Sammenbruddet

I går kom det. Sammenbruddet. Det startet med store tårer som bare rant nedover kinnene mine, men det endte i fosterstilling på golvet i krampegråt.

Det måtte jo bare kommet. Hodet eksploderte i tanker og følelser og smerten i kroppen var ikke til å bære. Jeg hulket, jeg slo, jeg hamret i gulvet og jeg skrek ut fortvilelsen. Til slutt måtte mannen min ringe en venninne av meg som er sykepleier for å få hjelp til meg.

Jeg gråter og jeg gråter, men mellom tårene sender jeg mailer til alt og alle og ber om å få hjelp. Jeg er desperat etter å starte på en eller annen type behandling. Jeg har smerter jeg ikke har hatt før, en venstre pupp som oppfører seg på en måte som gjør at jeg lurer på om det har spredd seg til den. Jeg har vondt i magen og i ryggen og jeg går som på nåler.

Ja jeg er desperat nå. Jeg er helt ustabil om dagen.

Å vente helt til fredagen før vi har time til legen min i Skien virker som en evighet og jeg hater å vente. Ting skal skje NÅ!!

Categories: Uncategorized | Stikkord: , , | 7 kommentarer

Innleggsnavigasjon

7 thoughts on “Sammenbruddet

 1. Fullt forståelig at du fikk deg en runde med gråt. Du har lov til det. Send mailer og sjekk alt som er mulig. Skulle så gjerne ha fikset alt for deg, men det klarer jeg ikke. Det eneste jeg kan, er å fortsette å tenke på deg og sine. 🙂

 2. Bjørn Tønseth

  Jeg har nettopp lest dette. Det er ikke lett å finne ord i en slik situasjon men jeg synes det er bedre å si noe enn å la være.. Jeg vil bare sende mine tanker og gode ønsker til deg og dine nære som vil stå sammen med deg i dette.

  Håper på at et ønske om god bedring slår til..

 3. Ingjerd Lid

  Rita jeg skjønner deg veldig godt , hvis du føler for å hyle ut så gjør det , for hvis det kan hjelpe på psyken , så er det bra det .Jeg sier det igjen sykehuslegene skulle aldri ha 3 ukers fri mellom øktene , men være der for psaienten .Derfor er centetiden alltid så lang når du skal ha tak i de .De har fri og jobber da på privatsykehus , som foreksempel Volvat , hvis det heter det i dag , er ikke sikker på om de har byttet navn , Ønsker deg alt godt Rita ;))) Husk det jeg har skrevet tidligere ;))

 4. Reidun

  skjønner godt at du nå er på randen til sammenbrudd, hvem hadde ikke det i en sånn situasjon… og tid er ikke det du har nok av nå… ting må skje NÅ!!!
  Jeg gråter med deg hver dag min kjære Rita ❤ og ber om at alle som kan hjelpe deg nå må gjøre det uansett hva det kan være for å få deg frisk og fri for de smertene du har for tiden… dette er uholdbart !!!! klem i massevis ❤

 5. ❤ ❤ ❤

 6. Mormor

  Skjønner deg, skriv videre rundt-
  Mormorklemmer 🙂

 7. Skjønner godt at du får sammenbrudd, og jeg tror det kan være bra noen ganger. Ventetid er noe herk når du ikke har god tålmodighet eller tid.
  Fortsett å send mailer rundt om og prøv å finne noe som kan hjelpe deg. Jeg tenker på deg og sender en trøsteklem ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: