Blodoverføring og dyr sprøyte!!

1497548_621160587971524_2955232430011635363_n

Det ble blodoverføring i dag istedenfor. Immunforsvaret mitt er på 0,4. Kanskje det ikke sier dere så mye med det burde vært på 13! SÅ lavt var jeg ikke sist engang 😦 så jeg vet ikke helt jeg nå altså. De kan IKKE operere dersom kroppen min ikke er klar, det kan være farlig for meg. Da kan jeg få alt av infeksjoner og komplikasjoner etter operasjonen og det vil vi jo ikke. Derfor har jeg fått en sprøyte i dag som visstnok koster den nette sum av kr. 30.000!!!!! Kan det være mulig da? Den skal få kroppen min til å produsere hvite blodlegemer i rekordfart. Jaja jeg er jo verdt det. Har betalt skatt i mange år jeg. MEN ingen sprøyter uten bivirkninger. Denne kan gi influensalignende smerter i hofter, rygg og skuldre, men det får jeg bare tåle. Jeg har hatt så mye smerter at litt til tåler jeg.

Dersom operasjonen blir utsatt snakker vi bare om en uke. Og det kan jeg tåle. Jeg vil helst føle meg sterk nok til å takle dette.

Skal ha ny blodoverføring i morgen og nye prøver så her blir avgjørelsene tatt tett opp til operasjonsdagen. Det høres ut som om jeg får en annen kirurg som har utsatt påskeferien pga meg 🙂 det kan jeg like fordi han syns jeg er hyggelig 🙂 De har satt sammen det beste teamet de har på Ullevål. Det jeg tenker er at de tør ikke kødde med meg nå så jeg håper de er forsiktige og gjør alt de kan for at dette skal gå bra. Jeg tror på det.

Nå vet jeg også litt mer ang operasjonen. Dette er svære greier som vi ta ca 6 timer. Det å operere bort magesekken er fort gjort, dersom de tar hele kobler de tynntarmen på spiserøret og da mister jeg også lukkemuskelen, som igjen betyr at jeg aldri kan ligge rett ut.Jeg må alltid ha ryggen på sengen litt oppover. Og slik seng har ikke jeg så her må investeres kanskje i ny elektrisk. Dersom de beholder noe er jeg mer heldig. Samtidig må de lage bypass fra galleblæren for at den skal virke. Finner de spredning f.eks i milten fjerner de den også. Den største jobben blir å ta bort alle lymfeknuter rundt forbi i magen og skrape bort gammel spredning. Komplikasjonene kan komme dersom sårene ikke gror skikkelig. Det er derfor jeg må ha immunforsvaret og de hvite blodlegemene mine med meg. Kanskje ikke rart man er redd samtidig som man vil ha dritten ut?

Blemmene i munnen er stabile og legen tror at dersom immunforsvaret mitt bedrer seg vil blemmene også forsvinne. Jeg kan ikke motta besøk i denne perioden og de sier også at jeg ikke skal ha besøk de fire første dagene etter operasjon. Dersom noen føler at de snufser litt så hold dere hjemme! Her risikerer vi ingen ting. Besøk kan jeg få når jeg kommer hjem. Det viktigste for meg nå er å hvile mest mulig og lære meg å spise igjen.

Holder dere oppdatert!!

Store klemmer

Categories: Uncategorized | Stikkord: , , , | 10 kommentarer

Innleggsnavigasjon

10 thoughts on “Blodoverføring og dyr sprøyte!!

 1. ♥♥♥♥♥

 2. Jeg håper inderlig at blodoverføring og sprøyter styrker immunforsvaret og gir deg massevis av de hvite blodlegemene som du trenger før den svære og veldig omfattende operasjonen, kjære Rita.

  Du har vært gjennom så veldig mye nå, og du trenger den aller beste behandlingen som overhodet er mulig.

  Jeg håper du får det nå!

  Takk for at du fortalte om hva som skal skje under opererasjonen
  Det gjør dypt inntrykk å lese det.

  Godt at kirurgen har utsatt påskeferien for deg. Det skulle nå bare mangle etter alt du har vært utsatt for.

  Jeg synes at alle som har skrevet kommentarer hos dg har sagt mye godt og fint, og jeg slutter meg til dem.

  Krysser alle fingre for deg og sender deg oppmuntringsklemmer
  og påskeklemmer. 🙂 ❤

 3. Ingun

  Fordi du fortjener det beste og er verdt hver eneste lille krone, Rita!
  Krysser fingre og sender påskeklem:-)

 4. Ingjerd Lid

  Lykke til Rita , det er en tung rid , før operasjonen , tankene sviver og alt med seg , så nå må du ta det med ro .Du trenger hvile .Naboen våres hadde også blemmer i munn , husker han gikk rundt seg selv .Natti natti sov søtt , klem :)))😋😌

 5. Du er verdt både den sprøyta og mye mer, verdien av et menneske kan ikke måles i penger 🙂
  Krysser fingrene for at immunforsvaret går opp så operasjonen kan gjennomføres når den er planlagt 🙂
  Men godt at legen har utsatt ferien sin for å ta seg av deg, det og har du fortjent 🙂
  Så feirer vi seieren din når den kommer 🙂 ❤

 6. Jepp, husk at du er en veldig verdifull diamant, som virkelig har fortjent å skinne. Jeg forstår at du vil gi noe tilbake, det er så søtt! 🙂 Men jeg har en liten leveregel som jeg synes er morsom. Jeg støtter deg når du trenger det, du støtter en annen og så får vi hjelp alle sammen!!! Jeg lærte den av en nabo jeg hadde for noen tiår siden. Jeg skulle ta sertivikat og fattet ikke hvordan jeg skulle klare det med mine to unger og to dagmammabarn, men den damen tok alle sammen hun! Jeg hadde ikke få timer kan man si, men hun var like blid. Pluss at to andre naboer stilte opp gitt! Jeg ante ikke hvordan jeg skulle takke henne, og da kom den leveregelen hennes fram, som også har blitt min nå. Da hun skulle ta sertivikat hadde hennes nabo hjulpet henne med hennes unger, nå var det min tur til å få hjelp. Men jeg måtte love å hjelpe andre når det var behov, og det har jeg gjort med glede. Det gir meg utrolig mye å kunne være der for andre. Du er ei gladjente som virkelig har fortjent å skinne. Gleder meg til nye, friske fraspark, smil og livlighet fra deg. Heia Rita! (Jeg hadde heiet på deg uansett leveregel da! )

 7. Tusen takk til dere alle . Klart jeg fortjener en dyr sprøyte. jeg er tross alt en uslepen diamant 🙂 🙂 ikke sant Randi? ❤ Rita vi skal møtes. Når alt er over blir dere alle invitert til fest så da får de komme de som kan og har lyst og passer det ikke finner vi på noe annet ❤

 8. Den dyre sprøyta har du virkelig fortjent, og jeg håper den virker som den skal. Jeg er kjempestolt av deg og glad for at du deler med deg her, så vi kan følge deg i tankene. Hva den operasjonen innebærer, får tiden vise. Jeg er kjempespent på resultatet og da tørr jeg ikke tenke på hvordan du har det? Nå får du bare roe ned og forsøke å få i deg noen digre blingser med brød eller hva som helst som passer til de dumme sårene i munnen. Håper du klarer å kose deg litt, selv om du ikke kan ta imot besøk da. Du får «hyle» ut her, om det blir for kjedelig, så skal jeg forsøke å underholde deg kanskje!!!!! Ser du jeg hopper opp og ned så svetten siler, bare for din skyld!!!! 🙂 «Nyt» at du har fått en eksklusiv sprøyte og så får vi håpe de tallene dine stiger som de skal! Klem fra meg.

 9. Rita Fjærli Teigen

  Hei. Nå skjønner jeg virkelig hvor syk du er. 😥Håper at sprøyten gjør at de kan operere deg slik at du blir bra igjen. Krysser alle fingre for at dette skal gå bra. Det skulle bare mangle at de ikke skulle stå på pinner for deg etter det som har skjedd. Du fortjener det beste vi har i Norge nå.👍 Ønsker deg masse lykke til og at vi utover våre kan treffes. 😘
  Vil ønske deg og dine en riktig god påske og LYKKE til. 👍

 10. Mormor

  Lykke til og så håper jeg at det ikke blir flere utsettelser.
  Mormorklem ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggere liker dette: