Da var jeg igang igjen

Fikk svar på bildene i går. Det var ikke helt oppløftende og ikke så bra som jeg håpet men legen min har tro på at cellegiften vil gjøre sitt. Svulsten i magesekken har vokst igjen og i tillegg fant de tre store lymfekjertler under venstre arm som ikke har vært der før. DET var ikke bra men jeg har tro på at dette ordner seg.

Fikk nytt kvalmeregime i går som jeg ikke tålte. Fikk en allergisk reaksjon og da var det kaos en liten stund. Jeg ble skikkelig dårlig og fikk ikke puste så da kom det leger løpende og jeg fikk kortison og allergimedisin så jeg kom meg igjen etterhvert. Men det var litt skummelt.  Kuren varte fra 0830 til 1600 så det ble en lang dag.

Sovet dårlig i natt og et sliten og litt småkvalm, men får håpe jeg slipper unna det aller aller verste.

Tusen takk til heiagjengen min. Jeg lover at når alt er over og jeg blir frisk, for det skal jeg jo, da skal vi gjøre noe hyggelig i sammen ❤ da blir det fest, det har jeg bestemt. Jeg har tro på at jeg nå får ny operasjon om en stund og at jeg skal bli kvitt dritten. Jeg ønsker meg tilbake på jobb, jeg savner dere alle sammen og jeg har livslyst så det holder 🙂

❤ ❤ glad i dere !!!

282_326

Categories: Livet mitt | Stikkord: | 7 kommentarer

Innleggsnavigasjon

7 thoughts on “Da var jeg igang igjen

 1. Ingjerd Lid

  Hei Rita Jeg er glad at du ser lyst på det , for dette er tøft for deg og dine .Nå håper jeg at du blir operert fort , og at det under armen ikke er noe annet enn reaksjoner etter cellekuren.Ønsker deg lykke til min venn , klem ;))😋😍

 2. Herregud dette er bare et sant helvete………men jeg klamrer meg fast fordi dere heier på meg. Tusen takk alle ❤ ❤

 3. Ann-Kristin Karlsen.

  Heier på deg, dette klarer du.❤️❤️
  Masse klemmer til deg.😊

 4. Gjertrud

  Kjære deg, jeg gleder meg sånn over at ting tross alt var mye bedre enn de første beskjedene du fikk! ( Sukker oppgitt over helsevesenet som utsetter folk for fæle beskjeder som er feil!) Heier på deg av hele mitt hjerte og håper du slipper de aller verste bivirkningene når «ondt (godt) skal ondt fordrive»!
  En stor oppmuntringsklem fra meg til deg 🙂

 5. Juhu, det er jenta si det se! Jobb på, så forsvinner nok snart både kvalme og ulumskheter. Klemmer sendes din vei!

 6. Godt at du er i gang med behandling igjen og jeg ønsker at du ikke får det så ille med kvalme og andre bivirkninger 🙂
  Jeg heier på deg 🙂 klem fra meg 🙂

 7. Mormor

  Kjære lille venn.
  Heier herfra, på livslyst og heling.
  Mormorklemmer 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: