Da forsvant håret

Sykepleierne mente det var like greit å barbere bort håret. Da ser det ikke så ille ut når det begynner å falle av.

Gubben syns jeg var finere nå 🙂 og ikke skremte jeg ungene heller så da er jo det greit 🙂

Spiller ingen rolle for meg. Jeg har aldri hatt flott hår, jeg har bare hatt hår liksom, så dette bryr jeg meg ikke noe om. Jeg har fått rekvisisjon til parykk og da kan jeg jo se ut akkurat som jeg selv vil 🙂

 

PS bildet er tatt før jeg var helt ferdig !!

20131214_111557

Categories: Livet mitt | Stikkord: , | 15 kommentarer

Innleggsnavigasjon

15 thoughts on “Da forsvant håret

 1. Leyla

  Kjære Rita.

  Har tenkt og tenker mye på deg og alle de prøvelsene du går igjennom nå, det er tøft, knalltøft. Men likevel har du humor, og vittigheter, det beviser bare at du er ei flott jente med den rette innstillingen. Humor er viktig midt opp i dette selv om det mange ganger helt sikkert er fryktelig vanskelig, men du har det, humor altså 😀 Dette klarer du, det bare vet jeg 🙂

  Mange varme klemmer sendes deg 🙂

  • Ja, vi må le innimellom Leyla. Jeg er visst fryktelig surrete for tiden så det blir mye latter 🙂 Og dette skal vi klare. Vi har tunge dager innimellom, men mest gode. Varme klemmer til deg og dine ❤

 2. Fred I

  Følger med deg Rita! Dette klarer du og kommer tilbake som aldri før!! Hils mann og barn!

 3. Ann-Kristin Karlsen.

  Kjære kusinen min. Jeg tenker på deg og sender over masse tanker til deg.
  Glad i deg vennen..

 4. lena

  Sender en god klem, varme tanker og en sekk med tro og styrke ❤ hilsen lenkaral fra Insta

 5. Hei Rita , håret vokser ut igjen , så heldigvis er ikke det noen katastrofe , men vondt er det mens det står på .Jeg kjenner faktisk talt ei hun fikk faktisk talt krøller , når ny make vokste ut .Tenker på deg , , setter 3 kryss i taket for at du skal få en fin jul , , klem;))))

  • Ja når mamma fikk tilbake håret første gang var det kastanjefarget og krøllete 🙂 andre gangen var det grått og stritt. Kanskje jeg får drømmesveis Ingjerd 🙂 🙂

   • Ja skal se det blir krøller Rita , du har ihvertfall humoren i deg å det er viktig selv om det er tunge løft dette her .Så Lalya hadde vært å kommentert å det er jo koselig å høre fra de gamle gode på VGB lyser jo litt opp i tilværelsen det også .Selv om det er tunge stunder for deg og din familie .Men jeg vet at du vil klare dette .Klem fra Ingjerd. ;))))
    Klokken er nå 02:37

    • Litt humor må vi ha Ingjerd og jeg har gode dager nå så jeg nyyyyyyyyyyyyyyyter 🙂 Stor klem

 6. Som sagt, håret driter vi i 🙂 Jeg slipper å ha bad-hair-days da 🙂 Bare å ta en lue over og jeg er klar 🙂

 7. Kjære lille venn
  Hår vokser ut igjen.
  Ingen fare med det. 🙂
  Mormorklem 🙂

 8. Reidun Holme

  Kjære deg ❤ jeg beundrer deg over alt på jord nå… uansett hår eller ikke, det kommer tilbake. Du er like fin uansett ❤ du er som et smykke som alle skulle hatt rundt halsen… tross alt så syk som du er og alikevel så positiv.. det er bare helt beundringsverdig ❤ tenker på deg hver dag, flere ganger om dagen ❤ stor klem fra meg ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: