Fra helvete og halveis til himmelen

Vi har gått og håpet på et lite mirakel og i dag kom det. Dette skal jo ikke skje men Ullevål tok feil!! Det de trodde var ny spredning var gammel!!! Dvs at cellegiften har tatt knekken på det som var der!!!  De visste de hadde prøver til sjekking enda så gav de meg dødsdommen 😦

Joda jeg er glad fordi nå er det nytt håp. Skal ta ct bilder til mandagen og operere inn en kanyle i skulderen for å få cellegift der. Så har de sagt at det fortsatt er mulighet for operasjon. Livet ble igjen snudd på hodet men denne gangen til noe som er bra 🙂

Så nå øyner vi nytt håp, jeg kjenner meg jo ikke syk og kampviljen er tilbake for fullt.

Tenk at de kunne gi meg dødsdommen på den måten 😦

Categories: Uncategorized | 11 kommentarer

Innleggsnavigasjon

11 thoughts on “Fra helvete og halveis til himmelen

 1. Jeg er privilegert som har dere som venner og støttespillere! !!! Tusen takk. Jeg håper dere forstår hva dere betyr! !!!!!!!!!!!

 2. Rita Fjærli Teigen

  Hei vennen. Det skal jo ikke være mulig å gi ut feil informasjon. Men nå ble jeg kjempeglad på dine vegner og selvfølgelig for resten av familien din. Nå kan dere gå lysere dager i møte. Fra dyp fortvilelse til en LYKKE DAG.Det er det jeg alltid har sagt at du har en utrolig kampvilje. Nå skal du se at alt ord er seg for deg. Håper det ikke tar lang tid før du for en ordentlig beskjed på hva som skal skje videre. Kjempeglad i deg. Snakkes vennen. 👍😃😘

 3. Oggi

  Det ropet ditt hjalp … jeg sa jo det jo 😉 Aldri gi opp!

 4. kassima123

  Har tenkt på deg hver dag Rita etter at jeg fikk vite at du var syk. Nå er jeg glad for at du har fått sjansen til å bli frisk. Du er et flott menneske som fortjener mange år fremover. Klem og masse gode tanker fra meg ❤

 5. Ingjerd Lid

  Hei Rita Dette ble jeg veldig glad for , og det måtte være en lykkens dag for deg .Men de skulle aldri sagt det som de sa før resultatene av prøvene var ferdige .Kos deg i dagen , klem ;))

 6. Emilie

  !!!!!! ❤ ❤ ❤

 7. Sende deg en melding i innboksen på fb jeg. Kleeeeeeeeeeeeeeeeeem!

 8. Nå grøsser jeg her, mye av glede over at det er positive meldinger, men også fordi du har fått så grunnleggende feil beskjed, noe som har gitt deg og din familie mye smerte og fortvilelse. Stå på Rita, dette klarer du sammen med familien din 🙂

 9. De burda ha BANK! At det går an, men dette ble jo til glede!!!!!Jippi! Jeg satt i formiddag og skrev noen ord til deg, men sendte det ikke..Litt for mye å legge ut her liksom. Der fortalte jeg om mitt møte med det mest skremmende, som også gikk finfint! Ja, det er håp! Nå gleder vi oss over dette og tar helga!!! Juhu!

 10. Mormor

  Kjære lille venn
  Slikt skjer. Men godt det ikke var omvendt.
  Mormorklem 🙂

 11. Grusomt, men glad for gode nyheter:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: