Man får jo så mange gode ideer

Ja, man får det når man går her og ikke kan gjøre så mye. Vi har jacuzzi i hagen og vi har lenge snakket om å få bygget et overbygg som er bedre enn det vi har i dag. Det er en falleferdig paviljong som snart detter ned.

Så her om dagen fikk jo jeg en fantastisk ide! Vi bygger vinterhage! Selvfølgelig skal vi bygge vinterhage. Noe sånt

 

hp-1

 

Kanskje ikke helt lik, men det skjønner? Det skal ihvertfall være plass til både boblebadet og en sittegruppe, eller spisegruppe. Det skal være masse lykter og grønne planter der. Dette skal bli mitt rekreasjonssted sa jeg til gubben når jeg lanserte planen min. Som vanlig er han jo negativ til alt jeg foreslår fordi han mener at nå må jeg først og fremst bli frisk.

IKKE ENIG!! Jeg mener at det er viktig med planer. Viktig å ha noe annet å tenke på. Tegne litt, innhente priser, planlegge, tenke litt langsiktig. Dessuten har vi verken hytte eller båt eller noe annet å ta vare på. Hjemmet vårt er der vi er mest, så hvorfor ikke ha det konfetabelt der man er? Plass har vi i massevis bak her. Tilbygget kan ihvertfall være 28 kvm og enda har vi 120 kvm til med steinlagt uteområdet.

Tenk så deilig!! Bare å jumpe oppi boblebadet, tråkket ut på varme fliser, sette seg ned med et godt glass vin, se snøen falle på utsiden………….rehabilitering og velbehag rett på utsiden av stuedøra, blir ikke bedre.

Så jeg drømmer i vei, innhenter tegninger og brosjyrer og dævva når jeg så hva dette koster, men gir meg ikke. Vinterhage skal det bli!!!!!!!!!!!!

Jeg har søkt TID FOR HJEM også, men da ble jeg litt lei meg gitt, de prioriterer bare de som bor på Vestlandet dem :(, men jeg prøvde meg allikevel. Kan ikke få annet enn nei i tilfelle 🙂

Så om noen kjenner en flink snekker, let me know!!

Glad i dere der ute . Ha en fin dag!!

Categories: Hagen min | Stikkord: , , | 20 kommentarer

Innleggsnavigasjon

20 thoughts on “Man får jo så mange gode ideer

 1. Ann-Kristin Karlsen.

  Åååå. Jeg vil også ha en sånn vinterhage… Det er så fint.
  😊😊

  • Kremt………….jeg fikk noen priser i dag………..tror ikke det blir noe gitt…..ca. 200.000,- ???????jøjje meg….blir nok bare med drømmen 😦 ja, det koster når man skal bruke det hele året 😦

   • Ann-Kristin Karlsen.

    Oii.. Det var dyrt. Heldigvis gratis å drømme, da fortsetter jeg med det.
    Sender over en stor klem til deg. ❤️ Kusina mi..😃

 2. Julia

  Han heter Gisle Tollnes. Han gjør det du ber han om😃 pappa har nummeret hans og jeg kunne komme med det en dag sa pappa:D
  Så du får nok gjort en del selv også👍

  • Julia

   Forresten glemte å svare på noe: ja vi har kjøkken i vinterhagen. Men det er jo ikke så mange som kan se oss bak hekken heller da 😂😊😃👍✌️💎

  • Det er flott 🙂 da kan jeg jo høre hva det vil koste 🙂 Nei, ikke lett å se dere bak den heggen Julie 🙂 men det er jo bra 🙂

 3. En flott ide, men jeg vet at den koster masse! Men planlegning koster ikke noe, og hjelp som det kan gi glede. Jeg hadde en gang for sikkert tjue år siden, en sånn «drøm». Jeg slet på mye rart og bestemte meg for at jeg skulle vinne en reise til Italia. Ja da, jeg haddde lodd! Jeg planla, fikset klærne, leste og gledet meg. Da trekningen kom et halvår senere, var det ikke jeg som vant kan man si. Men jeg tror ingen andre hadde gledet seg over forberedelsene som jeg. Det gjorde ikke noe om jeg ikke vant. Planlegningen og det å se meg selv i fantasien på ferie, gjorde susen. Etterpå har jeg ledd mye av det og ønsket at jeg kunne drømme sånn mer. Men det var den gangen jeg trengte det. Så sett i gang å planlegg som om det blir noe av. Lykke til vennene. Klem.

  • Det er en del av min behandling å planlegge. Ved siden av medisinsk behandling bruker jeg alternativ behandling i form av meditasjon. Jeg har tro på det og ikke blir jeg sykere av det heller. I meditasjonen er det viktig å se seg selv fremover i tid, det er en del av behandlingen. Så i stedenfor å bare tenke på det verste som kan skje prøver jeg nå å tenke på fremtiden. Så jeg planlegger den. Vi har bestilt tur til Italia (det var før jeg ble syk) så dit skal vi. Jeg skal ha denne vinterhagen på plass i 2014 og jeg har tenkt langt fremover, til jeg blir bestemor 🙂 Etter at jeg begynte med dette føler jeg meg sterkere enn før, jeg er helt bestemt på at svulsten har blitt mindre og at dette skal gå veien for meg 🙂 Nesten rart du ikke vant den turen egentlig, men ikke gi deg 🙂 Med dine nydelige bilder burde være muligheter for litt av hvert 🙂

   varm klem

 4. Det er flott å ha drømmer Rita , for da får en sykdommen litt på avstand ihvertfall i den perioden .Gleder meg til å se resultatet , klem fra meg , for nå er jeg skittrøtt ;)))

  • Det blir nok ikke ferdig før sommeren/høsten en gang, men da kan du jo bare ta deg en tur 🙂

   • Det skulle jeg så gjerne Rita , men på grunn av situasjonen så kan jeg dessverre ikke det , om jeg så gjerne ville , klem og god bedring og lykke til med forberedelsene , , klem ;))))

 5. Julia

  Når vi bygde vinterhagen og det nye rommet brukte vi en snekker som pappa er veldig fornøyd med:) han jobber fort og effektivt og vet hva han gjør:) vi kommer til å ha ham foraltid:) jeg vet ikke hva han heter til etternavn men jeg vet at han heter Gisle . Jeg kan jo høre med pappa hva han heter til etternavn også. Så kan jeg enten skrive det her eller komme bort med all informasjon en dag👍✌️🙊❤️💕😘

  • Ja, du kan jo sjekke Julia, men vi har tenkt å gjøre mesteparten selv. Men jeg tar gjerne navnet hans 🙂 Vi skal ha mer glass enn dere har fordi dere har kjøkkenet i vinterhagen ikke sant? Vi skal bare ha glassvegger. Ikke så mange som kan se bak i hagen hos oss vettu 🙂 Tusen takk skal du ha 🙂

 6. Sylvia

  Hei på deg Rita:)
  Det er riktig det, bare drøm og planlegg i vei:))!! Det er bedre å få tankene over på noe annet:)!
  Ønsker deg og dine et RIKTIG GODT NYTTÅR:)! Håper dette blir et bedre år for deg og dine! Tenker stadig på deg skal du vite.

  Klem fra kusina di:)

  • Hei kusina mi. Godt nytt år til dere også ja 🙂 🙂 Jeg planlegger hele tiden jeg 🙂

 7. Det er viktig å ha planer og drømmer 🙂 Stå på Rita 🙂 vinterhage blir det, send det ut på anbud så får du best pris 😀

  • Jepp, jeg må hente inn anbud Jorunn. Men først må det bli vår. Vi skal ha ny takst på huset og har tenkt å refinansiere så da låner jeg til drømmevinterhagen i samme slengen 🙂 Klemmer

 8. Kjære lille venn
  Jippi for gode idéer, planlegging og fremtidutsikter.
  Klart du skal og klart du vil 🙂
  Mormorklemmer og sier stå på 🙂

  • Klart jeg skal ha drømmer. Jeg skal jo bli gammel 🙂 🙂 Hurra for mormorklemmer 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: