For et jævlig slit :(

Beklager sutring, men dette unner jeg virkelig ikke noen. Hadde det ikke vært for den helvetes (unnskyld ordbruken) cellegiften så hadde alt vært «greit».  Det er noen ganger jeg tenker at om ikke selve kreften tar livet av deg så gjør ihvertfall cellegiften det. Det er jo farlig rett og slett.

Nå har jeg vært dårlig en uke, med kvalme, diare og gud hjelpe meg. Så begynte armene og verke og i går måtte jeg på ultralyd av blodårene samtidig med CT. Da tåler altså ikke kroppen min noe mer. Jeg har betennelse i høyre armen, såpass ille at de i en periode var redd for blodpropp.

Når man ser seg i speilet så ser man ut som han Gullum eller hva han het i Ringenes Herre. Et trist syn. Blek, dratt i ansiktet, hårløs og ufattlig sliten.

Ned 3,5 kg på en uke, godt jeg hadde noe å ta av. Du får et helt merkelig forhold til mat. Før spiste jeg fordi jeg er så glad i mat, nå spiser jeg kun fordi jeg må. Ingen ting smaker som det pleier, alt bare smaker vondt. Og renner ut igjen i andre enden. Så putter du i deg 10-15 tabletter for kvalme, cellegift, stoppe diare, stoppe betennelse, selve cellegifttablettene gir meg diare, så de måtte jeg slutte med, og hvilke konsekvenser får det? Men kroppen min har tatt i mot nok gift. Den protesterer med alt den har og det brenner og smerter overalt.

CT bildene får jeg kanskje svar på i løpet av uken, hva er det for noe tull??? Jeg vil vite NÅ jeg, har ikke tid til å vente rett og slett. Jeg er 100% sikker på at den har blitt mindre, helt sikkert 🙂 og har den ikke det blir jeg fryktelig skuffet 😦

Beklager sutreinnlegg, men et sted må jeg sutre og blåse ut litt. Her hjemme gjør jeg ikke det for maken til mann jeg har altså! Han måker og han vasker, lufter bikkja, handler, kjører hit og dit og har ikke klaget en gang. I tillegg har han full jobb, så hvem tar vare på han oppi alt dette tro? Han sier han klarer seg….men….. Derfor prøver jeg å ikke klage mye, han sier jeg er flink, han skal ikke ha meg kjeftende og hakkete ved siden av, det får jeg heller gjøre her, sorry ovenfor dere, men dere kan jo bare slutte å lese om dere ikke gidder å høre på meg.

 

JEG VIL HA TILBAKE LIVET MITT!!!!

 

Categories: Uncategorized | Stikkord: , , , , , , , , | 14 kommentarer

Innleggsnavigasjon

14 thoughts on “For et jævlig slit :(

 1. Ingjerd Lid

  Hei på deg ! Det er ikke lett Rita ,håper du er litt bedre nå
  .Har hatt trøbbel med Samsungen ,så bokmerket var slettet under oppdatering .Men så husket jeg på linken jeg fikk av deg ,så nå er det på plass igjen .Håper prøvene viser gode resultater neste gang ..Men det gåt nok bra skal du se .God bedring og en klem fra meg ;)))

  • Trøbbel med Samsungen? Det kan vi ikke ha noe av 🙂 Ja, det ordner seg til slutt 🙂

 2. Rita Fjærli Teigen

  Hei på deg. Skjønte at det har vært en tøff uke, når det ikke var noe bevegelse her. Jeg kan ikke sette meg inn i hva slag helvete du går igjennom, men jeg skjønner at du har en utrolig innstilling på at det blir bra til slutt. Du har en utrolig mann som setter stor pris på deg som person. Og du må nå bare se opp og frem til bedre tider. Og som de andre skriver, her kan du blåse ut all irritasjon og frustrasjon som plager deg. Jeg har enorm respekt og skulle så gjerne vært hos deg og støttet deg. Vil med dette sende mange tanker og klemmer til deg og dine. Stå på! Gleder meg til vi kan treffes. 😃

  • Kjære Rita. Jeg prøver og jeg prøver å holde hodet over vannet og noen ganger så dupper hodet under, men jeg kommer alltid opp igjen og jeg har ikke tenkt å gi meg 🙂

   Jeg har to barn og en mann jeg forguder og de skal ikke miste mamman/kona si, det skal bare ikke skje. Men jeg er redd, fordi jeg vet så lite, jeg har fått verdens dårligste informasjon fra Ullevål så jeg vet ikke hva som venter meg. Nå går bare dagene i kvalme, diare, stappe i seg 10-15 tabletter og håpe alt ender godt.

   Vet du jeg tror jeg har et bilde av deg, Ole-Jonny og meg hvor vi bader i Vannsjø. Det må jeg lete etter. 🙂 vi badet med sånne store svarte baderinger, tror det var gummidekkene til store trailerdekk eller traktordekk. Skal lete og ta bilde og maile.

   Jeg gleder meg til å møte deg igjen. Fordi det skal vi helt klart kjære deg. Varme gode klemmer

 3. Hei på deg snuppa! Ja da, vi tåler dette så godt. Klag i vei du! For det har du jammen ikke gjort stort av. Føler virkelig med deg her og kunne ratt ha kastet hele serviset mitt i veggen om det hadde hjulpet. Synes du er supertøff jeg. Skjønner ikke hvordan du klarer det, og du er et stort forbilde for meg. Jeg som sutret litt over vondt i ryggen for jeg måket snø her for litt siden, må bare innse at det bare var sutring. Jeg kunne rette meg opp og fortsette snømåkingen med snøfreser og ferdig med det liksom. Skulle ønske jeg kunne trøste deg mer enn med ord. Sender deg en haug med symbolske klemmer og gode tanker i bøtter og spann. Ja, du skal få tilbake livet ditt. Selvfølgelig. Gled deg til sommersol og varme, fuglesang og blomster.Godt du har en mann som din! Hils og si han er supertøff også!

  • Snilleste Randi. Uff, jeg mener ikke at ikke folk kan klage altså…….men litt snørr under nesa holder liksom ikke 🙂 Klart jeg skal ha tilbake livet mitt, KLART! Jeg mediterer hver dag og ser meg selv som gammel med store barnebarn som bare elsker meg 🙂 tullete vettu, men jeg er nå engang sånn. Varme klemmer i retur

 4. Så godt at du har en ventil hvor du kan slippe ut trykket og bekymringene, sinnet, tankene og all frustrasjon! Veldig trist og trasig at du skal ha det så vondt nå og jeg sender både deg og gemalen en velfortjent god, varm oppmuntringsklem! ❤

 5. Blås ut og klag så mye du vil her 🙂 vi som leser støtter deg så godt vi kan 🙂
  Du har en snill mann som kan glede seg til du blir frisk og får kreftene tilbake, da gjør du godt igjen for alt han hjelper deg med nå 🙂
  Klem fra meg ❤

  • Ja, dere er så snille så ❤ Gjett om jeg skal ta igjen Jorunn, da drar vi på tur bare han og jeg. Tror det er 11 år siden sist eller no…………… Klem i retur

 6. Kjære lille venn
  Like greit å få det ut her.
  Det er ventetider og ventetider og ingen svar, usikkerhet og ekle saker. Så blås ut.
  Han som følger deg i tykt og tynt, har sitt.
  Klemmer om og ønsker deg bedre dager 🙂

 7. Ja, at du vil ha tilbake livet ditt skjønner jeg godt. For et helvete. Gode klemmer til alt blir bedre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: