Ny kur og nytt år

20131230_151601Her er rommet vi sitter på. På rekke og rad sitter vi med ulike krefttyper og ikke noe privatliv her nei. I går leverte jeg blodprøve kl. 0730 og hadde time til behandling 0930. Det sier seg selv at man må opp tidlig skal man rekke å være først i køen, fordi det skal man helst. De må ha svar på blodprøvene før du kan få cellebehandling. Og all den tid mine blodprøver var så dårlige på fredagen regnet jeg egentlig ikke med å få noen kur.

Det var sykdom på avdelingen så jeg startet ikke med kuren før 1045.

20131230_130334Her henger noe av det jeg har fått i meg. Først er det en lite saltvann, så er det selve cellekuren med orange farge, så er det to liter saltvann før neste cellekur, så to liter skylling med magnesium og saltvann. Jeg var ferdig kvart på seks og da var jeg sliten. Jeg har fått nytt kvalmeregime som betyr nye tabletter så får vi bare håpe og tro at det går bedre denne gangen.

Damene på Moflata er helt unike. De er så snille og hjelpsomme som de bare kan. Stakkars det er ikke så greit for dem heller når det blir forsinkelser. Det var en eldre herremann der i går. Måtte nærme seg 90 år  som slang rundt seg vettu. Pratet som han lille gubben i hornet på veggen i Askeladden 🙂 Det var jo bare jentunger som jobbet det (snittalderen er vel ca 45), de hadde jo ikke greie på noe, kom det ikke snart noen vettuge kjærringer som kunne hjelpe litt a? De kjente han godt så de brydde seg ikke.

Jeg setter en strek over 2013 og ønsker 2014 velkommen. Jeg håper det bringer mindre sykdom, vold, ødeleggelser fra naturen, mindre kriger og elendighet og mer gleder og kjærlighet til dere alle der ute.

Ikke syns synd på meg. Det er ikke det, det er så mange som har det så utrolig mye verre enn meg. Jeg skal bli frisk jeg, ikke alle jeg har møtt på min vei skal det, det får en til å tenke over de små ting her i livet. Som dette å skal slanke seg. Skal ikke nevne det med et ord mer, det har jeg lovet mange rundt meg. Det har jo vært et stress uten like og kanskje også en årsak til at jeg er i den situasjonen jeg er i nå. Hvem vet?

Jeg vil benytte anledningen til å takke alle dere jeg vet følger med meg. Jeg ser jo på statistikken min at det er mange som er innom. Ca 120 i døgnet, det syns jeg er storveis 🙂 Tusen takk for alle tanker og gode ord både her og på mail og på sms.

Som dere vet så har jeg med vilje ikke lagt ut noe på Fb og de av dere som har tagget meg i form av dikt og fine ord de har jeg ikke lagt ut på min vegg pga at da er det flere som skjønner at jeg er syk dersom det hadde blitt lagt ut.

Jeg ønsker ikke noe stor oppmerksomhet rundt dette, det er nok av folk som skriver om diverse sykdommer, men jeg velger altså å la det være. Facebook for meg skal være et sted jeg skal lese om hyggelig ting, ikke bare alle mulige typer sykdommer, det blir så negativt for meg, spesielt når det for meg ikke er dødelige sykdommer vi snakker om, da blir det mye syting og klaging og det orker jeg ikke.

Jeg ønsker tilbake facebook som et koselig sted og ikke som et klagested, det er mitt ønske, om ikke så kutter jeg det ut rett og slett.

Dere som leser her er noen fantastiske mennesker. Dere er familien min, dere er vennene mine, dere er kollegarer og dere er mennesker jeg aldri har møtt, men jeg setter stor pris på hver og en av dere.

Måtte 2014 bringer dere masse gleder, kjærlighet og ikke noe sykdom.

Varme klemmer til dere fininger!!

nytt_r

 

Categories: Uncategorized | Stikkord: , , , , , , , | 14 kommentarer

Innleggsnavigasjon

14 thoughts on “Ny kur og nytt år

 1. Jeg har blitt en etternøler , har visst ikke vært her , du er ikke glemt , , klem fra meg ;))))

 2. Rita Fjærli Teigen

  Et riktig godt nytt år til deg og dine. Håper du fort kommer til hektene igjen. Du har en utrolig evne til å ordlegge deg om din sykdom. Det lyser positivitet i det du skriver😃. Jeg gleder meg til jeg får treffe deg. Jeg sender en mld og spør når det passer for deg. Mange tanker sender jeg deg og dine i starten av dette året. Stå på min, venn 👍. Stor klem fra meg.

  • Det hadde vært så hyggelig å sett deg igjen. Vi får ta det når jeg er litt friskere enn jeg er nå 🙂 om ikke blir det jo ikke så koselig vettu 🙂 Stor klem

   • Rita Fjærli Teigen

    Har full forståelse for det. Har deg i tankene hver dag. Skjønner at du har det litt tøff akkurat nå 😢. Stå på videre. 😃. Klem

 3. Siri

  Selvfølgelig skal du bli frisk! Bare et tidsspørsmål det:) Godt nytt år Rita 🙂 Stor klem

 4. Ønsker deg et bedre 2014, godt nytt år til deg og dine:)

 5. Ann-Kristin Karlsen.

  Godt Nyttår til deg og dine. Det er dagens høydepunkt å gå inn
  På siden din her og lese. Du skriver så veldig bra Rita.
  Gleder meg til å komme på besøk og gi deg en skikkelig god
  klem. Sender over en klem nå også. 😊❤️

  • Gleder meg jeg også. Vi får tro vi kan møtes snart vel 🙂 Hilse alle hos deg og stor varm klem. Tusen takk for all støtte!!

 6. Kjære lille venn
  Et friskt, vakkert og rikt nytt år til deg 🙂
  Mormorklem 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: