Lørdag og solen skinner

Formen er stigende. Kvalmen er i ferd med å slippe litt av grepet i meg og jeg øyner en mulighet til å tilbringe litt tid ute i dag.

Finn har reist for å trene, men når han kommer hjem skal vi se om vi ikke får satt ut litt hagemøbler, sette frem litt krukker og kanskje jeg kjøper noen stemor på hagesenteret i morgen, vi får se. Glad vi går mot lysere tidere, det gjør dagene litt lettere å bære.

Jeg håper virkelig at noen gir meg en operasjon etter dette slitet, slik at jeg ikke går igjennom dette til ingen nytte.

Husk å stille klokken i natt da dere.

Glad dere finnes, hver og en av dere ❤ ❤

Categories: Livet mitt | 7 kommentarer

Innleggsnavigasjon

7 thoughts on “Lørdag og solen skinner

 1. Rita Fjærli Teigen

  Hei på deg. Bra at formen din er stigende. Nyt våren og solen. Det har du fortjent. Håper at du snart får noen svar på alle dine spørsmål. Nyt dagene så godt du kan. Klem 😃

 2. Så fint det går bedre! Herlig med vårvær og solskinn. Kom deg avsted å kjøp blomster og nyt dagen! Klem til deg 🙂

 3. kassima123

  Det er deilig i Grenland for tiden. Både du og jeg kan kose oss ute med hagemøbler og en varmende sol som gir oss mere energi. Håper du får en operasjon snart Rita. Tenker på deg ❤

 4. Reidun

  åh så godt å høre.. håper nå at solen og varmen kan gjøre sitt med deg, slik at du kan føle deg litt bedre i hvert fall… unner deg så mye nå og skulle ønske jeg kunne gjort noe for deg, fordi du fortjener kun det beste min venn ❤ kjempeglad i deg og sender deg en goe klem fra Vestlandet ❤ men vi snakkes før du aner det 😉 hils Finn og ungene ❤

  • linda

   God helg til deg og dine 🙂
   Bra formen er bedre. .stå på ♥
   Klem Linda

 5. Ingjerd Lid

  Hei på deg Rita ! Kos deg i dagen min venn , når er det bare å se fremover for din del.Håper du snart kan ta fatt på haven og plante som jeg vet at du elsker .Så nå ønsker jeg deg og Gemalen en fin helg , klem ;))😋😍

 6. Det må være deilig å kjenne at kvalmen slipper taket 🙂 Nydelig vær her også, det blir nok noe utetid på oss også 🙂
  Ha en flott dag i sola 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: