Morsdag

Litt ambivalente følelser rundt morsdag,all den tid jeg selv ikke har noen mor så blir det litt rart for meg, spesielt når man står i butikken og damen bak disken sier «skal du ikke ha med noen blomster til din mor?» og jeg svarer » nei takk, jeg har ikke noen mamma jeg». Hva skal jeg si da? Damen blir jo rar i fjeset sitt men det kan ikke jeg noe for.

Men all den tid jeg selv er mamma så er det jo koselig å bli satt pris på og det gjorde jeg i dag. Jeg har sett meg ut en dritlekker kjole på Street One på Brotorvet, en lekker kjole med flott snitt og litt sånn grålilla i fargen, og det hadde noen fått med seg fordi den fikk jeg i dag av skjønne vakre datter og supergode mannen min ❤ Det ble noen gledestårer da gitt 🙂

Har også laget nytt toppbilde til bloggen, måtte ha litt friske farger. I morgen går ferden til sykehuset for sjekk av immunforsvaret, får håpe det hjelper seg. Måtte jo rotfylle en tann denne uken også 😦 cellegiften tar knekken på tennene mine gitt.

Litt sent å skrive dette men gjør det uansett :

 

Image10

Categories: Livet mitt | Stikkord: | 7 kommentarer

Innleggsnavigasjon

7 thoughts on “Morsdag

 1. Ingjerd Lid

  Heldig du vennen ,nå kan du stase deg opp ,det hjelper det ,eller skal du spare den til ferien kanskje .håper det gikk greit på sykehuset ,har ikke vært her på noen dager ,dårlig nett på mobilen og nettbrett ,klem fra meg Rita og sove søtt vennen ),)))

 2. Snille Ragnhild med dine alltid kloke ord 🙂 Kjolen var så utrolig fin så når jeg føler meg litt bedre skal den på og jeg skal legge ut bilde av den 🙂
  Prøvene går oppover, nye tas i morgen så er de bra fremskynder de forhåpentligvis operasjonen min 🙂

  Varm klem

 3. Jeg er imponert over det vakre toppbildet og det nydelige bildet i bloggposten,
  Bildene rører ved sjelen min.
  Jeg skulle gjerne hatt en flik av dine kunsteriske evner, 😉

  Jeg er også ambivalent til morsdagen, – og til farsdagen,- og det er ikke bare fordi foreldrene mine er døde, (jeg savner dem ofte, og de besøker meg stadig når jeg drømmer), – men også fordi jeg som lærer vet ar det er veldig mange barn og unge som sjelden eller aldri ser sine foreldre.

  Særlig mange er de som ikke har kontakt med sin far. Derfor mener jeg det er bra at den gamle skikken med å lage morsdagskort og farsdagskort på skolen stort sett er borte,for en slik skikk sprer salt i åpne sår hos barn og unge som lever i kompliserte familieforhold.

  Noe helt annet er det når voksne familiemedlemmer gir mammaen sin og kona si en kjærlighets-gave.

  Gratulerer med ny og vakker kjole!

  Veldig, veldig godt å få vite at prøvene går den rette veien. 🙂

  Varme klemmer fra Ragnhild

 4. Mormor

  kjære lille venn.
  Morsdag uten mor er sårt, selv om man er mor selv. For røttene bakover trenger man. Mine minner om mor er bleke, kanskje ikke så rart, hun døde i 1960. Og jeg kan ikke huske henne som frisk. Så morsdagen er en merkelig dag. Også for meg. Det er hyggelig å bli husket av egne barn, men det ligger en liten sorg, på lur. Uansett.

  Håper prøvene sier det du ønsker. 🙂
  Mormorklemmer 🙂

  • Det var lenge siden, du kunne ikke vært så gammel du da kjære deg ❤ å miste en mamma vil alltid være sårt uansett alder tenker jeg.

   Prøvene går oppover 🙂 fra 0,6 til 1,7 det er veldig bra 🙂 legen er fornøyd med meg 🙂 Varme klemmer

 5. Vakkert toppbilde!!!!Gratulerer med morsdagen din. Ja, det er ikke lett det der med sånne dager. Husker da jeg gikk på skolen og til mors- og farsdager skulle vi lage kort. Det ble noen tårer hos en av ungene da, for hun hadde ikke sine foreldre. Det året fikk ikke mine heller kort, men det fikk besteforeldrene mine. Tror aldri jeg har fortalt mamma det??? Hun forsto ingenting da hun ikke fikk kort av meg som vanlig? Hmmm, det må jeg fortelle henne fort. Jeg er heldig å ha mamma her, så vi feiret henne i går, men pappa døde for mange år siden, så der blir det sånn rart i butikkene for meg. Mange som slett ikke tenker på at ikke alle har alt i familien på plass liksom?
  Så morsomt du fikk kjole. Håper du satte den på deg med en gang og lekte modell!!!! Her har jeg hatt besøk av yngstesønnen og lillebror min som du jo kjenner, Villbåstingen! Skulle hilse! 🙂 Eldstegutten vår var syk, så han foretrakk senge kan man si. Feber og forkjølelse er ikke trivelig. Håper du holder formen din på topp!Kos deg videre i dagen din med en klem fra meg.

  • Ja,, du må fortelle mamma hvorfor, hun vil sikkert forstå 🙂 Ja, noen ganger tenker jeg at må de spørre? Ønsker du en blomst til mamma eller pappa så kjøper man det jo tenker jeg.

   Kjolen satt som et skudd, som om den var sydd til meg 🙂
   Du må hilse lillebror så masse, masse. Savner hans gode kommentarer og innlegg 🙂 og lillegullet ditt må bli frisk. Feber og sånt er ikke noe godt for noen.

   Formen må vel stige litt for hver dag nå vel? Spent på prøvene i morgen. Jo fortere jeg blir bedre jo raskere får jeg operasjon, så jeg jobber med saken 🙂

   Varme klemmer til deg`.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: