Puster ut….

Ja, så kom man seg igjennom denne halvannen uken også. Rart det der, at man kommer seg igjennom liksom. Når det står på som verst tror man jo at ens siste dag nesten har kommet, men merkelig nok så klarer man å karre seg ut på flatene igjen.

Puster ut og har igjen gode dager 🙂 Maten smaker nesten som den skal og man må spise seg opp igjen. Gikk ned 3 kg forrige uke, og det er det jo ingen som er fornøyd med, så her må man fete seg opp igjen. Godt jeg har litt å ta av og at jeg ihvertfall ikke ser syk ut. Fordi det gjør jeg ikke, ja om man ikke tenker på at jeg snart er skallet da. Men det fikser jeg med parykk og luer og skjerf. Så om du ikke visste så ville du aldri sett det på meg. DET er positivt 🙂

Tusen takk igjen til dere som følger med meg. Skal prøve å ikke klage så fælt, og bare tenke positive tanker. Når jeg blir stille så er det fordi jeg ikke har det bra, jeg trenger jo egentlig ikke å si det engang, dere som kjenner meg vet det jo.

Jeg savner jobben og mine fine kollegaer veldig. Jeg føler jeg nå faller helt utenom og jeg vet også at det vil ta tid før jeg kommer tilbake igjen, men jeg savner å gjøre noe nyttig. Nå går jeg liksom bare her….

27. januar skal jeg ha ny CT. Blir det spennende eller? Det resultatet vil jo være helt avgjørelde i forhold til fremtiden min. Hvor mye fjerner de, kan jeg beholde litt av magesekken, hva gjør dem? Så kryss fingrer kjære dere for at cellekurene har gjort svulsten mindre!!! Jeg er sikker på at den har minsket nemlig.

Ellers har Finn vært en klippe i denne tiden. Han er verdens snilleste, ihvertfall i mine øyne. Han har det helt sikkert ikke så greit hele tiden, men han støtter meg og er her for meg hele veien. Gullegod!!

Så da vet dere at det fortsatt er liv i gamla!!

Glad i dere der ute.

Categories: Livet mitt | 11 kommentarer

Innleggsnavigasjon

11 thoughts on “Puster ut….

 1. Så bra at maten smaker bedre igjen 🙂 Det var godt jobbet å ikke gå ned mer i vekt enn det du gjorde, 3 kg klarer du å gå opp igjen 🙂
  Jeg krysser fingrene for at svultsen er blitt mindre og at resten av behandlingen og operasjonen går som planlagt 🙂
  Klem ❤ 😀

  • Jeg håper og krysser jeg også Jorunn 🙂 Ja nå smaker maten og da spiser jeg vettu 🙂 Varme klemmer

 2. Det er ille når det står på , og håper at resultatet på prøver og CT viser at tumoren din har gått ned .Ønsker deg god bedring oglykke til , k, klem ;))))

 3. MORMOR : Åhhhh kjære deg, det ante jeg ikke. At du har det som han. Hvordan har jeg klart å unngå å skjønne det? Egoistiske meg 😦 beklager. Ingen er så hjertegod som du, og jeg ble lei meg for at jeg ikke har klart å følge med. Kan du tilgi??? Og sende varme tanker til den du er glad i??? ❤

  • Mormor

   Kjære lille venn,
   Ingen ting å be om unnskyldning for
   Klart jeg tilgir, skulle bare mangle.
   Spis godt og kom deg på fote igjen 🙂
   Mormorklemmer 🙂

 4. linda

  Kjære deg..vet hvordan du har det. Nettopp vært igjennom det samme. .ferdig operert. Lykke til videre.

  • Oj, jeg har tatt sjangsen på å sendt deg en epost. Håper det er greit. Du svarer jo bare om du ønsker det selv. Lykke til selv !!!

 5. Kjære lille venn.
  Så lenge det er liv ….
  Jeg tror jeg vet hvordan Finn har det, vi er i samme båt.
  Hils ham 🙂
  Og spis godt!!!
  Mormorklemmer 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: