Dette går den gale veien

Er helt utslitt. Har ikke et snev av energi i kroppen. Jeg er totalt tappet for krefter. Cellekuren denne gangen ligner ikke på noen av de jeg har hatt før.

Klarer ikke å få i meg nok mat, det renner bare ut igjen 😦 dette pga cellegift-tablettene. Ikke har jeg fått timer til blodprøver heller. Føler meg i ingenmannsland. 5 mndr har gått siden jeg fikk diagnosen og hva har skjedd??? Jeg er like full av kreft og ikke får jeg svar når jeg spør. Ufattlig sliten av å gå slik og de rundt meg begynner å bli slitne de også. Hva skal jeg gjøre nå? Ikke lett å holde motet oppe når hverdagen består av kvalme, diare, redsel og usikkerhet.

Beklager sutring!

Categories: Livet mitt | 14 kommentarer

Innleggsnavigasjon

14 thoughts on “Dette går den gale veien

 1. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ t

 2. Oggi

  Du har så god kontakt med det du har inne i deg, så jeg er ikke bekymret for din psykiske helse. Jeg klarer forstå det ingenmannsland du føler du befinner deg i ..ensom, uviten og forlatt… det er ingen god følelse. Men du har kommet deg på vei i din kamp mot kreften…det må du ikke tro du ikke har. Dine fysiske utfordringer overstyrer dine psykiske, og du føler ingen progresjon. Men kampen ER i gang.
  Jeg er ingen lege, og kan overhode ikke sette meg inn i din situasjon.
  Ikke mist deg selv, kjære Rita.
  Vil du ha svar må du spør og spør til du får dine svar. Men kanskje det du vil ha svar på ennå ikke kan besvares? Kanskje du må behandles lengre først?
  Du klarer alt. ..også dette!

 3. Ny dag og nye muligheter!!! Hvordan har du det vennen? Håper virkelig du våkner til en bedre dag enn i går? Du har så lov til å krype under dyne og synes synd på deg selv en stund. Men kjenner jeg deg rett, så er det ikke lenge før du feier dyna til side og fortsetter! Jeg heier på deg! Klemmmmmmmmmm….

  • Bjørg Solstad Rustad

   Kjære Rita
   Det er ikke sikkert du husker meg, men jeg vil allikevel si at du er i mine tanker.
   Jeg håper at alt skal bli bra!

   De beste ønsker og hilsener fra Bjørg på Solstad

 4. Ingjerd Lid

  Uff det var leit å høre , sender deg en trøsteklem herfra åsen , og håper du snart får svar om videre planer :)))😭

 5. madjoy2

  Veldig forståelig at du er sliten og fortvila, oppfatter ikke det du skriver som sutring i det hele tatt! Sender en god klem og tenker at dersom du stoler på fastlegen din kunne det kanskje gått an å fått en time bare for å få «ventilert» litt…?

  (usikker på hva som kommer opp som navn når jeg trykker publiser, men denne kommentaren er med hilsen fra Gjertrud)

 6. Rita Fjærli Teigen

  Hei deg.Når man ikke får svar på det man vil, så er det lov til å sutre. Skjønner at du er i en fortvilt situasjon nå. Er ikke lett å holde motet oppe når alt går i mot en. Alt dette gjør jo at man ikke har noe energi å gi. Alt virker håpløst, men mist ikke troen på at det skal gå bra til slutt. Stå på! 👍. Mange klemmer fra meg. Håper jeg kan gi deg en varm klem snart. 😃

 7. Leyla

  Kjære Rita. Det er så vondt å lese at du er så dårlig og at ting tar så altfor lang tid. Å være syk og attpåtil må vente så lang tid er jo ulidelig både for deg og dine nærmeste. Håper inderlig at formen blir bedre og at du hjelp, slik kan de ikke behandle mennesker!

  Varme klemmer fra meg 🙂

 8. Noe så irriterende. Du går jo et skritt fram og to tilbake eller? Nei, nå får vi krysse fingrene for at morgendagen blir bedre. Vondt skal visst vondt fordrive, men du har virkelig lov til å klage. Synes du er veldig tålmodige her jeg da. Sender over litt solskinn, gode tanker og en diger trøsteklem. 🙂

 9. Mormor

  Kjære lille venn.
  Du må da få svar! og time til nye blodprøver! Går ikke an.
  Alt du skal slite med. Og dine sammen med deg.
  tenker mye på deg.
  Mormorklemmer

 10. ❤ ❤ ❤

 11. Reidun

  uff dette høres ikke bra ut vennen… skulle så ønske jeg kunne gjort noe for at du skulle følt deg bedre ❤ er så ufattelig glad i deg og jeg syns så synd på deg at ord blir fattige i en sånn situasjon.. men jeg må jo si at etter så lang tid, inn og ut av sykehuset med leger som skal kunne dette og at du ikke har fått mer hjelp enn du har. det er kritikkverdig og uakseptabelt 😦 håper du orker et lite kort besøk når jeg kommer over, så skal jeg gi deg så mye klemmer du bare vil ha.. ❤

 12. hilde andersen willert

  Trist å høre at du er så dårlig. Tenker på deg og sender deg en god klem.

 13. Ikke rart du er sliten og fortvilet :’-( Sender en godklem og et ønske om at dagen i dag kan bli litt bedre ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: