Tålmodigheten lenge leve!

De ringte fra Ullevål i dag, men ikke med noen dato, de skulle ba ha bekreftet at jeg følte meg klar for operasjon! NÅR jeg blir operert, nei det kunne ikke damen si noe om. Bare at jeg var høyt prioritert.

Turde ikke si jeg har hatt feber siden lørdagen og følte meg skikkelig dritt, da hadde de vel utsatt det enda mer. Så her går man, full av feber, med et virus i kroppen ingen vet hva er, ventende, utålmodig, gråtende innimellom, bannende andre ganger og total hjelpløs i neste øyeblikk.

Nå lever man bare i et vakum. Feberen er for lav til at de legger meg inn på Moflata, den er bare 38,3 og de sier det er for lenge siden cellegift så derfor kan ikke de hjelpe meg. Ullevål har ikke noe med noe annet enn operasjon.

JA, jeg er utålmodig og det har jeg grunn til. Det tærer på kroppen å gå sånn å vente og ikke vite hvem man skal ringe til når man føler seg dårlig. Takk og lov at jeg har verdens beste kreftkoordinator, hun er min engel!

Categories: Livet mitt | 7 kommentarer

Innleggsnavigasjon

7 thoughts on “Tålmodigheten lenge leve!

 1. Feber er noe herk i en sånn situasjon 😦 men du blir kvitt den innen operasjonen, det er jeg overbevist om 🙂
  klem 🙂

 2. Men i all verden, det er da ille at ingen kan hjelpe deg litt her??? Feber kan jo være helt uskyldig, men i din sitasjon gjør det jo alle litt engstelig eller? Men jeg er enig med deg, jeg hadde heller ikke sagt et pip om det til de på Ullevål.Ventetiden er jammen uutholdelig nok som den er. Her får jeg svinge inn med bønn og tanketerapi. Dette SKAL du ikke behøve å slite med vennen. Skulle akkurat nå gjerne krøpet gjennom dataen og gitt deg en klem og fortalt deg at dette fikser seg.Men du får ta imot en symbolsk omfamnelse. Tenker og tenker på deg. 🙂 Natta og sov godt med gode drømmer.

  • Legen min i Skien er IKKE fornøyd så hun tar nok en tlf. Nå er det ultralyd av puppen som skal gjennomføres. Hun fikser ting for meg hun ser du, men de i Oslo er jo kongene på haugen og lar seg ikke styre av en lege fra Skien 😦 Ja liker ikke feber, men crp viste bare 20 så det er ikke noe bakteriell infeksjon, da er det jo et virus som de sier, men jeg vil ikke har virus! Klemmen merkes den kjære deg ❤

 3. Mormor

  Usj da, lille venn.
  Det er noe herk, både å føle seg dårlig, ha kreft og ikke vite noe. Men jeg håper de snart har deg på bordet.
  Klem 🙂

  • Det håper jeg også mormor. Legen min i Skien var IKKE imponert så hun tar nok en tlf for meg i dag. Nå skal jeg ta ultalyd av puppen, den liker ikke dette her. Er det ikke magen så er det en annen kroppsdel 😦 Måtte dagen din bli god!!

   • Mormor

    Best å få sjekket det som kan sjekkes og så får vi håpe det blir litt fortgang 🙂
    Klem 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: