Jeg er så heldig!

I dag tok jeg meg en tur på Brotorvet for å kjøpe litt nye lys hos lillesøs på Notabene. Slo av en koselig prat og tenkte å ta meg en kopp kakao eller noe på Bakeriverkstedet, men først gikk turen innom til Heidi på Street One. Kos og klem og så koselig å se deg! smilte alltid skjønne Heidi. Kjøpte meg både topp, skjørt og skjerf og fikk liret av meg en hel masse ang meg selv, så gråt vi en skvett og så lo vi litt og ble enige om at bare jeg blir frisk så skal jeg shoppe masse!!

Turen gikk til Bakeriverkstedet og der ble jeg «overfalt» av Hege og Anikken med gode klemmer. Åhhhh det er så godt når noen bryr seg 🙂 Jeg slo meg ned og der var også Siri og ny klem vanket på heldige meg 🙂 Der satt vi og skravlet i 1,5 time og beklager jenter om jeg ødela lunsjen for dere, men det var så KOSELIG!!!

Rakk ikke mer enn inn døren så ringer det på og der stod nabo Marit med tulipaner og et smil om munnen og spurte om det passet 🙂 Klart det passet !! Hun fikk servert et glass rødvin, noe jeg tror hun satt pris på og skravla gikk i 2,5 time!!

Ja, nå er jeg sliten, men fy søren for en herlig dag 🙂
Er ikke jeg heldig som kjenner så herlige mennesker??? Jeg er bare SÅ glad i dere.

Nattklem med et smil om munnen.

Categories: Livet mitt | 9 kommentarer

Innleggsnavigasjon

9 thoughts on “Jeg er så heldig!

 1. Ingjerd Lid

  Rita ja du er heldig som har så mange venner rundt deg ,for da er det mange som snur en ryggen ,men slike er ikke verdt å samle på .Kos deg så godt du kan ,klem ;)))

 2. Finnes ikke bedre enn sånt. Jeg blir glad når du er glad.:D Her har det vært en herlig helg fra ende til annet. Huset fullt av glade venner og familie, god mat og hygge. Ny uke i morgen og den møter vel både du og jeg med optimisme. Klem til deg i kvelden! 😆

  • Åh høres så koselig ut. Gjett om jeg skal feire meg selv når alt er over 🙂 Jeg er superoptimist. Dette skal gå veien det vet jeg 🙂

 3. Verdens snilleste er dem 🙂 klem til begge dere to ❤

 4. Så flott at du har mange venner rundt deg som setter så stor pris på deg 🙂

  God søndagsklem 🙂

 5. Mormor

  Kjære lille venn.
  God morgen-klem 🙂

 6. Hege

  Så godt at vi kan lyse opp dagen for hverandre.😄💜💜 Og Rita, ingen lunch ødelagt, bare super kos at du var med oss, luncher gjerne igjen jeg. 😄😄

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: