Julekonsert

TrineJul2013FBBanner2

 

I går ble jeg invitert med på julekonsert i Langesund kirke av snilleste Vibeke. Det var Trine Rein sammen med Grenland og Porsgrunn Soul Children og Soul Teens som sang.

Det ble en herlig opplevelse 🙂 Trine fortalte om sin fortid fra USA hvor hun vokste opp og hvordan hun ble kjent med gospel. Hun fortalte også om sitt møte med kirken og hvordan hun ble kristen (det ble kanskje litt mye prat en stund) og hun spøkte og lo med publikum hele veien.

Det ble en nydelig blanding av julemusikk og ikke helt typisk julemusikk, men som godt kunne relateres til julen. Best var hun når hun dro til med skikkelig country/blues/gospel og virkelig løftet taket på kirken. Den dama kan virkelig synge!!

Tårene kom når hun dro til med Oh holy night (tror den heter det) da var det stående applaus etterpå.

Hun oppfordret publikum til å stå på stolene og rive seg i håret dersom de ville ha ektranummer og det gjorde vi 🙂 Første gang jeg har sett folk stå på stolene inne i kirken. Dette burde det vært mer av. Skikkelig god musikk, applaus og up-tempolåter. Da skulle jeg vært i kirken hver søndag.

Tusen takk til deg Vibeke for at du luftet meg og til deg Trine Rein for at du gav meg en herlig førjulsstemning. Det var ikke en stol ledig så dette var populært 🙂

Categories: Uncategorized | Stikkord: , , | 2 kommentarer

Innleggsnavigasjon

2 thoughts on “Julekonsert

  1. Kjære lille venn
    Herlig 🙂
    Slike stunder trenger du 🙂
    Klem 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: