Må avbryte tablettcellekuren

I går sa legen min stopp. Nå kunne de ikke kjøre immunforsvaret mitt lavere uten at det kan være farlig for meg. Det betyr at jeg må avbryte tablettcellekuren, noe som er et nedelag for meg. Fordi det betyr jo også at svultsen ikke blir mindre og mindre for hver dag som går. Jeg håper og tror at med noen dagers hvile, god søvn så kan jeg starte opp igjen. Det spørs bare hva hovedkuren mandag gjør med meg. MEN kunne vært verre. Mange som har det mye verre enn meg. Jeg tenker på Karl Erik Bøhn. Denne livsglade spreke mannen som burde hatt hele livet foran seg. Jeg tenker på familien og hans barn. Bare det å vite at dette var hans siste jul gjør jo vondt langt inn i sjelen. Så jeg kunne hatt det mye verre!!!!

Fikk sovetabletter og har sovet godt for første gang på ukesvis! Herlig, føler meg faktisk ganske så utvilt. Jeg drar ut store hårtuster nå så torsdag har jeg time hos frisør for å se på div skjerf og parykk. Begynner å bli kaldt på hodet og veldig veldig sårt. Nå ser jeg jo faktisk ikke frisk ut, det har jeg jo gjort hittil. Halve «parykken» lå igjen på puta i dag, trodde først det var katta som lå der 🙂 🙂 jaja, kunne vært verre ting enn å miste håret.

 

Jaja, god helle alle dere fininger! Glad i dere.

Categories: Uncategorized | Stikkord: , , | 7 kommentarer

Innleggsnavigasjon

7 thoughts on “Må avbryte tablettcellekuren

 1. Rita det er vondt å miste håret , men gudsjelov så vokser det ut igjen .Ønsker deg god bedring , , klem :))))

 2. Kjære lille venn
  Hår vokser ut igjen. Heldigvis.
  Det er det som er fint med hår, stort sett.
  Spent på hvordan hovedkuren på mandag kommer til å arte seg.
  Mormorklemmer 🙂

  • Ja, spent jeg også. Prøver å tenke bare positive tanker og at denne gangen går det mye bedre enn sist. Legene sier også det at de tablettene jeg nå skal få vil virke bedre på meg. Jeg skal også få en tablett som skal ha virkning i 5 dager, så denne gangen går det helt sikkert mye bedre 🙂

   Ritaklem

   • Mormor

    Depottabletter?
    De er kjekke, for da behøver man ikke svelge nye tabletter alt i ett.
    Klemmer om 🙂

    • Jeg skal ha fire typer tabletter 1 time før kur, så nye tabletter kvelden og i 5 dager + denne depotabletten så JA, jeg håper det blir bedre denne gangen. Slike tabletter er jo geniale 🙂 burde vært flere av dem 🙂

     • Mormor

      Kommer nok 🙂 Det forskes ganske så intenst.
      Men innen det håper jeg jo at du er over kneika 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: