Parykk og luetesting

20140102_162733 Visste ikke helt om jeg turde å legge ut noe fra parykktestingen for noen dager siden, men shit au. Jeg og Marte-Helen hadde det gøy. Hva resultatet blir vet jeg ikke helt. Mye å velge mellom, og noen mener man skal se klin lik ut som en var før, det syns ikke jeg 🙂 nå har jeg muligheten til å se ut som jeg vil. Og dessuten skal jeg gå mye med lue fremover så da får dere heller vente i spenning å se 🙂 Slapp av, blir ikke så veldig annerledes. JEG er fornøyd, det holder for meg 🙂 og jentungen var veldig fornøyd, hva gubben sier vet jeg ikke enda.

Fortsatt kvalm etter 5. dagen, men det hjelper seg vel snart.

20140102_163547 Vi kjøpte mange luer både tjukke og tynne, tannluer og caps. Nå er jeg snart helt scallet og jeg kjenner det er kaldt oppå der. Viktig med en god og varm parykk på vinteren. Hjemme blir den ikke brukt og ikke til sommeren heller. Dessuten kan den tklippes kortere mot sommeren.

Som dere ser er det masse å velge mellom, men jeg valgte en gyllenbrun som passet fint til meg. Med hår og lue så jeg ikke syk ut i det hele tatt. Som sagt tidligere det er ikke håret, det er det visuelle om at jeg ser jeg er syk. Og så kvalmen selvfølgelig. En helt merkelig følelse av uansett hva du putter i munnen så smaker det helt grusomt, så jeg spiser fordi jeg må og drikker energidrikk og har ikke gått ned noen ting. Så der er jeg flink 🙂

Ellers savner jeg jobb og kollegaer, men er ikke bra nok til å ta et besøk enda. Ikke har jeg immunforsvar til å blande meg med så mange enda heller. Jeg får ta en dag av gangen. Skal være SÅ glad når alt er over.

God dag alle. Glad i dere ❤

Categories: Livet mitt | 12 kommentarer

Innleggsnavigasjon

12 thoughts on “Parykk og luetesting

 1. Julia

  Du er så tøff du! Du er den tøffeste og kuleseste jeg vet om! Jeg er så glad at du er en av mine naboer , som jeg faktisk tør å snakke til. Jeg føler meg så trygg på deg:)! Det var veldig synd å høre om at du var syk!!😢 jeg er veldig glad i deg! ❤️❤️❤️❤️ Hilsen julia 🙂 ( nabojenta) ❤️❤️ PS var veldig fin med parykk! 😍💕👍

  • Kjære, søte lille (store) Lulia. Jeg er nok ikke noe tøffere enn andre,, men morsomt at du syns jeg er kul da 🙂 Jeg bruker ikke parykken så mye. Jeg trives faktisk best uten. Men nå har det blitt kaldt hos oss, så jeg får vel ta den på under lua når jeg skal gå tur med Embla 🙂 Tusen takk søte nabojenta ❤

 2. Nina Elisabeth

  Hei og hopp. Vel, kanskje ikke hopp akkurat nå 🙂
  Fin både med og uten lue. Og hvorfor ikke velge noe helt anderledes. Skjelden vi tør å gjøre sånt 🙂

  Klem

 3. Klare deg, mente jeg vel, men føler du for å klatre, så gjør det 🙂

  • Skjønte den mormor 🙂 akkurat når tror jeg det holder med å gå faktisk 🙂

   • Mormor

    Kjære lille venn.
    Jeg kan tenke meg det. Det er sikkert besværlig nok, til tider, men det retter seg det også 🙂
    Mormorklemmer 🙂

 4. Kjære lille venn
  Fine valgmuligheter så utnytt dette, snart må du klatre deg med eget hår. 😆
  Mormorklemmer

 5. Ann-Kristin Karlsen.

  Å så fin du er med lue, og stilig den parykken også. Morsomt å velge noe annet en sånn man pleier da.
  Håper kvalmen gir seg og du kan ta i mot besøk snart. 😊
  Klem til deg.

  • Regner med at til uken vil jeg være oppe å gå igjen kjære deg. Vil helst være ganske oppegående, det er ikke noe koselig å bare ligge på sofaen og kjenne kvalmen rulle rundt i kroppen når man har besøk. Jeg må også få svar på blodprøver om det er greit at jeg får besøk pga immunforsvaret mitt. Det skal ikke være så lett skjønner du 😦 men gleder meg til du kan ta turen 🙂 og ikke vær redd, jeg er hverken tynn eller mager så med hår og lue vil du ikke se jeg er syk engang 🙂

   • Ann-Kristin Karlsen.

    Det er bra Rita. Gleder meg til å treffe deg vennen.
    Ha en god helg.. ❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: