Snø og litt annet.

995607_580696165351300_269736119_n Bak her har jeg et boblebad, men vi kommer nesten ikke fram! Nå har vi fått 70 cm med snø og jeg syns det er herlig jeg 🙂 Vi får prøve å måke oss frem i løpet av noen dager.

Har hatt noen utrolige gode dager, bortsett fra et virus som har satt seg i brystet og i nesa. Jeg hoster og snørrer noe gæli, men det får bare gå sin gang, ikke noe jeg får gjort.

Men altså bortsett fra det føler jeg meg utrolig sterk!! Jeg føler meg ikke syk så derfor er det noe dritt at jeg mandag skal ha ny cellekur, men jeg håper og tror at det skal gå bedre nå. Jeg har bestemt meg for det. Jeg hadde en god prat med min vanlige lege i går og da hjalp det veldig. Han forstod at jeg var skeptisk til å fjerne magen, men samtidig så sa han at dersom dette var den beste behandlingen for meg så måtte jeg bare godta det og det er jo sant. Han var også enig i at jeg har fått for lite informasjon, men som han sa han var ikke så god å dette. Så jeg har bestemt meg for å gi legen på Ullevål en ny sjangse til å bedre førsteinntrykket jeg fikk. Så får vi se.

27. er det ny ct, og jeg er superspent på hva den viser. Jeg føler veldig sterkt at svultsen har blitt mye mindre og da har den det!!

I morgen har min kjære Finn bursdag. Gjett om han skal få mye god mat og kaker 🙂 her blir kjøttkaker til middag og sjokoladekake, bløtekake, is og skoleboller, alt hjemmelaget selvfølgelig. Han fortjener det virkelig!!!!

75921_10200148212812739_1755710827_nKjekkeste mannen ever 🙂 ❤ Skjønner ikke helt hvordan jeg klarte å få tak i han, men det gjorde jeg på ett eller annet vis 🙂 20 år har vi sammen i disse dager 🙂

Så da vet dere hvordan ståa er. Tusen takk til alle som følger med meg. Jeg ser på statistikken at jeg har mye besøk 🙂 Setter stor pris på alle!!
Glad i dere.

Categories: Livet mitt | 17 kommentarer

Innleggsnavigasjon

17 thoughts on “Snø og litt annet.

 1. karl martin stangejeg kan ikke forandre på noe.....

  …….jeg klemmer deg, klyper deg vennlig i kjakan og smiler et EKTE smil til deg UTEN medlidenhet….den kan DREPE vår indre kamp, for GJETT om vi skal ha «basselussene» ut av de fine kroppene våre!!!! For det er en dritt om vi er 20 eller 70, kroppene og følelsene våre skal bo GODT i «templene» våre, hehe….Syntes det med vinterhage høres flott ut, men slit deg ikke ut, dere er sikkert som andre, når det blir prosjekter kommer fort stress, og DET er i allefall IKKE BRA!…Jeg drar innover til Riksen og får dommen på fredag, enten sånn eller slik.jeg må bare vente, HÅPE og kanskje atter en gang kjempe på…..her går det i styrkedrikk og oppkast, men etter ei slik kule er livet HERLIG!!! Er ute å går turer hver dag i det flotte vinterlandskapet her, er jo så FLOTT!….Jeg har lest hva du skriver, så levende og varmt vennen…..stå på du flotte jente….og du!!!! Klart du skulle ha Finn, dere er jo faderimeg så fine begge to! Venneklemmene er alle dine Heywoorth….og Calle tenker ofte på deg, HUSK DET!!!!

  • Åh jeg tenker så mye på deg Calle. Jeg skal ikke klage med tanke på alt du har vært igjennom. Jeg skal sende varme klemmer og indre styrke, dette må vi bare klare altså!!! Jeg også er ut å går turer i det nydelige været, må bare kle meg, immunforsvaret har jo dævva som jeg sier, jaja. Takk for at du syns jeg skulle ha Finn ❤ han er en goding skjønner du 🙂

   Varmeste tankene vennen. Heier på deg til fredagen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Håper dagen til mannen ble feiret på en fin måte , noe jeg vet den ble . Håper prøvene dine vil vise bra resultater .Ønsker deg god bedring , , klem ;)))

 3. Du fikser da dette så flott! Kjempestolt av din positivitet. Nyt å feire mannen. Hils og gratuler. Håper dere får en superduper dag sammen. Søndagsklem fra meg.

 4. Kjære lille venn
  Godt med fine dager og boblebadet får dere nok gravd frem
  Med tiden 🙂
  Gratulerer til Finn.
  Mormorklemmer 🙂

  • Tusen takk mormor 🙂 Nå har jeg bakt så det lukter kake over hele byggefeltet her 🙂 Middag kl. 1500 gjester kl. 1700 og Finn måker 🙂 Stor klem

 5. Bekjemp viruset og gå på neste cellegiftkur med krum hals 🙂 så blir du kvitt dritten til slutt 🙂

 6. Fint å høre at du har noen dager da du føler deg sterkere, det kan komme godt med! Kos deg med mannen i morgen:)

  • Tusen takk Sonja. Nå har jeg bakt bløtekake og sjokoladekake så dette blir nok bra 🙂

 7. Rita Fjærli Teigen

  Hei på deg vennen. Skjønner at formen din er litt opp og ned. Man blir sikkert litt usikker på alt som skal skje. Håper at de neste dagene blir gode. 👍. Håper dere får en hyggelig dag sammen i morgen. Hils så mye og gratulere hans så mye. Håper jeg en dag kan komme og hilse på deg. Stooooooor klem. 😃

  • Jeg vil veldig gjerne ha besøk!!!!!!!!!!!!!! Jeg blir nok liggende på Ullevål noen dager og da blir jeg jo veldig alene. Kunne jo tatt en liten tur da? og en lengre tur når formen har blitt mye bedre 🙂 Vi har mye å snakke om du og jeg 🙂 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: