Dårlige blodverdier

Nå må jeg ta blodprøver hver 3. dag og ikke en gang pr uke da blodverdiene mine er dårlige. Hvilket betyr at immunforsvaret mitt svekkes, noe som igjen betyr at jeg ikke får lov å være sammen med mange mennesker, altså holde meg mest mulig for meg selv. Vi får håpe det er i en overgangsperiode.

Jeg må ikke få feber nå, det kan være farlig for meg. Og det hostes og harkes rundt meg så jeg får prøve å være forsiktig.

Hodebunnen er sår så det er vel ikke lenge før alt håret faller av. Jeg må få bestilt time til å få meg parykk og noen luer og skjerf. Har utsatt det lenge nok.

I går var jeg utslitt, men føles litt bedre i dag.

Categories: Livet mitt | Stikkord: , , | 5 kommentarer

Innleggsnavigasjon

5 thoughts on “Dårlige blodverdier

  1. Litt av en reise du er på. Fint at i dag er bedre. Håper det er en overgangsperiode at du må være mer for deg selv, vil tro at du trenger litt positiv stimuli fra andre rundt deg?

    • Inntil blodprøvene blir bedre så må jeg nok holde meg hjemme gitt 😦 og ja det er synd fordi man trenger positive folk rundt seg, men jeg kan få besøk bare de ikke bærer på noe forkjølelse eller noe og det ikke kommer så mange på en gang. Skal være glad når alt er over, og jeg kan si jeg er frisk igjen.

  2. Kjære lille venn
    Ikke bli mer syk. godt at det føles bedre i dag 🙂
    Mormorklem 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: