Status

Hvor skal man starte?  Var på Ullevål kl ti. Legen kom halv fem og som vanlig er jeg lamslått etter praten med han. Han skremmer meg!  Han startet med å snakke om at dersom det var spredning til andre organer,  noe som kunne skje selv etter cellekur,  ville han avbryte operasjonen og sette meg på ny cellekur.  Dersom han kunne operere så måttenhan fjerne nesten hele magesekken men også lymfeknuter rundt i magen og det kunne igjen medføre komplikasjoner i form av bla blødninger.  Sårene kunne gi meg store problemer og han sa at noen levde i ett år andre to eller tre eller kanskje flere. Umulig å si. Men dette var en stor operssjon og jeg ville få så mye smerter at jeg må legge inn epidural som måtte være inne i to tre dager, opphold på sykehuset i minst 10 dager .

Ikke lett å sitte her og være veldig positiv! Jeg er dritredd! !

 

Categories: Uncategorized | 9 kommentarer

Innleggsnavigasjon

9 thoughts on “Status

 1. Kjære Rita, klart at du er redd og at du gråter når du gjennomlever noe så ekstremt som du gjør.
  Jeg jeg gråter med deg.

  Føler så sterkt med deg, men klarer ikke å uttrykke det så godt i ord.

  Jeg krysser alle fingre for deg, håper iinderlig at du ikke har spredning, og at du blir operert nå, så du snart kan bli frisk igjen.

  Jeg synes legen virker blottet for empati.
  Det virker som han bare fokuserer på de verste scenarioene og lite på hovedmålet med den tøffe behandlingen, at du skal bli frisk.

  Jeg sender deg al jeg har av varme tanker og av trøsteklemmer, og jeg tenker veldig mye på deg, og jeg håper inderlig at du snart får det bedre. ❤

 2. Ingjerd Lid

  Rita sånn er det når en møter leger med null sympati for andre indevider enn seg selv .De er der for søren ikke for å skremme (drittsekk) Ønsker deg lykke til med operasjonen og etterpå , tvi tvi , klem :)))😊😍

 3. Tenker på deg Rita! Håper dagen har gått bra og at du kan puste ut litt nå. Ønsker deg ro og hvile i hjertet.:)

 4. Kjære Rita, tankene våre har vært hos deg idag, og kommer til å være det i dagene som kommer! «Hold ut, hold fram, hold på – du kan klar’ det, du kan, du må. Det skal gå oppover, og da veit d’er tungt å gå.» (Halvdan Sivertsen)
  Varme klemmer fra Marit

 5. Jeg er redd på dine veine.Skjønner ikke hvor sterk du er jeg. 🙂
  Legene må jo gi deg alle beskjeder, både de gode og de skremmende, ellers kan de jo få pasientombudet på nakken.Vanskelig å finne ord som kan trøste deg her Rita. Men vit at jeg er med deg i tankene, hele veien. Nå får du ikke gjort mer før natten. Håper virkelig du kan sove og hente masse krefter av gode drømmer. Trøsteklem og nattaklemmer fra meg. Tastes snart. 🙂

 6. Uffda 😦 ikke noe moro å få slike beskjeder, men krysser fingrene for at det ikke er spredning og at alt går bra med operasjonen 🙂
  klem 🙂 ❤

 7. Ann-Kristin Karlsen.

  Uff a meg Rita. Trøste klem. ❤️❤️

 8. Tusen Takk. Jeg er dritredd og bare gråter. For en kveld!!!!

 9. Mormor

  Kjære lille venn.
  Klart du er redd.
  Det er ikke bare som å fjerne en flis i fingeren.
  Tenker på deg og krysser det som krysses kan.
  Mormorklem 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: