Gode dager :)

I går fikk jeg besøk av Anniken ❤ det var SÅ kos. Vi snakket mye om helt andre ting og det er viktig det også. Det ble mye latter og jeg trenger det. Hun hadde med seg gave og jeg blir jo så rørt 🙂 litt smågodt å spise og et herlig interiørblad Jeanne d Arc Living. Så nå koser jeg meg med lunsj, nydelig te og et herlig blad. Tusen takk kjære venn!!

Morgenen var fin så jeg tok en tur på jobb og man blir jo helt overveldet over alle klemmer og gode ord. Det gjør godt! Jeg savner å være på jobb fordi jeg er veldig glad i jobben min og det er det som er naturlig for meg. Jeg savner gode kollegaer og er nok litt redd for å miste kontakten, føle at jeg ikke er en av dem, miste arbeidsoppgaver. Jeg kjenner litt på den……….

En spesiell hilsen til jentene på Servicetorget, jeg vet dere leser og følger med meg og jeg blir rørt av omtanken dere viser.  Det var godt å se dere og jeg tror det var godt for dere å se meg også 🙂 Stå på!! Dere er gode!!!!

Glad i dere alle sammen der ute.

hearts-800x473

Categories: Livet mitt | 6 kommentarer

Innleggsnavigasjon

6 thoughts on “Gode dager :)

 1. Ann-Kristin Karlsen.

  Blir så glad når du har det bedre min kjære kusine. 😊Gleder meg til jek
  Kan besøke deg og gi deg en good klem. ❤️

  • Tusen takk kjære kusine selv. Ja, blir godt å se deg når du har anledning, men du må bli frisk først, vil ikke ha noen basselusker her.

 2. Godt å høre at du har vært å besøkt dine arbeidskollegaer .Å at formen er bedre .Kos deg i dagen Rita , , klem :)))

 3. Kjære lille venn
  Det er viktig å holde kontakt med hverdagslivet når det stormer som verst på sykdomsfronten.
  Klemmer mange mormorklemmer 🙂

  • Ja, det er det, derfor tok jeg turen i dag og det var så koselig 🙂 Klemmer i retur kjære deg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: