Da er vi igang igjen

Syns det er merkelig at jeg skal starte ny kur før jeg får vite hvordan de siste bildene mine er, men jeg tør jo ikke annet enn å gjøre som dem sier. Så i morgen kl. 0800 er vi igang igjen med ny cellekur. Jeg prøver å kvinne meg opp og si til meg selv at jeg skal IKKE bli dårlig, jeg skal takle dette, jeg skal takle alt bare jeg blir frisk!

Nå har jeg nærmest sett døden i hvitøye da er cellekur en pingleting, men jeg kjenner at jeg ikke helt klarer å overbevise meg selv.  Men jeg prøver!!!!

Igjen må jeg sende en hilsen til alle snille dere som støtter meg og heier på meg. Beklager jeg er dårlig til å kommentere hos dere, men jeg leser!

Store klemmer og glad i dere alle ❤

 

Categories: Livet mitt | 16 kommentarer

Innleggsnavigasjon

16 thoughts on “Da er vi igang igjen

 1. Lene Østli

  Sender deg varme gode tanker og ønsker deg masse lykke til. Prøv og holde på trua at du skal bli frisk selv om jeg skjønner at det er veldig vanskelig . Stor klem

 2. Aud

  Kjære Rita – ønsker deg MASSE lykke til med ny kur. Du skal vite at det er mange på jobben som tenker på deg og som krysser fingrene for deg.

 3. Linda

  Sender deg mange varme tanker, og lykke til♥
  Ta med deg diktet videre. Det var aldeles nydelig ♥ Stå på!

 4. Nå skal du bare tenke på deg selv å finne fram all motivasjon til å jobbe deg gjennom neste «trinn»! Vi vet at du trenger alle krefter du kan finne. Jeg gleder meg over at du er i gang, selv om det sikkert blir ubehagelig denne gangen også. Men som du sier, du har jo vært gjennom verre de siste ukene!!!

  Her kommer en liten trøstetekst jeg har skrevet til deg:
  GRINDA
  Veien hun har gått, den kjenner hun. Hun har gått helt til den innerste grinda. En dag vil hun forsøke å åpne den og gå på innsiden og fortsette, men hun skal ikke det, enda….

  Hun ser seg tilbake og tenker på det trygge, på sin vei gjennom livet. Den veien vet hun hvordan var, på godt og vondt. Overraskelsene var skremmende, men hun kom over dem. Bakketoppene var høye og dalene dype, men hun gjennomførte. Grinder og gjerder var det mange av. Det hendte hun hang seg fast og ikke kom videre på en stund! Noen grinder hoppet hun lett over, noen gjerder krøp hun under og en og annen stolpe ble hun nødt til å rive, før hun kunne fortsette. Lykken smilte og hun smilte med. Dager kom og dager gikk.

  Så kom den siste grinda plutselig. Den var først stengt. Hun måtte snu og gå tilbake, jobbe mer med seg selv og sitt veivalg i livet. Stadig kom hun tilbake.

  En dag sto grinda på gløtt. Sakte gled den litt opp og viste en vei videre. Hun følte seg lokket og gikk forsiktig noen skritt innenfor. Satte seg i gresset og så fremover. Men hun våget ikke gå videre, enda…. Ikke skulle eller ville hun heller!

  Veien fremover var lys med blomstrende veikanter. Hun kunne se sommerfuglene danse. På himmelen lyste regnbuen om dagen og stjernene skinte i natten.

  Hennes vei videre lå der og ventet, men hun var ikke klar? Grinda sto på gløtt, så hun kunne selv velge om hun ville vandre videre eller ikke. Tiden vil vise vei….

  Foreløpig kan hun bare stå og vente, tenke og undre. Hennes vei videre, hvor går den? Hun våger ikke tenke så mye enda. Det trenger hun heller ikke, ikke nå. Stopp og hvil.

  Når den dagen kommer, da grinda lukker seg bak henne, vil hun være innefor i trygg forvissning om at det er det eneste rette. Den dagen kan komme snart eller om veeeeeeeeeeeeeldig lenge. Ingen andre enn Gud bestemmer hennes livslengde.

  Når hun fortsetter på innsiden av grinden en gang i tiden, så venter hun på oss under regnbuens farger, i stjerneglansen i nattemørket, i vindens sus og i duggdråpene i gresset ved morgengry. Du vil kjenne hennes pust stryke deg i kjærlighet over kinnet og hviske minner i din sjel.

  Men enda er det ikke tiden, enda må hun kjempe. Grinda glir sakte igjen og hun må lete etter en ny vei å utforske. En ny vei med mål og mening, en frisk sjel i en frisk kropp, håp og glede. God tur videre! Spennende nye veier ventet på deg……

  • Dette er noe av det nydeligste, vakreste noen noengang har skrevet til meg. Dette rørte meg langt inn inn i hjertet mitt, i sjelen min og dette skal jeg lese om og om igjen og aldri glemmer. Jeg har leste det høyt for mannen min og han ble helt satt ut han også. Tusen tusen hjertelig takk for disse utrolige vakre ordene til meg ❤ ❤ dette var bare vidunderlig godt å lese.
   Jeg har ikke ord………….
   Tusen takk til alle som heier 🙂

 5. Mormor

  Kjære lille venn.
  Sender mange varme tanekr og en klem eller ti. Og håper du ikke blir for syk av kuren.
  Mormorklem 🙂

 6. Lykke til med ny kur…nå må det jo bare bli bedre!!

 7. Ingjerd Lid

  Ønsker deg lykke til , ikke vær redd for å spørre Rita , husk det er din kropp det gjelder . Håper du ikke blir dårlig denne gangen, klem :)))😋😍 ,

 8. elin mustad

  Sender deg mange gode tanker og krysser fingre og tær. Tenker på deg 💗

 9. Alida

  Så godt å høre at ting endelig går riktig vei!
  Nå krysser vi fingrene for masse gode nyheter framover 🙂
  Jeg heier på deg, Rita!!

 10. Dem tenker vel at det er bedre med en celle-kur for mye enn en for lite kanskje?
  Håper den hjelper og at du ikke blir så dårlig av den 🙂

 11. Aud

  Kjære Rita – lykke til i morgen – du skal vite vi er mange på jobben som krysser fingrene for deg!!!

  • Kjære Aud 🙂 så koselig å se deg her ::) jeg blir helt overveldet over at det er så mange som bryr seg om meg. Tusen takk og hilse alle sammen ❤

 12. hilde andersen willert

  Håper du ikke blir for dårlig av denne kuren da. tenker på deg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: