Da var det ikke mye igjen!

20131229_094845

 

Som sagt i går våknet jeg av at håret falt av i store tuster, så jeg tok resten. 1mm har jeg nå over hele hodet. Godt jeg er så mørk fordi da syns det jo fortsatt at jeg har litt hår. Og det er ikke håret jeg gråter over, det er hele situasjonen over at det nå blir så synlig at jeg er syk.

Drog på Brotorvet og kjøpte inn flere luer og noen skjerf så da er jeg klar for å møte både vind og kulde.

Sover godt pga sovemedisin, har ikke smerter så alt vel utifra situasjonen. Ikke skal jeg bli kvalm av neste cellekur heller. Det har jeg ikke tid til! Da skal huset vasket ut så for det blir 02. januar. Da er jeg lei av julen, da skal alt ut og vi startet på et nytt år hvor jeg har store planer om å bli frisk!!

Ha en fin søndag alle der ute. Glad i dere ❤

Categories: Livet mitt | Stikkord: | 14 kommentarer

Innleggsnavigasjon

14 thoughts on “Da var det ikke mye igjen!

 1. Vaske julen ut er litt av et styr , så her i huset skal det få stå litt lenger .Håper neste kur går bedre , , så Lykke til , og god bedring , , klem ;))))

  • Her blir det tatt litt og lit av gangen. Dessuten skal mannen snart ha 14 dager fri i turnus så da tar vi det sammen. Klem

 2. Reidun Holme

  ønsker deg masse lykke til idag kjære Rita ❤

 3. Instagramvenn

  Du er like vakker uansett. 🙂 Klem og mange gode ønsker til deg i det nye året.

 4. Ann-Kristin Karlsen.

  En stor klem til deg kjære Rita. ❤️

  • Tusen takk kjære kusine ❤ vi får tro det går bra. Håper immunforsvaret stabiliserer seg slik at du kan ta deg en tur. Men inntil videre så kan jeg ikke ta i mot særlig med besøk og ikke reise bort heller 😦 Skal høre litt med dem i morgen om det er greit å ha besøk av en og en av gangen. Finn er snørrforkjølet og hoster og nyser. IKKE bra, så jeg håper jeg slipper unna. Varme klemmer ❤

 5. Vanskelig når ting blir så tydelig, lyser mot deg i speilet på en måte…godt du har hodeform til å være barbert:) Klem

  • Ja, jeg var litt spent på den hodefasongen. Har en mann som påstår at jeg alltid har vært så flat i bakhodet, han tok feil så vidt jeg kan se 🙂 🙂

 6. Rita Fjærli Teigen

  En stor klem til deg og lykke til i morgen! 👍😃

 7. 🙂
  Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: