Besøksdag :)

I dag er det fast besøksdag av min kreftkoordinator Elin Breisand fra Bamble kommune. http://www.bamble.kommune.no/

Hun er min engel! To dager etter at sykehuset meldte meg syk så var hun på tlf og kom på besøk. Den dama der er helt unik og jeg håper kommunen finner midler til å beholde denne prosjektstillingen. Hun er bare best 🙂

Hun fikser og ordner og jeg behøver ikke å tenke på noen ting. Medisiner og alt ordner hun. Hun bare ringer enten sykehuset eller min fastlege og sier hva jeg trenger så er det bare å hente det ferdig pakket på Boots apotek på Brotorvet. Makan til dame altså 🙂

En gang i uken er hun her. Da kan vi skravle om alt mulig og hun er like mye til stede for resten av familien om det er noe de lurer på. Hun er rolig, godhjertet, omsorgsfull og vennlig og har alltid tid til meg.

Så da får jeg hive meg inn i dusjen, så snakkes vi 🙂
Glad i dere der ute

282_326

Categories: Uncategorized | Stikkord: , , , , , | 7 kommentarer

Innleggsnavigasjon

7 thoughts on “Besøksdag :)

 1. Sånne mennesker er verd til vekt i gull! Nyt dagen. Her snør det fortsatt og jeg har fått trimmet ved å måke snø. Ja da, vi har snøfreser, men den står innerst i garasjen bak bilen. Snøen er jo så lett i dag at den nesten «flyr» avsted der ute, så jeg fikset det fint med skyffelen. Tror nesten jeg skal ta en tur ut igjen og lage engler i snøen. En for deg og en for meg!!!! 🙂

  • Var inne å så på englene dine 🙂 HERLIG. Til og med jeg har hjulpet til med å måke i dag. Ikke mye, men litt 🙂 50 cm har det vel kommet bare i dag tror jeg. Liker det jeg. Stor klem

 2. Skjelden vare å treffe på slike Rita , så da har du vært heldig .Ønsker deg bare Lykke til med helsa , og neste behandling , , klem :)))

 3. Kjære lille venn.
  Så godt at du har en slik person, som du kommer vel ut av det med.
  Håper det ikke blir noen bortfall av midler til stilling, det er så dumt,
  Lykke til i dag og alt godt videre.
  jeg kommer innom med noen klemmer, sånn dann og vann 🙂
  Hilse Finn 🙂
  Mormorklemmer 🙂

  • Her hilses tilbake 🙂 Jeg har snakket med virksomhetslederen i kommunen og hun sier det nå er funnet midler til stillingen og at den kommer til å bli fast. HURRA!!!!
   Tusen takk for klemmer, du får alltid dobbelt tilbake vettu 🙂

   • Mormor

    Så flott, det skulle egentlig bare mangle at det ikke fantes penger til en slik stilling, men alle kommuner virker å ha dårlig råd. Og det gis forordninger og regler ovenfra uten at det følger penger med.
    Hurraer litt jeg også 🙂
    Klemmer 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: