Thomas 19 år

823469_10203038893679233_1867555774_oHer er store ungen min på Gullfaks C. Sin aller aller første tur offshore og han kom på verdens største plattform. Han opplevde ankomsten slik han hadde drømt om, i soloppgangen kom de og landet på helikopterdekket. Ut steg en spent ung mann som hadde hatt dette som mål siden 10.ende klasse 🙂

17 år flyttet han til Stavanger for å begynne på drømmen sin. Men et høyt karaktersnitt var han en av de 60 som fikk plass av 297 søkere på SOTS. Stavanger offshore tekniske skole. Han fullførte med glans og gikk ut som en av to av de beste elevene i landet innen wireline. Ikke rart mammahjertet svulmet av stolthet.

Nå går han i lære hos Aker Solutions i Stavanger og har som sagt hatt sin første tur offshore. Dette rakk han før fyllte 19 fordi i dag er dagen hans ❤

Denne uken har han selv vært lærer for elever som kommer fra samme skole han selv gikk på. Noen han syns har vært utrolig flott.

Så midt oppi sykdom og elendighet kan jeg ihvertall si høyt og tydelig at denne gutten har gjort mamma stolt!!!!

Vi skulle gjerne ha feiret med han men siden sykdommen min stopper meg så får vi utsette det til neste gang han kommer hjem. Jeg vet at i morgen samles hele den herlige vennegjengen i Stavanger seg til fest for Thomas så da blir han behørig feiret. Imens kan mammahjertet svulme enda litt ❤

Categories: Barna mine | 11 kommentarer

Innleggsnavigasjon

11 thoughts on “Thomas 19 år

 1. Heia Rita!Ja da, jeg er her i kulissene og heier på deg! Gratulerer med sønnen. Så flott!
  Tenker veldig på deg om dagen. Det å skrive ut sine tanker er lurt spør du meg. Jeg kjenner en mann som har mistet både mage og tarmer i en ulykke. Nå er det vært intravenøst i over ti år. Han sier at man vender seg til det da! 😉 Han trøster seg med at han kan lukte på maten og ta en bit i munnen og smake også. Men for all del, jeg skulle ønske den kulen din hadde blitt borte nå, så du kan beholde magesekken. Året 2014 blir ditt år, det er sikkert. Som du vel har lest inne hos meg, skriver jeg hvert år en ønsketavle. Kun de ønskene som er fryktelig viktige for meg får stå der og da handler det ikke om å kjøpe ny kjole akkurat. Nå står du på tavlen min!!!! Ønsker deg en glad helg, så tastes vi. Er det noe du ønsker deg av meg, så si ifra. Jeg vil så gjerne oppmuntre deg! Klem.

  • Åhhhhhhhhhhh snilleste DU!! Om jeg står på tavlen din, så trenger jeg ikke ønske meg noe mer. JA 2014 blir MITT år. For første gang, helt sant, så ønsker jeg meg noe for meg selv. Det har jeg aldri gjort før, så det er sannelig på tide å være litt egoistisk midt oppi all dritten! Varme klemmer

 2. Godt å høre at sønnen din har kommet så langt ilivet og gjort det så bra ; så Gratulerer med sønnens 19 års dag .Jeg har selv 2 voksne jenter utrolig glad i de , den ene Psykisk utviklingshemmet , men utrolig blid og glad , flink på data , til ikke kunne lese .Ønsker deg og dine en fin helg , , klem ;)))

 3. Han hilser tilbake. Han har jo ikke noen mormor, så han får «bruke» deg litt 🙂 🙂

  • Kjære lille venn
   Med glede, jeg vet jo at du mistet din mor og det er IKKE greit. I noen alder.
   Så jeg kan steppe inn som nestenmormor i Blogglandia 🙂
   Send en klem, og del en med Finn
   Mormorklemmer 🙂

 4. Kjære lille venn
  Til lykke alle tre.
  Han er fortsatt en grepa kar. Hils 🙂
  Mormoklemmer 🙂

 5. Jeg skjønner så inderlig godt at mammahjertet ditt svulmer av stolthet og kjærlighet 🙂
  Vi er like heldige med våre to sønner, dem har fått akkurat den utdannelsen og jobbene dem ønsket seg 🙂
  Mitt mammahjerte har svulmet når fagbrevene til Espen og Vegar har kommet (+ mange andre ganger også) 🙂

  • Tenkte kanskje at jeg skrøt litt vel mye, men så lenge det er på min egen blogg så kan jeg skrive hva jeg vil 🙂 Gratulerer med dine to flotte også. Jeg syns vi har lov til å være stolte jeg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: