Har ikke kontroll

Man kan få så mye informasjon man bare ønsker og lese så mye en vil om bivirkninger av cellegift, men man er ikke forberedt uansett.

Jeg er sliten og trøtt hele tiden og jeg prøver å holde humøret oppe, men i dag har vært dagen det ikke har gått. Jeg er sur, skarp og trøtt og utafor…………..tårene sitter løst og jeg irriterer meg for alt mulig. Og jeg får ikke sove. Ikke snakk om. Når jeg skal legge meg er jeg lys våken.

Og selv om jeg har sagt at jeg ikke bryr meg om at jeg mister håret så renner tårene når jeg drar ut hårtuster og du ser det blir en bar flekk der håret skulle vært. Hodebunnen er så står at jeg ikke kan ta på den. Nei, jeg gråter ikke pga håret, men fordi jeg ser tegn på at jeg er syk! Jeg har ikke følt meg syk før nå. Nå dukker det ene tegnet opp etter det andre og jeg syns verden er skikkelig dritt akkurat nå 😦 Jeg vil bare leve! Jeg vil trene og kose meg med gode venner, jeg vil nyte god mat og et glass vin, jeg vil ha livet mitt tilbake igjen. JEG VIL IKKE DETTE HER!!!!!!!!!!!!!! FAEN HELLER!!

Jeg har lyst til å slenge tallerkner i veggen, hyle og skrike, banne og sverte, men hjelper det noe? Sikkert ikke en dritt 😦

Jeg har vondt av familien min som ser meg sånn. Jeg gruer meg til neste kur som er mandag den 30.12. Jeg vil ikke ha den dritten i kroppen min, men jeg har ikke noe valg.

Jeg vil tilbake på jobb, leve et normalt liv. Jeg klarer ikke å slutte å gråte her jeg sitter. Har ikke kontroll rett og slett…………

Categories: Livet mitt | Stikkord: , , , , | 7 kommentarer

Innleggsnavigasjon

7 thoughts on “Har ikke kontroll

 1. Siri

  Få det ut Rita. Ikke noe å spare på. Har så vondt av deg. Dette er noe dritt rett og slett! En ting er å vite at man er syk, noe annet er å erkjenne det og måtte ta det innover seg. Og også det å være maktesløs i noe av dette… Si ifra hvis du vil rope, gråte, skrike, hyle i morgen også. Låner mer enn gjerne bort skulderen. Har fri i hele morgen.
  Klem til deg vennen ❤️

  • Søteste deg 🙂 jeg vil gjerne ha besøk, men nå er det sykehuset som styrer etter hvordan blodprøvene mine er. Immunforsvaret er altfor lavt og de passer godt på meg nå. Spent på hva de sier i dag. Men jeg trenger en skulder, men så skal man ikke være til bry heller da. Du vet jo hvordan det er. Glad du passer på og følger med på meg 🙂 Klem

   • Siri

    Det er godt du blir godt passet på Rita, og så får vi håpe at du har fine verdier i dag eller at de er på vei oppover igjen. Si ifra hvis du vil ha besøk, og passer det dårlig og du fortsatt vil lufte hodet så slå gjerne på tråden ❤️

 2. Kjære lille venn.
  Jeg vet ikke hva jeg skal skrive til deg, som ikke bare er dumt.
  For det virker noen ganger så blodig urettferdig og så vondt, når kreften rammer. Det er bare det at hverken livet eller verden er rettferdig.
  Men jeg legger noen gode tanker og ønsker og en klem her.

  • Du trenger ikke å si noe egentlig. Jeg forventer heller ikke at dere skal si noe hele tiden. Det holder lenge med en klem og en tanke. Et sted må jeg tømme hodet og beklager om jeg virker sutrete. Du er så snill og god og er alltid innom, jeg setter stor pris på deg selv om jeg ikke er så flink til å skrive hos deg så er jeg innom hver dag 🙂 TAKK!

   • Kjære lille venn
    Frustrasjoner, redsel, sinne og tårer MÅ ut.
    Jeg synes slett ikke du er sutrete, for det er en alvorlig tid.
    Mormorklemmer 🙂

    • Ja, det må ut, jeg kjenner jo det. Min fantastiske sykepleier kommer i dag, hun pleier å ha gode råd 🙂 TAKK mormor ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: