Du narrer vennene dine på facebook du!

rosa

 

Jeg leste meldingen engang til, den hadde komme i innboksen min på fb. Hmmmm tenkte jeg, gjør jeg det? Jeg måtte spørre hvorfor hun mente det og det var fordi jeg ikke skriver om sykdommen min der. Jeg tenkte, hvor mye skal jeg forsvare meg pga dette så jeg valgte bare å si at det var noe jeg hadde bestemt tidlig og at ingen hadde noe med det.

De av dere som er mine venner på fb hva mener dere? Narrer jeg noen ved å ikke skrive om sykdommen min på fb? Har noen egentlig noe med hva jeg skriver der?

Grunnen til at jeg ikke skriver der er at det er et sted hvor jeg ønsker skal være fri for sykdommen, et sted hvor jeg kan la positive tanker flyte. Jeg håper ikke jeg fremstiller meg selv som en som lever livets glade dager uten bekymringer?

Men JEG har en personlig mening om at man trenger ikke å opplyse om alt på fb og min sykdom er en av tingene jeg ikke skriver der, også i samråd med min familie.

Jeg har ikke så stort behov for oppmerksomhet at jeg har hatt noe ønske om å skrive det på fb, men jeg lyver vel ikke? Jeg unnlater bare å skrive om det, er det dårlig av meg? Jeg blir litt satt ut av slike beskjeder jeg egentlig. Er det ikke valgfritt hvor mye man skal fortelle andre?

Jeg har vært veldig selektiv i forhold til hvem som vet, og jeg ringer heller ikke rundt å forteller det til perifere venner på fb. Noen har merket at jeg har vært litt mer stille og de har spurt og de har fått svar, andre merker ikke at jeg er borte hverken fra jobb eller trening så hvorfor skal jeg informere dem? De som bryr seg merker det tenker jeg.

Hvem bestemmer over hva jeg skal skrive? Jeg eller perifere venner?

Categories: Livet mitt | 10 kommentarer

Innleggsnavigasjon

10 thoughts on “Du narrer vennene dine på facebook du!

 1. Oggi

  Kjære Rita

  Det er det dummeste/slemmeste/mest ugjennomtenkte jeg har hørt sagt til en syk person!
  Hvordan kan du beskyldes for å narre noen når det er du som er den syke! Som om du ikke er klar over din egen lidelse, og holder dette fra omverden.

  Har man privat meldeplikt på facebook?

  Det må være verdens korteste vei til den kanal der du ER åpen om dette. Hvorfor mener vedkommende at facebooksiden din skal huse denne svært personlige siden ved deg, må man undres over.
  Men jeg undres vel mest over at vedkommende følte for å uttrykke seg om det i det hele tatt.

  Folk er så sneversynte.

  Om og hvor og hvordan hver enkelt velger turnere sine respektive facebooksider OG blogger må da være helt opp til enhver, og ikke for noen å ytre hverken mening om eller stille spørsmålstegn ved!
  Kanskje aller minst i din situasjon!

 2. Sylvia

  Hei Rita:)
  Siden du spør hva andre mener så vil jeg svare også:). NEI, det gjør du ikke, du narrer ingen Rita;)! Du har tatt et valg, og det må respekteres synes jeg. Og hadde du lagt ut så hadde helt sikkert det vært galt for noen det også! Jeg er ikke for at alt må ut på facebook.
  Ønsker deg god bedring fremover:) ❤

  Klem fra Sylvia

 3. Takk for støtten alle sammen, begynte å lure på om jeg var litt rar jeg 🙂 Og helte enig Randi, de få gangene jeg har lagt ut bilde av noen så har jeg spurt først. Glad dere støtter meg 🙂

 4. Ingjerd Lid

  Alvorlig talt så må vel hver enkelt skrive selv hva de vil legge ut på fb , så det blir jo selvsagt deg som bestemmer dette , Rita en fin dag til deg , klem ;))))

 5. Du, du, du og ingen andre! Hva folk kan få seg til da???? 😉 Fjesboka får ikke alt mitt heller. Ikke alt passer å dele der inne, synes jeg.Jeg er for eksempel veldig bestemt på å ikke stadig å dele bilder og historier om mine. Mange tror dermed at jeg ikke liker familien min? Gemalen hadde blitt rasende om det lå bilde av han der??? Hva har andre med det å gjøre? De mener visst at det må være noe rart med meg som neste aldri viser en masse bilder av hverken mann, barn eller barnebarn, hører jeg. Du må ikke bry deg om en sånn kommentar, og det tror jeg ikke du gjør heller. Vi bestemmer selv for hvordan vi vil ha det, og dermed basta! Skriv på der du vil, for det tror jeg er sundt. Klemsiklem 🙂

 6. Du bestemmer sjøl hva og når du velger å skrive noe som helst på fb 🙂

 7. Leyla

  Kjære Rita 🙂
  Det er du som bestemmer, ingen andre. Om noen ikke synes om det så la dem. Jeg har heller aldri villet skrevet om noe slikt som er så personlig på Facebook dersom jeg hadde det. Jeg har ingenting imot Facebook og det er helt sikkert veldig gildt å ha det, men det passer ikke for meg og jeg synes du gjør det rette 🙂

  God klem og dette ser veldig bra ut Rita, er så glad på dine vegner mht dine gode blodprøver, jeg heier på deg 🙂

  • Kjære venn :)Tusen takk, godt med litt støtte, jeg lurer jo fordi det er like kommentarer rundt det, men jeg velger selv hva jeg skriver. Det går veien dette Leyla 🙂 🙂

 8. Takk, det var det jeg regnet med at det er jeg som bestemmer. Varme klemmer mormor!

 9. Mormor

  Du.
  Kort svar. Nettbrett er vanskelig for krokete fingre.
  Klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: