Hodet over vannet igjen

Første dagen gikk bra, andre også, den tredje ante jeg at noen skulle skje. Det startet med noen små bølger. Som når du er i båt og havet begynner å kruse seg. Det fortsatte å det begynte å gynge litt. Sengen gynget, det er ikke tull engang, den gynget, følte jeg ihvertfall.

Kvalmen begynte å sige sakte gjennom kroppen, økte i styrke utover kvelden og i løpet av nattet hadde bølgene økt fra skvulp til store bølger. Nå begynner det tenkte jeg og forsøkte å skyve tankene unna. Sa til meg selv : JEG ER IKKE KVALM, JEG ER IKKE KVALM, sovnet litt og bråvåknet av at jeg måtte kaste opp, men gjorde det ikke. Men kvalmen var nå satt seg i hele kroppen. Jeg frøs, jeg skalv, jeg svettet. Opp å gå, la meg igjen, satt meg, ingen ting hjalp. Hele natten vandret jeg rundt, gulpet og brakk meg, frøs og gråt. Torsdagen kom sønnen min hjem, stakkars for en mamma å komme hjem til.

Når du er så kvalm så vil du bare ha det bort, ergo hiver du innpå kvalmestillende, med den konsekvens at du får i deg for mye og kroppen får sjokk. Dette liker den ikke og skjelvingen kommer, du blir enda mer dårlig og til slutt måtte jeg ringe kreftsykepleier som fikk meg innlagt igjen. Jeg har åpen retur til sykehuset, men nå tre timer i mottakelsen før jeg endelig fikk hjelp.

Jeg fikk suiten, med piano og greier, ja du vet de kaller det det? suiten? Det er gangen det. Trist å se at så mange syke må ligge i korridoren fordi jeg lå på palliativ avdeling og der ligger de mennesker som virkelig lider.

De pøste på med nye medisiner og det slapp taket, heldigvis. Intravenøst i litervis for å få slaggstofferene ut.

For et helvete!!!!!!!!!!!!!!!! Men nå er det bedre. Nå er jeg bare kvalm, men det kan jeg fint leve med.
Beklager at jeg ikke får svart alle som sender meg hilsen, jeg har ikke krefter til det akkurat nå.

Glad i dere der ute ❤

Categories: Livet mitt | 6 kommentarer

Innleggsnavigasjon

6 thoughts on “Hodet over vannet igjen

 1. Hei Rita , bruk kreftene på deg selv , du trenger det nå skjønner
  du .Tenker på deg , , klem ;))))

  • Ja, jeg merker at det ikke skal så mye til før man blir sliten. Nå er det å få handlet litt julegaver så blir det nok jul i år også 🙂

 2. Det viktigste er at du bruker kreftenen på å holde ut og bli bra:)

 3. Kjære lille venn
  Ta det med ro.
  Man venter ikke en strøm av innlegg under behandling og bivirkningen – ja de kommer. Holder blidt.
  Mormorklem 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: