Kjempegode blodprøver!

Nå er alt opp til Ullevål, jeg har gjort min jobb 🙂 håper de får ut finger’n og at ting skjer ganske så fort 🙂

Categories: Livet mitt | Stikkord: , | 8 kommentarer

Innleggsnavigasjon

8 thoughts on “Kjempegode blodprøver!

 1. Det håper jeg også. Har hatt feber i hele helgen og det er IKKE bra. Noe som ulmer i kroppen som vi må få kontroll på. Men ellers har jeg det bra 🙂

 2. Ann-Kristin Karlsen.

  Hipp hurra, det var bra Rita. Håper du kommer inn
  på Ullevål så fort som mulig. 😊😊
  Klem.. 💕

 3. Så glad dere er glad for min skyld 🙂 Håper dere alle har det så fint dere kan på hver deres kant 🙂 og på hver deres måte. Rita: Jeg blir på Ullevål en stund, ikke så langt for deg ¨å kjøre dit? Blir nok mye alene så veldig koselig om du tar turen innom 🙂

  Varme klemmer til alle sammen. Åh jeg er så glad i dere altså ❤

 4. Mormor

  Kjære lille venn
  Måtte det ta kort tid.
  Så er det bare å trene seg opp igjen (bare du liksom)
  Mormorklem 🙂

 5. Ingjerd Lid

  Rita Det var kjempegodt å høre , ingen ting er bedre .Så nå ønsker jeg deg lykke til videre i prosessen , klem ;)))

 6. En sånn beskjed liker jeg! Hipp hurra og heisann, dette går bra! Men det kan ikke være lett å vente sånn. Her er det vinterferietid med barnebarna. I går kveld kom det jammen snø igjen, og det er tre kuldegrader. Merkelig etter flere dager med mildvær og leting etter vårtegn. Men enda er det bare februar, så vi får vente litt tenker jeg, før det er småsko og blåveis. Kos deg med tanken på at prøven var fin. Det gledet meg også stort! Vi tastes!

 7. Rita Fjærli Teigen

  Kjempebra at blodprøvene er fine. Håper du slipper å vente så lenge før du kommer inn på sykehuset. Ang. Det andre du spør om, så er det opp til deg hvem du forteller det til og i hvilke medier. Det er så mange som vil mene og synse om alt mulig. Du skal vite at jeg beundrer deg for ditt pågangsmot. Håper vi snart kan treffes og prate sammen. Stå på min venn! 👍😃

 8. Hurrrraaaa 😀
  Krysser fingrene for at folk og system gjør det som skal til nå 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: