Nå skjer det ting!!!

Jeg kommer fra Ullevål nå og der tror jeg de har forstått at det de gjorde mot meg sist var helt umenneskelig.  Jeg fikk den beklagelsen jeg var ute etter. Men IKKE fra legen som gav meg dødsdommen. Den venter jeg fortsatt på. Dersom alle blodprøver er fine neste uke blir det operasjon tirsdag i påsken! !!!!!  De har satt sammen et team for meg og ryddet plass for operasjon. De har selvfølgelig lagt inn alle forbehold og finner de noe som ikke burde være der blir operasjonen avbrutt.  Men jeg slipper 3 nye kurer og jeg har tro på at dette går bra!!!!!!!

Beklager at jeg iikke har svart dere alle men cellekurer gjør sitt med meg og jeg har vært ganske dårlig.

Nå er jeg klar! !!!!!!!!♡♡♡♡♡

 

Categories: Uncategorized | 14 kommentarer

Innleggsnavigasjon

14 thoughts on “Nå skjer det ting!!!

 1. Tusen takk til dere alle. Nå går dagene i å hvile, spise og hente krefter til den store operasjonen. Jeg vet at dette blir tøffe greier men det skal vi klare. Jeg har jo verdens beste heiagjeng 🙂 🙂 ❤ ❤

 2. Rita Fjærli Teigen

  Hei. Nå ble jeg veldig glad på dine og din familie vegne.👍 Godt at de skjønte hva de gjorde mot deg sist. Håper alt går den rette veien nå. Du har jo vist at du har en ståpåvilje uten like. Ta det med ro nå og bygg opp masse krefter til det som venter deg. Lykke til! 👍😘

 3. Inger-Lise

  Jeg er sååååå glad!!!😄😄😄☀️Og dette er akkurat det du trengte nå❤️Jeg heier på deg min kjære og er glad de skjønte, men sikkert ikke helt, hvor vondt de gjorde deg sist.. Det er så godt med litt håp og nå må du leve på det og ligge rolig i det så lenge💚🍀Ønsker deg en nydelig helg, Rita! Massevis av gode tanker og varme klemmer😘💞

 4. Så godt å lese om det positive ❤
  Lykke til med operasjonen 🙂

 5. Elin Abrahamsen

  Krysser fingrene for deg.

 6. Mormor

  Kjære lille venn
  Så, der kom både unnskyldningen og operasjonen på plass.
  Håper det går din vei, nå.
  Klem 🙂

 7. hilde andersen willert

  Det var godt å høre noe positivt etter det du har gjennom gått kjære Rita. Masse klemmer og varme tanker fra meg

 8. Ingjerd Lid

  Rita det gledet meg , så godt å høre noe positivt fra legestanden .Du får legge deg til rette på hodeputa og sove søtt 😊, klem ;))

  • linda

   Fantastisk Rita..nå ble jeg glad .
   Ja..det blir tøft og en » ny måte og leve og spise» på,men det er verdt det. Vet alt om dette. .og dette klarer vi ♥ Er her om du lurer på noe ..Lykke til ♡
   Klem Linda

   • Ja nå er jeg spent LInda . De tar alle mulighet forbehold selvfølgelig men dette skal jeg klare. Jeg tenker på deg hele tiden og du er min inspirasjon til at dette skal gå bra. Jeg vet at dette er den sjangsen jeg får. Jeg er redd, spent og klarer ikke helt å juble enda, men jeg føler jeg er et steg nærmere det å bli frisk. Jeg er mest redd for å ha det vondt egentlig. Sliten av å ha smerter, være kvalm, være redd hele tiden. Hvordan var det å spise etterpå? Var det ille`????

 9. Så herlig det var med en sånn melding! Endelig fikk du en skikkelig unnskyldning! Skulle bare mangle, fy for dum behandlig du har fått. Da blir det bare litt over en uke til operasjon da. Nå skjer det da endelig noe positivt for deg, så får du heller slite med formen litt til! Dette gledet meg stort Rita! Jeg føler en indre ro her nå, så dette går bra! Nå er det bare å ta en dag av gangen og se fremover. Massevis av gode tanker kommer din vei med en diger happyklem!!!!

  • Ja jeg er forholdsvis rolig selv om jeg ikke slipper jubelen helt løs enda, dette fordi jeg vet jo at ting kan endre seg og at det finnes spredning MEN nå er jeg et steg nærmere å bli frisk og det var / er det viktigste for meg nå. Jeg hadde ikke klart alt dette uten alle dere skjønninger der ute. Dere er så snille med meg ❤

   Jeg er positiv og legen jeg snakket med i dag var også det selv om han ikke kan love noe. Jeg vet det blir en tøff periode etter operasjonen, men det skal jeg klare 🙂 🙂 stor nattaklem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: