Tankene flyr i alle retninger

Dette har vært noen utrolige vanskelig og tøffe dager. Tankene flyr alle veie. Jeg kjenner meg totalt hjelpesløs og ganske desperat.

NOEN MÅ HJELPE MEG/OSS!!!!!!!!!!!

Nå er vi mer eller mindre overlatt til oss selv helt frem til fredagen. Først da har vi time på sykehuset i Skien igjen. Så lang tid bruker Ullevål på å lage ferdig min journal slik at legen min kan få sett hva som egentlig skjedde på tirsdagen.

Kroppen min jobber mot meg, det kjenner jeg. Jeg har smerter jeg ikke har hatt før, en venstre bryst som er rødt og hovent og tankene går jo nå til at det har spredd seg.

Jeg er livredd. Jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv. Jeg føler meg overlatt i et stor svart vakum.

Huset vårt koker av ubesvarte spørsmål, mannen min er redd, ungene er redde og hodet mitt er i ferd med å eksplodere snart. Det virrer 1000-vis av ubesvarte spørsmål oppi der. Hvorfor kan de ikke operere dersom svulsten blir mindre? osv osv.

Tatt kontakt med en lege i kommunen som har kontakter med et sykehus i Boston som skal være veldig gode på dette. Dette koster penger, masse penger, men det får ikke hjelpe. Kan ikke norske leger hjelpe meg gjør jeg alt for å få hjelp andre steder.

Jeg skal også be om en second opinion på radiumhospitalet ang andre typer cellekurer. Nå gjør jeg alt!!!!!!!!!

Vær så snill. hjelp meg der ute, jeg er for ung til å reise fra mann og barn, jeg vil ha tilbake livet mitt, VÆR SÅ SNILL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Categories: Livet mitt | 9 kommentarer

Innleggsnavigasjon

9 thoughts on “Tankene flyr i alle retninger

 1. Hjelpes meg, jeg aner ikke hva jeg ville gjort i din situajon. Føler virkelig med deg her.Her sitter jeg med feber og luftveisinfeksjon og synes synd på meg selv liksom. Mine problemer er ingenting mot dine. Sender deg nok en klem jeg, og husk at det finne massevis av håp!

 2. Jeg gråter og jeg gråter. Men mellom tårene bruker jeg tiden på nettet og jeg sender mailer hit og dit for å søke hjelp. Glad dere passer på meg ❤

 3. Oggi

  Det må være forferdelig fortvilende å leve i denne uvissheten med så mange ubesvarte spørsmål. Jeg kan umulig klare sette meg inn i din situasjon.

  Men aldri vent og vis tålmodighet når det er noe du lurer på. Spesielt ikke i din situasjon. Ta saken i egne hender og tving hjulene i gang, krev svar og oppfølging. Det finnes en kreftlinje…du vet sikkert alt om det, men jeg linker likevel:
  https://kreftforeningen.no/vare-tilbud/kreftlinjen-spor-fagfolk-om-rad/

  Ikke vær redd, Rita. (lett for meg å si) men ikke være redd! Din vilje til fight…ri heller på den bølgen en bølgen av frykt.

  «Ingen blir utsatt for noe som han av naturen ikke er i stand til å bære.»

  Du klarer dette! Du klarer det jo nå. Du vil og klare det videre.

  Jeg føler med deg og din familie. Og det er lov å skrike og rope, og man skal ikke si unnskyld for det. Rop dine lunger tom.
  Du vet at de fylles fort opp igjen slik at du kan rope på nytt dagen etter om du føler for det 🙂

  Hang in there!

 4. Ingjerd Lid

  Kjære Rita !
  Tenker på deg , og jeg skrev tidligere om Cuba til deg. Men dessverre vet jeg ikke hva klinikken heter .Men de 3 som jeg leste om var oppgitt av legene her , men nå er de friske .De tok selvfølgelig kontakt med det sykehuset de hadde fått sin diagnose fra .De ble ikke godt mottatt da , men det jeg kan huske når jeg leste dette var at det ikke var snakk om hverken cellegift eller operasjon , men noe micro greier .De bruker ikke dette her , da det er for dyrt og lite utprøvd .Men jeg sier det igjen søk på nettet .Jeg prøvde på det her om dagen i flere timer , men på tlf er 504 sitene ikke rilgjengelige , Tenker på deg skal du vite , klem :)))))

 5. Tusen takk til dere alle. Jeg vet jeg sutrer fælt nå men jeg må få det ut et sted….. Skulle ønske noen svingte tryllestaven for meg. Jeg får satse på å få hjelp i utlandet ser det ut til….. klemmer til alle.

 6. Mormor

  Kjære lille du.
  For å komme med en floskel; Så lenge det er liv er det håp.
  Det gjør vondt å vite at du er der, redd og hjelpeløs. Og ikke noe av det jeg kan si eller gjøre, gjør hverdagen eller livet ditt et hår bedre.
  Så det eneste jeg kan gjøre er å sende gode tanker og en virtuell klem.
  Mormorklemmer til dere alle og du bor i hjertet mitt ❤

 7. Jeg tenker på deg og ønsker så inderlig at du skal finne noen som kan hjelpe deg til å bli frisk.
  Masse klemmer fra meg ❤

 8. Reidun

  åh kjære deg Rita vennen ❤ dette er så vondt å lese og jeg griner hver gang… tenker på deg og dine hver eneste dag ❤ men som vi snakket om her om dagen om hu som jeg kjente og du har snakket med… ha tro på hu og at hu gjør alt som står i sin makt for å hjelpe deg, for det er bare et sånt fantastisk menneske hu er.. hu står på for alle som har det vanskelig og klarer å få til masse positivt for andre ❤ og er det noe du trenger hjelp til så gi meg beskjed for du skal bli frisk igjen nå ❤ stor klem fra meg til deg og Finn og ungene ❤

 9. Det gjør meg vondt å lese om deres fortvilelse. Sender mine varmeste tanker, hvis vi er mange som samler krefter om å sende ut håp og gode tanker, kanskje vi kan hjelpe til å finne noen utveier som gjør at du kan være sammen med familien din.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: