeg skrive hos deg 🙂

  • Nei, jeg kan ikke kommentere hos deg 😦 😦 ;( må være logget inn og det er jeg jo ikke.

   • Kjære Rita,

    Om «noen», hvem det nå er, sier noe så dumt som at ingen vil vite av deg, så ikke tro at andre mener det samme!! Vi er jo så glade i deg, Rita, du som er så flott, empatisk og positiv! ❤

    Jeg gikk uinnlogget inn på Bloghog nå, og jeg ser at Villbåstingen har forandret innstillingene sine, at kommentarfeltet er åpent,
    så nå kan du kommentere hos ham. 🙂

    Jeg tror at mange rett og slett ikke er klar over at de har slike innstillinger på bloggen at man må være innlogget for å komme inn. Jeg mener å huske en periode med mye spam på Bloghog, og da tror jeg mange stengte bloggene sine for å unngå spammen, og kanskje "lukkede" blogger ble satt opp som det vanligste alternativet, men jeg er ikke sikker, for jeg har alltid hatt åpne kommentarfelt, og jeg er jo mest på Kontrovers.

    Så vil jeg skrive under på Leylas kloke ord til deg.

    Håper at du får en god og styrkende natts søvn og sender deg varme onsdagsklemmer! ❤

 10. Bare Rita. Bare en klem fra meg:)

 11. Cellegodt. Enig med deg. Det høres mye bedre ut enn cellegift. De burde forandre navn på det pronto! 🙂

  Dette er bare en pitteliten periode av resten av ditt liv, og beklageligvis må du gjennom det for å bli frisk. Bit tenna sammen, men hyl hvis du føler for det. Tramp i gulvet, gråt når du trenger det. Det er lov å vise svakhet i den situasjonen du er i!

  Masse masse gode klemmer og varme sender jeg med vinden østover til deg! ❤

  • Tusen takk for at du ikke sier jeg er så sterk 🙂 Jeg vet folk mener det godt, men det er så mye annet man kan si. Ja jeg må igjennom dette, det vet jeg og i morgen har jeg det helt sikkert bedre. Uff mener ikke å klage!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: