Lunsj på jobb

Da har man først tatt blodprøver…………kremt, du snakker om å ha lave verdier. De skulle helst ligget på 2,5 men immunforsvaret mitt er 0,6 DET er lavt. Jeg fikk streng beskjed om å holde meg inne og ikke menge meg med noen. Turde ikke si jeg hadde vært på jobb og spist lunsje jeg……….

Det var veldig koselig, lunsjen altså. Vi har slått oss sammen med Servicetorget og det er bra for de damene der er min egen private HEIAGJENG 🙂 🙂 SVÆR KLEM TIL DERE 🙂 jeg vet dere er innom å leser og heier og tenker på meg. Det var SÅ koselig å se dere alle sammen .

Var også oppom på personal og når folk smiler når de ser deg så blir man jo glad ikke sant?

En god dag. MEN altså, ikke noe besøk her hos meg nå dere, beklager den altså, men sånn ble det denne gangen. VI får ta det igjen.

GLad i dere alle der ute som heier på meg 🙂

Categories: Livet mitt | 11 kommentarer

Innleggsnavigasjon

11 thoughts on “Lunsj på jobb

 1. Jeg var ikke innom her i går og nå ble jeg overrasket med en vakker blomsterbukett på toppe av siden. Vakkert! Fint du fikk den lunchen før du tok blodprøve kanskje. 🙂 Ta det nå lekkert videre 🙂

 2. Ingjerd Lid

  Koselig å høre at du har hatt en fin lunsj med dine kolleger ,fordi om du kanskje ikke burde vært der grunnet ditt forsvar ,men man må gjøre noe gledelig også ,så vi får håpe immunforsvaret skvetter opp igjen til normale verdier ,klem å ha en fin dag )))

  • De skvetter nok opp igjen, jeg får heller være litt forsiktig frem mot operasjon, ville være dumt om den ble utsatt pga min dumhet, ikke sant 🙂

 3. Reidun

  hei du skjønne Rita ❤ er innom og leser bloggen din hver dag…. det blir både tårer og latter… syns så ufattelig synd på deg men jeg beundrer den måten du takler dette på her… du har alltid noe positivt å komme med samme hvor vondt og trist du har det..
  så fort du er klar og litt mer oppe så tar jeg turen over.. det lover jeg.. så gi meg et klarsignal så setter jeg meg i bilen og kjører over… 🙂 da har jeg også en god grunn for å kunne besøke Jeanett noen dager ❤ stor klem fra ei som tenker på deg hver eneste dag ❤ kjempeglad i deg vennen ❤ klem

  • Jeg gir beskjed jeg vettu 🙂 Bare å følge med fremover, nå er det Ullevål i morgen 🙂 Jeg har stor tro på at dette ender godt, jeg kjenner det på meg 🙂

   • Reidun Holme

    Ja det må du gjøre 🙂 jeg kjører over til Skien til helgen, og føler du deg i form til et lite besøk så gir du beskjed så tar jeg meg en kjapp liten tur…stor klem fra meg ❤

 4. Rita Fjærli Teigen

  Hei på deg. Nå må du passe på deg selv og ikke bli overivrig på å være ute. Den til vil komme. Nå må du sørge for å få opp blodverdier dine, så har nok krefter til å stå i mot. Skjønner at det blir langtråking å bare være hjemme, men du får ta det igjen når dette er over. Tenker masse på deg om dagen. Varme klemmer fra meg i Råde. 👍😃

  • Ja, du vet vi Ritaer 🙂 Vi er laget rastløse. Nå må jeg holde meg inne og det gjelder jo egentlig resten av gjengen også 🙂 DET blir verre 🙂

 5. Du hadde jo allerede vært på lunsj-besøk når du tok blodprøvene så det går helt sikkert bra 😉
  Det er så godt å lese at du har mange venner og kolleger rundt deg som tenker på deg 🙂
  Så får du satse på at blodverdiene går opp igjen så fort som mulig 🙂

  • Nei, jeg tok blodprøvene først og glemte å vente på resultatet ….. Jaja, lunsjen var god 🙂
   Jeg visste ikke så mange tenkte på meg engang jeg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: