En oppdatering

20140130_222259Neida, jeg har ikke blitt sprøytenarkoman. Disse setter jeg på meg selv, en hver dag frem til operasjon. I dag ringte de endelig fra sykehuset og sa jeg måtte ta blodfortynnende medisiner, jeg var bare ikke klar over at jeg måtte sette sprøytene selv, men alt blir en vane.

Onsdag 05. februar setter vi nesen mot Ullevål til informasjonsmøte. Innen det får jeg ikke vite noe, det som er positivt, er at jeg er tatt av cellegift fra i dag og frem til Ullevål sier noe annet. Kanskje kroppen min nå trenger å hvile litt???

Skal tro jeg er spent på hva de sier……………

En stor nattaklem til alle dere som er så snille med meg og holder motet mitt oppe. Dette hadde ikke gått uten dere ❤ Jeg er evig takknemlig og skal nok finne en måte å takke dere alle sammen på.

Categories: Livet mitt | 9 kommentarer

Innleggsnavigasjon

9 thoughts on “En oppdatering

 1. Ingjerd Lid

  I morgen er dagen for Ulevol ,ønsker deg lykke til å håper du får et posetivt svar ,krysser fingrene ,klem :)))

 2. Ann-Kristin Karlsen.

  Lykke til med onsdagen, jeg er så spent. Deilig å slippe
  den cellegiften noen dager da Rita.
  Klem til deg. 😊❤️

 3. Juhu. Du blir jo reine sykepleieren selv her. Hjelp, å sette sprøyter selv? Du er jammen flink til mye rart! Nå krysser jeg finger og tær om at alt er som det skal den femte. Du kan tro det er ubehagelig!!!!! Fingrene går greit, men jeg sliiiiiiiiiiiiiiiter med å krysse tærne her altså! Nå gjelder det å holde på tålmodigheten. Prøv å nyte dagene uten den derre cellegreia.Håper du får smak så det sitter i tunga. Stor klem fra meg 🙂

  • Ja, jeg syns jeg begynner å bli god på ganske mye altså 🙂 Uff ikke kryss alt da, det blir jo så gæli atte 😦 Ja savner å smake smaker om jeg kan si det sånn 🙂
   tusen takk for klem, kommer en i retur 🙂

 4. Så bra at du slipper cellegiften noen dager 🙂 håper smaken kommer tilbake og du får noen gode måltider 🙂
  De sprøytene er ikke så ille å sette på seg sjøl, jeg har også gjort det med blodfortynnende i forbindelse med en operasjon og nå skal jeg lære å trekke opp egne sprøyter for å sette B12 sjøl, det er jo idiotisk å måtte reise ned på legekontoret mellom 8 og 9 hver uke og betale 130 kroner når jeg kan sette dem sjøl 🙂

  Det blir spennende hva dem sier på onsdag 🙂 krysser fingrene for deg 🙂

  • Det er ikke ille, helt sant Jorunn 🙂 bare litt spesielt de første gangene og ja, hvorfor skal man betale for det? Men jeg er jo litt dronning så jeg kan bare ringe hjemmesykepleien så kommer de å gjør det for meg, litt luksus skal man unne seg i hverdagen 🙂 men neida, jeg setter de selv, null problem 🙂

   Ja onsdagen blir utrolig spennende. Jeg skulle ønske jeg fikk vite noe før den tid, men må nok bare være tålmodig. Stor klem Jorunn

 5. Jepp, helt fri for tabletter, bortsett fra morfin, det må jeg ta pga litt smerter, men ellers ingenting. Kroppen min har fått sjokk tror jeg, nå motsatt vei. Men jeg skal nyte hver time uten medisinering. Håper jeg snart får tilbake smaken så jeg kan nyte et godt måltid mat 🙂 God helg kjære vakre.

 6. Mormor

  Kjære lille venn
  Fri frem til 5.? Det vil du kanskje nyte en smule.
  Mormorklem 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: