Hurra!!!!!!!!!!!

Tirsdag skjer det. Da blir jeg operert 🙂 Endelig!! Reiser til Ullevål mandag morgen. Så om noen vil besøke meg helgen etter så er det bare å ta seg en tur 🙂

Blir liggende på Ullevål ca 7-8 dager regnet de med. Åh jeg både gleder og gruer meg, mest gleder meg til å bli ferdig med denne dritten 🙂 🙂

Nå er det bare å krysse fingrer og håpe jeg får beholde litt av magesekken så blir nok dette bra det.

Stor klem til dere

Categories: Livet mitt | 15 kommentarer

Innleggsnavigasjon

15 thoughts on “Hurra!!!!!!!!!!!

 1. Tusen Takk alle ♥♥♥♥♥♥♥

 2. Så er det dagen i morgen!!! Sikkert ingen lett dag i dag. Venting har du jo hatt nok av! Tenker på deg. Her føler jeg at sola skinner for deg og jeg ber om at alt skal gå godt. Etterpå er det bare å stå på for fortsettelsen med trening og godt humør. Dette fikser du vet du. Stor klem og gode tanker kommer din vei. Lykke til!!!

 3. Reidun

  Åh så bra Rita at endelig noe skjer. Du har ventet lenge nok nå. Og jeg ønsker deg masse masse lykke til. Og håper at dette er slutten på all den ventingen din. og nå skal du bli frisk sånn at du kan gjennomføre alle drømmene du har. Er det noen som fortjener dette nå så er det deg. og med den viljen og posiviteten din så går dette bra. vet ikke om jeg får til et besøk nå men det skal jeg få til når du føler for det og da skal vi kose oss fordi jeg savner deg såååå masse ❤ stor klem fra ei på Vestlandet som tenker på deg hver dag…. stor klem fra meg til deg ❤

 4. Så godt at du endelig blir operert, Rita etter en lang ventetid der du har vært gjennom så mye.

  Jeg krysser fingrene for deg, og på tirsdag kommer til å tenke ekstra mye på deg.

  Mange varme klemmer og lykke til!

 5. Inger-Lise

  Hurraaaaaa!!😄🎉✌️Jeg feirer med deg!! Det som er godt er at du blir kvitt det du hater mest.. Svulsten og da tror jeg en sort skygge vil forsvinne fra livet ditt…👌☀️Selv om det er mye som du da må venne deg til, tror jeg at våren og håpets tid er perfekt nå, for deg og meg!! Vi blir fylte med energi og lyst til å oppleve masse masse deilige dager!! Og ikke noe dum kreft skal stoppe oss!! Stay strong, Rita!!!😘✌️Jeg er stolt «cheerleeder» på ditt lag!!🎉🎈✌️😝All mulig lykke til på tirsdag og dagene fremover!!!!❤️

 6. Alida

  Masse lykke til med operasjon, Rita! Tenker på deg og dine, og krysser fingrene mine 🙂

 7. Leyla

  Kjære Rita. Så utrolig bra at du nå får operasjon, jeg heier masse på deg og tenker mye på deg. Skal tenke på deg på tirsdag, dette går veldig bra 🙂

  Mange varme klemmer sendes deg og masse lykke til 🙂

 8. Ann-Kristin Karlsen.

  Lykke til lille venn. Jeg kommer på besøk
  når du er klar. 💕

 9. Rita Fjærli Teigen

  Så bra at det skjer noe. Ønsker deg masse lykke til, Rita. Skal tenke på deg til tirsdagen. 👍. Tar kontakt med deg i slutten av neste uke. 😃. Stoooooor klem.

 10. Ingjerd Lid

  Ønsker deg lykke til Rita , det kommer til å gå så greit , pass på deg selv nå da og unngå trekk , så nå sier jeg bare tvi tvi , klem 😍😊;)))

 11. Juhu, så flott!!!! Endelig skjer det noe her altså. Gleder meg til du er klar og kan fortsette mot nye fine mål!
  Tiden går jo fort dit! I hvertfall for meg, for jeg har trodd det var tirsdag i hele dag??? Skikkelig surrebøtte i dag med dunderhodepine. Kan tro jeg ble litt forskrekket da jeg oppdaget at det allerede var onsdag? Men blås heller, er det onsdag, så er det vel det. Gleder meg med deg Rita og heier på deg. Klem 🙂

 12. Tusen takk alle sammen 🙂

 13. Ååhh…så bra 🙂 krysser alt av fingre og tær for deg 🙂
  Stoor klem 🙂

 14. Mormor

  Kjære lille venn.
  Så bra. Skal holde fingrene krysset 🙂
  Mormorklem 🙂

 15. Krysser fingre for deg!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: