Siste blodprøve før avgjørelsen tas i morgen

Kl 1400 skal jeg ta blodprøver og de blir avgjørende for om det blir operasjon til tirsdagen eller ikke. Formen er bra bortsett fra at hele munnen er full av vanvittige vonde blemmer som ikke vil forsvinne. Det betyr lite matinntak og det er selvfølgelig ikke bra for meg. Jeg kan nesten ikke snakke pga blemmene og svelge er nesten umulig.  Får håpe de kan hjelpe meg med litt andre ting enn skyllemiddel.

Ønsker alle en god dag der ute ❤ ❤ ❤

Categories: Uncategorized | 16 kommentarer

Innleggsnavigasjon

16 thoughts on “Siste blodprøve før avgjørelsen tas i morgen

 1. Phuu, der ja. Jeg har ventet og ventet her. Du fikser dette Rita! Føler virkelig med deg her. Du har da nok her, om du ikke skal ha munnen full av sår også. Håper virkelig at den medisinen virker fort, så du får spist. Ikke lett å spise når det svir som varme. Jeg fikk munne full av sår en vår, på grunn av utenlandske jordbær. Alt jeg forsøkte var bare vondt eller smuler festet seg i sårene.Men det gikk da over og jeg tålte da lett å gå ned litt. 🙂 Men mitt den gangen kan ikke sammenlignes med ditt vennen. Men nå ringte jeg en venninne av meg. Hun sa at de hadde brukt aloeveraplanten på munnsår som faren hennes fikk på grunn av cellegift. De klipte bladene i biter, delte bitene så geleen kom fram og la det på sårene. Det hjalp veldig, for det de fikk av legene, var det ingen nytte i. Kanskje du selv eller noen av dine har en sånn plante, hvis ikke gå og kjøp en i morgen, fort! Det er jo ikke farlig å prøvde da. Tenker på deg.

 2. Tja, blodprøvene var ikke helt bra men i morgen får jeg sprøyte og fredag blodoverføring så tirsdag er fortsatt dagen. Det som taler imot meg nå er at jeg ikke klarer å spise pga disse blemmene i munnen. Har fått medisiner men de virker ikke før om et par dager MEN enn så lenge så sier Ullevål tirsdag og inntil de sier noe annet er det det som gjelder.

 3. Aud

  Kjære Rita – krysser fingrene og tenker på deg. Håper inderlig at dette går veien!!!!
  Husk vi er mange som heier og tenker på deg.

 4. Ingjerd Lid

  Lykke til i morgen :)))😋😊😌😍

 5. Lykke til med blodprøvene, krysser fingrene for gode resultater 🙂 ❤

 6. hilde andersen willert

  Kjære Rita, krysser alle fingrene for deg. Håper du får noe for blemmene. Føler med deg. Har hatt soppinfeksjon i halsen for mange år siden og hadde også fult av blemmer i munnen. Kan sikkert ikke sammenlignes med det du har, men prøv å få i deg supper. Håper alt går bra med blodprøvene. Klemmer fra meg

  • Vi får håpe jeg får noe hjelp fordi jeg klarer ikke å svelge noen ting og dette passer dårlig akkurat nå. Stor klem Hilde

 7. Krysser fingre og sender gode tanker. Lykke til!

 8. Mormor

  Lykke til. Holder tomler 🙂
  Mormorklem 🙂

 9. Skjønneste Randi ❤ når alt er over blir det fest og håper du kan komme 🙂 det ville vært utrolig koselig å sett deg igjen ❤ skal høre med legen i dag ang blemmene. Det gjør vanvittig vondt 😦

 10. Ja da, nå skjer det noe! Håper alt går bra denne gangen. 🙂 Blemmer i munnen? Vet noen anbefalte alloeveragele på det? Du kan jo spørre dem. Timene blir nok lange for deg i dag vennen. Føler virkelig med deg her. Husk at du er en diamant og diamanter må pusses og slipes for å skinne. Du kommer til å stråle vakkert i alle regnbuens farger snart, tenker jeg. Jeg heier på deg. Stor klem kommer din vei.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: